ovidiugm Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 sunt mandru ca sunt roman! nu prea sunt la curent cu politica, dar cred ca se tinde spre mai bine!noi, romanii sunt responsabili de Romania!, noi o facem sa fie asa cum este!ca spatiu geografic, nu m-as muta nicicand de aici! ca societate mai avem un pic de lucrat!vom ajunge si noi ca Elvetia, doar atunci cand vom sti sa fim ca niste elvetieni!Numai bine! :tiphat:
Flake Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nu are psihic de invingator..atat ii trebuie si optimism..ca avem slava Domnului creier...(ma rog..unii)
Lucian Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hoti.Popor care vrea sa se imbogateasca repede si pe deasupra si fara munca.ce aberatie ai spus aici. :blink: romanul munceste in orice conditii si nu cauta bogatie, cauta sa duca un trai putin mai bun ca acum. pacat ca nu avem conducatori in stare sa ne indeplineasca visul.
Cristian Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 frate..cand le-am povestit la astia in spania cat munceste un roman pentru 150 euro.. au inceput sa isi faca cruce.. astia in spania muncesc 6-7 ore / zi , sambata si duminica liber.. si iau salariu de 1000+ euro
<Skess> Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hoti , Tigani , Manelisti , i'm not proud for it ...
DjVirus Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 imi place foarte mult Romania dar nu imi place un singur lucru oamenii care stau in ea
techno Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 romania are un potential enorm insa nu avem oameni care sa-l exploateze ci prera sa-si umple buzunarele de unde pot.oamenii prea nepasatori.. multumiti cu ce li se da.. si sa nu uitam coruptia. mi-e scarba!
Diabolik_01 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 I'm proud to be Romanian! God Bless Romania! Romania has its own place in the world history, and its a great country with a great culture.
never Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 motto romanesc: "Cum sa facem, sa nu facen, nici cat facem!"dar coruptia e mai enervanta decat acest motto... 200 euroi pt a trece de proba practica pt a lua permisul?! al naibii politzai... daca nu dai spaga te freaca de n-ai aer si tot te declara respins, daca dai spaga poti sa zici ca esti soferin rest... peace!
Tybork Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Multi dintre cei care au postat pana acum, vorbesc foarte urat despre Romania! Sincer, ati mai lucrat in strainatate? Stiti cum e viata dincolo de granita sau postati doar de dragul de a avea un post in + ;)?La aceste intrebari astept raspunsuri, pana atunci o mica poveste...In vara anului 2005 am avut posibilitatea sa lucrez 4 luni in Germania. La o distanta de 70 de km de Munchen lucram intr-un motel ca si barman/ospatar. Mi-a placut foarte mult, oameni de treaba, bacsis frumos :D, totul a fost frumos din perspectiva mea. Proprietarul motelului era si managerul(sau administratorul cum vreti voi) acestui local, un domn la varsta de 65 ani, care stia sa se comporte cu clientii si in acelasi masura si cu muncitorii/angajatii sai. Unde vreau sa ajung...dupa fiecare client el incasa banii, si indiferent ce suma era, el baga frumos in buzunarul lui ;)...batea in casa de marcat, cat credea el, in nici un caz suma corecta :)...deci...lucra la negru.Asta doar ca sa stiti ca nici in strainatate nu e din carnati fiecare poarta ;)! Intr-o afacere, daca se poate, se lucreaza la nergu, la fel de mult ca si la noi in tara, deoarece in strainatate guvernul te mulge si mai tare decat la noi in tara.Asa ca, mai lasati voi vorbele goale, si inchipuiti-va, cum se poate trai dintr-o afacere 100% legala!
