Scream Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 da tu c combinatie ai cu subiectul lor ? o.Olol da tu ce faci? stai mut si te uitzi la ei cum vb? ...inceri sa faci cunostintza cu ei ...vb cu ei ...gasesti tu ce sa faci..dk nu`ti face placere compania lor gasesti o scuza si o tai de acolo...
Smok3 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 daca mergi cu niste prieteni de`ai tai ... si ei la randul lor se intalnesc cu alti prieteni dupa ceva timp ar fii frumos sa v`a faca cunostintza intre voi ... daca nu ... te bagi si tu in seama ... Simplu :P
gexanu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Pai as sta putin atent la ei sa vad ce fel de oameni sunt dupa, as incerca sa deschid un subiect interesant care sa le placa acelor persoane.
never Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 daca cei din jurul tau te ignora, pune niste Cannibal Corpse la volum maxim si cu siguranta te vor baga in seama (sau intr-un tomberon)...
Fury Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 le propun un subiect de dezbatere cunoscut si de mine sau luam ceva whisky si apoi vine de la sine cunoasterea reciproca
Flake Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Le vezi punctele de interes..si daca esti lucrat in materia care ii intereseaza te bagi si tu :P
Maledicere Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 sau luam ceva whisky si apoi vine de la sine cunoasterea reciproca oo da, bautura te face filozof :D
Fury Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 oo da, bautura te face filozof :Dnu ma refeream sa ne facem trotil...dar mai zici si tu un Norok/O mie de ani / sau ceva de genu si apoi intri intr-o discutie ...... :dooh:
Maledicere Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Nici eu, am vrut sa zic ca la o bere/un pahar de vin/whatever poti crea usor subiecte de discutie, fie si referitor la marca bauturii pe care o bea cel de langa tine, si de acolo se poate trece la small-talk.
Carp Angler Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 am trecut si eu prin experientza asta anul acesta cand nea impartit clasa in liceujumate de clasa nu o stiam si ne facusem "bisericutze"dar din vorba batraneasca a lu tata "ala care vorbeste mult , bine si glumeste "asta am incercat si eu , iar acum ma inteleg ffff bine , desi in prima zi de scoala eram nervos si suparat ca numai sunt cu fostii mei colegi acum imi pare bine , m'am integrat repede printre ei :)
Fury Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 dar sti k e si proverbul ala "Vorbaria multa saracia omului" :P si ar fi culmea sa nu poti purta o discutie cu colegi de clasa ....
Other Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 pan` la urma daca ai ceva la bord te bagi `n seama imediat ...esti centru atentiei :)
Cristian Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 le propun un subiect de dezbatere cunoscut si de mine sau luam ceva whisky si apoi vine de la sine cunoasterea reciproca ai tu ceva cu whisky azi :lol:@ nu multa lumea apreciaza un om baut.. unii chiar il despretuiesc
iNm Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 In nici un caz nu ti-as sugera sa faci pe figurantul , in special daca ai fi pe "teritoriul lor " ( au muscat-o destui in astfel de moduri ) , in rest incearca sa iti dai si tu cu parerea la ce se vorbeste :)
Cristian Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 In nici un caz nu ti-as sugera sa faci pe figurantul si incearca sa nu spui glume proaste.. sau doar sa completezi o gluma anume.. o sa pari aiurea.. si o sa te respinga