Jump to content
revan

Intamplari Haioase !

Recommended Posts

Posted

Same neighboourhood different shit :) ma duc eu intr-o zi la prietenu meu Spawn si mai era cu un prieten de al nostru (Muffin ii zicem ca sa il facem si pe el celebru) . Intru eu frumos pe usa si dau de Muffin la care cand ma vede ma intreaba: ce faci Cridoriu? Ma uit tamp la el si intreb: ce ma? La care el Cridoriu ma sti tu ala de la femei de il au intre picioare. E inutil sa va spun cat am ras. A doua zi notam pe celular cuvantul ca sa nu il uitam.

Posted

Muffin impreuna cu Libuci si Bantuiala formeaza cele trei laturi ale unui triunghi echilateral in prostie crunta ;) S-a intamplat la mine in apartament pe hol. Era 11pm, ne pregateam sa iesim afara (noi iesim mai mult noaptea...). Cum maica-mea dormea, era liniste, ne incaltam si deodata se aude: "ce faci Cridoriu?" (faza e ca pe DarkBringer il cheama Victor => Victoras => Clitoras lol) dar cum el nu stia ce semnifica sau cum se citeste simbolul biberonului sau, a comis-o. Radeam cu lacrimi, am trezit-o si pe maica-mea (who cares?) lol. Iar de atunci rar ii mai zicem Muffin, mai mult Cridoriu.

Alte faze cu Muffin/Cridoriu: Eram intr-un bar unde erau si acvarii cu pesti mari la care el: "uite baa, pirania" cu voce tare. Dupa 10 minute plecam de rusine din bar...

Alta faza: era Muffin cu un fost coleg de liceu de-al meu (pe nume Bogdan) in tramvai. Trece un alt fost coleg cu masina pe langa tramvai la care Bogdan zice: "uite ba, asta e coleg cu mine". Muffin repede cu replica: "de unde stii?" hahahhahahahha

De obicei vorbim cate jumatate de ora despre ceva (conversatie la care culmea ca participa si Muffin) sau despre fotbalisti, actori etc. INTOTDEAUNA dupa o perioada care pare vesnica pentru Muffin (in realitate 20 min) se gaseste sa intrebe: "cine?".

Muffin e cam prost asa de felul sau dar o imaginatie mai bolnava ca a lui Libuci nu am intalnit pana acum. ;)

EDIT:

Inca o faza cu Muffin:

Ma uitam pe livescore si Leeds luase bataie in ultima etapa si retrogadase. Le zic eu ca a retrogradat Leeds pt ca pierdut si in etapa respectiva la care Muffin: "de ce?"

Posted

Printre ultimele si cele mai dure faze ii apartine lui Bantuiala pe care, mai nou l-au mintit ca, mezeluriile (carnati, salam) sunt facute din carne de copii tocati. :):)):):):)):):

this is ownage

Posted

Nu stiu cat de bine o sa se inteleaga faza da....

Stateam la mine acasa si faceam caterinca si era o mel. la radio care avea refrenu cu ceva DA DA DA ...

Si unu ce sa gandit el : zice ,ala e prost si mel. DA DA DA ,ala e fraier si mel DA DA DA si cand s-a gandit el ca se termina refrenu si nu mai zice nimica zice: eu sunt tampit ,si mel. AHA

Am ras de.... :D

Posted

Deci:am un coleg pe chare il cheama,adik' ii zicem noi "ghinda" !Deci domnul ghinda la o ora de romana profesoara a stat langa el(dar nu s-a asezat) iar domnul ghinda s-a uitat la fondul doamnei profesoare vreo 2 min. , iar capul lui erau la vreo 5 cm. de fundul profei!Profa' cand a vazut ca face , a zis ca ia masuri(adik' inpotriva lui)!Ieri ziua de dupa , profa' a venit cu un psiholog! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...