Jump to content
revan

Intamplari Haioase !

Recommended Posts

Posted

Postati aici intamplarile haioase pe care le-ati patit !!!!

Sa va spun eu una !!!

Odata,ieri ,mi-sa facut sete si am vrut sa beau o cutie de Fanta.

Nu am putut sa o deshid si am luat cutzitu !!!

Cand am deschiso ,mi-a sarit metalul de la cutie in deget si ....

Am ramas cu o gaura in el !!!!

Chiar am patzit asta !!!

:gun:

The Morale Of this story is :FANTA IS BAD !!!!!!!

Posted

Sa va zic eu una haioasa: I-am dat eu BAN acum cateva zile lu unu Prince (ban pe ip) care joaca JA. Prince e frasu lui Riddick, si ei au un computer cu net. Deci din cauza lu frasu...nici riddick nu mai joaca JA :D

Posted

Sa va zic eu una haioasa: I-am dat eu BAN acum cateva zile lu unu Prince (ban pe ip) care joaca JA. Prince e frasu lui Riddick, si ei au un computer cu net. Deci din cauza lu frasu...nici riddick nu mai joaca JA :D

cred ca si-a luat riddick bataie de la frate-sau :)

Prince daca vrei iti dau eu sfaturi... la kickboxing :)

Posted

am vorbit pe yahoo cu unu riddick_bb... mare om... mare caracter...

ar trebui ucis cu prima ocazie de toate guvernele si statele si sistemele solare si divinitati si ultra-divinati etc.

Posted

am citit farsa lui pandispan cu alexandra...dar mai penal e avocatu... =)) :D :D :D

ps riddick,.,,,invata romana.... e.g. odata, ieri... :blink:

Posted

lol, intamplare haioasa, riddick s-a apucat sa isi faca multe-multe conturi de yahoo... pentru ca pe celelalte i-am dat ignore :)

Am vreo 3 conturi de-ale lui riddick in lista de ignore...

pazea ca ultimul cont al lui e fanta_is_bad... si se mai mira cum mi-am dat seama ca el e !?!? :D

Doh... :banghead:

Posted

Intamplare( mi-a fost povestita de catre cineva):

Se duce unu' la alimentara si intreaba: Cuie aveti?

Alta intamplare (acelasi individ): Se duce la un magazin ( alimentare probabil ), ia o maslina dintr-un borcan si o intreaba pe vanzatoare: Cat costa asta?

Posted

Sau alta: se duce unul la scoala, ca-i placea de o fata. Avusese ocazia sa dialogheze cu ea cu o zi inainte, dar cica era prea obosit si in alea 2 ore cat ar fi fost posibil, n-a avut chef. Asa ca a zis ca maine. Si cum ziceam, se duce la scoala si afla ca aia a terminat facultatea, ca sectia aia termina cu o saptamana mai repede decat altii, si ca mici sanse sa o mai vada vreodata. Trist, dar adevarat. Noi sa fim sanatosi. Pana in octombrie cand incepem iar.

Orice asemanare cu persoane adevarate e pur intamplatoare.

Posted

suna un tip la telefon:

- alo! ionutz e acasa?

- ..greseala sry !

suna a doua oara telefonul:

- alo! a venit ionutz?

- ? greseala ba... ai gresit numarul

suna treia oara telefonul:

- alo!!

- nu e acasa ionutz.. greseala!!! whrong number dooh! fuck off

- ce ai ma!?? sunt ionutz.. m-a cautat cineva????'

:P

Posted

nu e banc dooh! era un coleg.. a facut o gluma.. nu i-am recunoscut vocea.. pt k era prima oara cand vorbeam cu el la telefon... :] btw.. pe el al cheama ionutz :P

Posted

ElizaBlue, nu incerca sa te scoti. Ala ii banc de pe vremea lu Bula Junior. Daca chiar ai muscat faza, esti penibila, si daca faci pe desteapta esti si mai penibila.

Posted

banc banc..dar eu nul stiam.. probabil l-a auzit de la cineva... si na ca mi l-a zis mie... vezi pe cine faci penibila.. k te trezesti cu BGS-ul la usa.. :P stiu unde stai ;)

Posted

Haideti sa va zic o intamplare nefericita!P data d 15 Mai 05 unu' Richard.B.Riddick s-a gandit ca ar fi bine sa is faca un cont p Link Mania!Si de atunci marea familie Link Mania s-a imbogatit cu un lamer care n-are ce sa faca decat sa puna posturi cretine(asa post asa poster :D )!

V-a placut?Nu?Pacat!E adevarata povestea...

Posted

La noi in bloc exista un redus(nu oarecare, ca asta e de soi) Si intr-o zi l-au "prietenii" lui sa le aduca din casa o galeata de curent. Si dobitoc cum e s a dus tampitu si le-a cerut la parinti o galeata de curent. Oricat de incredibil ar parea este 100% adevarat. Spawn is your turn :)

Posted

Respectivul are porecla "Bantuiala", nu vede bine cu un ochi, are 17 ani si e pe la o profesionala (cred*). E mai prost ca jiji bicali, posibil? pacat ca nu-l cunoasteti pe bantuiala, e celebru la 17 ani cu dosar penal etc ;) Are un prieten Cojtica care face tot timpul baza de el. L-a trimis dupa o galeata de curent si asta s-a dus pe bune in casa la parinti si a cerut o galeata de curent. LMFAO Tot in perioada cu bazele (acum 1 an) l-au mai mintit ca omul are 5 plamani: aia normali, doi la umeri si unul in burta. PE BUNE, zis si facut, el a si crezut lol.

Alt specimen este Livache sau mai bine zis Libuci lol, mai joaca el counter cu nick-ul Wd|Livache| lol. Eram cam 20 de baieti in fata blocului la caterinca. Eu povesteam cum am vazut pe Discovery un caine care nu avea labele (lol) din spate si statea pe o scandura din lemn cu doua roti, si mergea cu labulele din fata. La care Libuci cu o seriozitate iesita din comun pentru el grohaie: "si dadea cu laba la roata de la carucior?" (si dadea si el din mana in fata si in spate ca sa se asigure ca intelegem ce vrea sa abereze). Va asigur ca cel putin jumatate de ora am crapat de ras.

Mi-ar placea sa cred ca sunt glume dar din pacate sunt reale.

Nu uitati ca NU e de ras, E DE PLANS.

Maine poate pun si niste poze cu respectivii ;)

Petru cunoscatori => Craiova => Lapush (cartierul unde totul este posibi) ;)

Posted

omg tocmai am jucat cu acest livache la cs...acum 2 min era pe ploiesti....juca bine omu'...ma bucur ca am aflat asta despre el...poate fac putina caterinca

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...