Jump to content
Guest xLeo

In God we trust !

Recommended Posts

Pe dolarul american ( $ ) scrie pe o portiune " In God we trust", v'ar placea ca si pe Leul romanesc sa fie tiparita aceasta propozitie?

Depide daca ar fi in engleza sau romana tiparit.

Argumentati :P

Guest ZaMatza™

Pe dolarul american ( $ ) scrie pe o portiune " In God we trust", v'ar placea ca si pe Leul romanesc sa fie tiparita aceasta propozitie?

Depide daca ar fi in engleza sau romana tiparit.

Argumentati :P

in primu rand nu a vorbit nimeni de aceasta schimbare la fata a banilor romanesti

si in al-2-lea rand ce rost are topicul daca asa ceva nu este posibil? #-o

in mitologie banu = semnu dracului.......si sa il asociem cu cuv God?

Heheh ... sti cum e "Fuck Your God"

Daca am copia si asta ne-am face de ras.

Mai bine God decat Eminescu si deastea #-o

mai bine becali nu ?

bancnotele actuale sunt foarte bine facute,sunt imprimate pe ele niste nume care au facut ceva pentru tara asta .

Mai bine ar scrie asa "Mita dauneaza grav sanatatii" poate se mai sperie din ei ca la tutun se pare ca a dat roade :)

aloo...ma refeream la ce parere ati avea...nu este ideea mea...am auzit chestia asta in troleu, mi sa parut ciudat si am vrut sa vad ce parere aveti si voi..

Pe mine personal nu ma intereseaza a cui poza e tiparita pe bancnota sau ce texte dinastea scrie pe ea ... ma intereseaza sa fie banu' acolo si sa scrie pe el suma ... atat.Cat despre faza cu "In God we trust" ... mai bine lasa ... ca si asa suntem rau vazuti din multe puncte de vedere ... mai plagiatori sa fim ...

Si daca scrie ce are?

Te face mai credincios ? Nu

Crede-ti ca cei din USA citesc ce scrie pe bani ? Daca intrebi 90 % din persoanele din SUA habar n-au ce scriu pe bani ... sa nu vb de romania , care unii habar n-au cine se afla pe bacnotele noastre .

aloo...ma refeream la ce parere ati avea...nu este ideea mea...am auzit chestia asta in troleu, mi sa parut ciudat si am vrut sa vad ce parere aveti si voi..

eu zic sa nu mai circuli cu "troleul" ca iti vin idei proaste!

ia vezi poate vrei sa scriem pe banii romanesti ce scrie pe banii din Botswana! ar fi o chestie nu? =))

le: apoi vii cu scuze de kko! :naughty:

propun sa fie puse niste cifre....personalitati...nume...serii...chestii din astea usuale...poate si niste culori..ah...oare au facut asta deja?..

ps: poate "ii f*tem si o dunga pe tavan", vorba unui banc...

pps: pe bune acum, asta e topic?^^

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...