Jump to content
4 Real

Tara ta

Recommended Posts

Am o parere proasta.Si asta pt. ca tara noastra coboara tot mai jos pe scara prosperitatii si a dezvoltarii, atat pe plan tehnologic, cat si moral.

Este o tara condusa de niste caricaturi care nu dau doi bani pe noi si cauta sa se imbogateasca cat mai mult.Veniturile sunt mici, mana de lucru ieftina, cerinte de munca cam mari si preturi la fel.Nu se va ajunge niciunde in felul asta.Generatiile care urmeaza sunt tot mai prost pregatite din punct de vedere al cunostinelor si culturii.Cu toate acestea, imi iubesc tara si sunt mandru ca sunt roman deoarece avem o istorie frumoasa ... pacat ca este patata.

Atat am avut de spus.Scurt si la obiect.

Pareri doar de bine ....NOT!!!

Cum zice si lux suntem condusi de niste mainutzoi care is acolo sus din interes personal.

In rest natura o iubesc din Romania :wub:

vorbesti prostioare..Basescu si-a facut destul de bine treaba fata de ceilalti care au fost la conducere.. si nu au facut nimic altceva decat sa fure <_<

ma sincer eu am fost plecat in ceva tari.am fo la fra in italia,anglia...iar bro cel mai mare eu fiind cel mai mic in us,parinti au fost in us,care e concluzia tot aksa e mai bine!cind eram plecat din tara imi era dor de romania...da poate dincolo cistigi mai bine,asa is lucrurile cu paritile lor bune si rele...depinde de noi pe care le alegem! i like my country! :D

o parere proasta, locul unde tupeul, vorbaraia multa, nesimtirea, grosolania sunt acasa nu am nevoie de asa ceva sper sa evadez cat de repede cu putinta

astept prima sansa concreta sa fac ceva afara si am tulit-o nici nu mai vreau sa aud 1-2 ani de Romania..SUX!

Mda...un singur cuvant despre tara noastra...Romania...dar totusi, eu sunt madru ca sunt roman...

Si daca ar fi sa dam un antonim cuvantului fericit, ar fi cuvantu "roman"

Daca nu aveti o idee buna despre Romania, sunteti ca si ceilalti. Optimismul poate rezolva problema, dar nu, "Romania Sucks!". Fiti asa ca voi descrieti ROMANUL

Eu am zis...sunt mandru ca sunt roman :D si nu mi'ar fi rusine sa zic si altora din altor tari chestia asta...

Poate ca la noi in Romania ne mai strica si strainii din tara.

In Romania predomina -prostia , spaga , minciuna , furtul (toti fura) si lista continua . Imi pare sincer rau ca m-am nascut roman . Poate daca m-as fi nascut acum 100-150 de ani poate, poate as fi mandru ca sunt roman.

Doua specimene ne strica : tiganii si politicienii

PS :citez pe Mircea Badea si nu numai ... "IN CE TARA TRAIM !!!!!!!!" :hair:

Deschid un topic, plec la cursuri si, cand vin, am o surpriza placuta: inca mai exista oameni care sunt mandri ca sunt romani.

Totusi, cateva specimene au reusit sa ma scarbeasca. "Mie imi pare rau ca m-am nascut roman", "Cu prima ocazie plec", "Nu dau doi bani pe tara asta"... declaratii ale unor oameni redusi. Cred ca multi oameni de aici mi-au schitat deja un profil psihologic, asa ca se stie ca nu atac alti useri decat atunci cand ma deranjeaza foarte tare ce au scris. De data asta, va spun in fata: sunteti niste idioti lasi si nu meritati nici macar sa aveti o tara. Si va stiti si singuri.

Mirajul Occidentului... peste tot e mai bine decat aici... rusinea de a spune ca esti roman... chiar a devenit un trend sa fii o tarfa? Sa vrei sa fugi? Sa visati la traiul dulce din tarile acelea civilizate in care veti fi vazuti ca niste hoti sau ca niste nenorociti care au venit sa ocupe locurile de munca? Sa spuneti ca voi va delimitati de problema si ca nu dati doi bani pe rezolvarea ei? Sa astepti sa se rezolve lucrurile de la sine pentru ca tu sa culegi roadele?

Apropo de rezolvarea problemelor. Am vazut cateva mesaje despre smecherie si tupeu. Pe voi ce va opreste sa aveti atat tupeu cat este necesar ca sa nu fiti calcati in picioare? Nu intelegeti ca, daca nu luati atitudine, tupeul de proasta calitate se raspandeste. Dar e mai usor sa spui "nu e treaba mea sa fac tara mai buna". Cand problema nu este o tara mai buna, ci sa nu fii tu un sclav in tara ta. Sa luam un exemplu: un "smecheras de cartier" se baga in fata ta la coada la magazin. Ce faci: intri tare in el sau il lasi in pace? Daca il lasi, o va face si data viitoare si, in plus, le va spune altora sa faca la fel, pentru ca se poate. Daca te iei de el, exista posibilitatea sa fii batut. Dar ai luat atitudine. Ai incercat sa faci ceva.

Sper ca m-am facut inteles.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...