Edelweiss Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 o tara pe care nu dau 2 bani, o tara pe care as parasi-o cu prima ocazie. de ce? de aia.argumentul tau e cel mai convingator dintre toate. hm ce parere am? intr'un singur cuvat... "Romania" sper ca intelegeti..sincer? habar n-am ce-ai vrut sa spui, dar intuiesc ca nu m-ar fi interesat oricum.Deschid un topic, plec la cursuri si, cand vin, am o surpriza placuta: inca mai exista oameni care sunt mandri ca sunt romani.asta m-a surprins si pe mine in mod placut in topicul anterior legat de Romania.De data asta, va spun in fata: sunteti niste idioti lasi si nu meritati nici macar sa aveti o tara. Si va stiti si singuri.cum sa nu merite o tara? merita orice alta tara, fie una in care moravurile si societatea sunt mult in urma Romaniei, fie una in care se plimba cainii cu covrigi in coada, dar nu pentru emigrantii batuti de soarta veniti la cules de capsuni pentru 500 euro pe luna, ocoliti cu scepticism si chiar frica de cei din jur. parerea mea despre Romania am mai spus-o si o repet de cate ori am ocazia - imi iubesc tara. din simplul motiv egoist ca ma iubesc pe mine si sunt indeajuns de constienta incat sa realizez ca eu insami sunt in cea mai mare parte produsul mediului in care am crescut. da, sunt "made in Romania" si da, imi port eticheta cu mandrie.pentru cei care pun accentul pe politica sau administratie in tara asta si pierd din vedere orice alta latura... nu uitati ca sunteti in prezent produsul trecutului vostru, si pentru a va aminti un pic trecutul... recomand cu caldura o scurta reclama pentru suflet:http://iqads.ro/play_clipul_publicitar_133...ucurestiul.html
Guest ZaMatza™ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g :)
c1ocan Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Multi dintre cei care au postat pana acum, vorbesc foarte urat despre Romania! Sincer, ati mai lucrat in strainatate? Stiti cum e viata dincolo de granita sau postati doar de dragul de a avea un post in + ;)?La aceste intrebari astept raspunsuri, pana atunci o mica poveste...In vara anului 2005 am avut posibilitatea sa lucrez 4 luni in Germania. La o distanta de 70 de km de Munchen lucram intr-un motel ca si barman/ospatar. Mi-a placut foarte mult, oameni de treaba, bacsis frumos :D, totul a fost frumos din perspectiva mea. Proprietarul motelului era si managerul(sau administratorul cum vreti voi) acestui local, un domn la varsta de 65 ani, care stia sa se comporte cu clientii si in acelasi masura si cu muncitorii/angajatii sai. Unde vreau sa ajung...dupa fiecare client el incasa banii, si indiferent ce suma era, el baga frumos in buzunarul lui ;)...batea in casa de marcat, cat credea el, in nici un caz suma corecta :)...deci...lucra la negru.Asta doar ca sa stiti ca nici in strainatate nu e din carnati fiecare poarta ;)! Intr-o afacere, daca se poate, se lucreaza la nergu, la fel de mult ca si la noi in tara, deoarece in strainatate guvernul te mulge si mai tare decat la noi in tara.Asa ca, mai lasati voi vorbele goale, si inchipuiti-va, cum se poate trai dintr-o afacere 100% legala!Nu a zis nimeni ca nu e greu dincolo sau k nu se fura....Peste tot e la fel in privinta asta stai linistit :P
davoli Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Romania?! o tara cu peisaje unice in lume,cu femei foarte frumoase,cu resurse naturale din belsug ,avem munti,iesire la mare. pacat de este condusa de niste spagari care nu stiu sa traga decat pentru ei .
Flake Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nu am nicio parere -_- in Romania imi place doar gandul ca s-ar mai putea schimba ceva -_-.
ReneGade Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 un singur lucru am de spus aici: nici daca as fi tigan nu as spune ca mi-e rusine de ce suntintr-un fel , daca zici "sunt tigan" toata lumea te va arta cu degetu "uite tziganu !!" . Eu nu-s de acord . Daca esti tigan , timp cat nu ai furat , ai omorat , esti un om normal . Nu sunt de acord cu aceste chestii .Hoti , Tigani , Manelisti , i'm not proud for it ...Si tu...te deranjeaza pe tine tiganii ? maj. tiganilor sunt hoti , da , dar maj . sunt oameni cu bun simt mai mare de cat a "romanilor" . Manelisti ? Vrei sa spui ca tu nu asculti manele nici odata , aha , esti acel gen de om care zice "YEEXXX< MANELE !!!" si cand esti singur le dai la maxim . Maj. romaniei spune ca nu asculta manele , si statisticile arata ca 60-70 % asculta acest gen de muzica Ok, sa fiu ont :Romania este o tara unde se poate mult , dar nimeni nu doreste acest lucru . In Romania , nesimtirea e pe primul loc . urmata de hotia si tupeul , eh , si minciuna .Cu toate aceste reportaje care se dau la TV , cu romanii din italia , scadem in ochii celorlalte popoareCe vreau sa spun : Nu am o parerea tocmai buna , dar prin munca se poate ajunga in top .