Lancelot Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 wow..another ussles topic :) chiar nu are rost sa raspund la o intrebare care nu vad sa aiba vreo aplicatie cat de cat practica
Cristian Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 da, sau eventual un "10", de la "extraordinara performanta a Nadiei"sigur ca da.Spre cunostinta ta generala , Nadia a luat nota 0 nu 10 , deoarece in acele timpuri numai luase nimeni o asemenea nota...
Deian69 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ' date='Oct 17 2007, 17:08' post='2301956']in mitologie banu = semnu dracului.......si sa il asociem cu cuv God?explica asta te rognu prea inteleg care e semnul?
Fane Spoitoru Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 mda, imi e indiferent la fel ca mai sus ma intereseaza valoarea nu ce scrie pe bani :)p.s jumate din romani nu cred k mai cred in d-zeu :) lol cum suna
never Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O astfel de sintagma pe bacnotele romanesti e inutila si, intr-un fel, ofensatoare. Nu toti credem intr-un dumnezeu, mai sunt altii care cred intr-un alah, budda sau sunt atei...Am vazut ca unele state din SUA au si pe placuta de inmatriculare scrisa aceasta sintagma si chiar pagina de internet al statului in care a fost inmatriculat automobilul... ce ironie.Nu mai e mult timp pana vom schimba leii in euro si deci chiar nu are rost sa ne batem capul cu astfel de polemici...ps: viata e o ironie :(
noghri Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Spre cunostinta ta generala , Nadia a luat nota 0 nu 10 , deoarece in acele timpuri numai luase nimeni o asemenea nota... si acum spre cunostinta ta si mai generala, ca tot ai incercat sa fii perspicace....nadia a luat 1.0, adica UNU.da, pentru ca nimeni nu luase 10 pana atunci si calculatoarele nu erau setate pentru nota asta ;).