Jump to content
Flake

Britney Spears

Recommended Posts

Se pare ca Britney Spears s-a reintors oameni buni cu forte proaspete :> na..nu sunt fan nici pe departe dar va zic sincer ca ma bucur pentru ea .. avand in vedere in cate scandaluri a fost implicata,in noul ei videocli "Gimme more" apare cu un zambet miraculos pe fata,aparent uitand de pierderea copiilor :)

Sursa - MTV

Videoclip - http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgc

Nu am postat la muzica pentru ca este o stire destul de interesanta zic eu :D

Se pare ca Britney Spears s-a reintors oameni buni cu forte proaspete :> na..nu sunt fan nici pe departe dar va zic sincer ca ma bucur pentru ea .. avand in vedere in cate scandaluri a fost implicata,in noul ei videocli "Gimme more" apare cu un zambet FALS pe fata,aparent uitand de pierderea copiilor :)

Sursa - MTV

Videoclip - http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgc

Nu am postat la muzica pentru ca este o stire destul de interesanta zic eu :D

Fixed :P

E o varza totala britney.E exemplu pefect de cea a fost si cea ajuns..

Ps : pentru cei care nu stiu , Britney Spears s-a ras in cap doarece avea paduchi ( nu glumesc ), nicidecum in semn de solidaritate pentru nush ce prietena ( sau ce s-a mai auzit pe la TV )

eu zic ca a vrut doar sa atraga atentia :rolleyes: i mean, come on...exista si alte metode mai conventionale sa scapi de paduchi.

anyway, wb, a revenit sa se faca iar de ras...

Guest pmiliardar

Sa nu te ia lumea de fraier cu gandirea asta "bisericeasca" , isi vor bate joc de tine stiind ca ii vei ierta de 1,2,3... x ori.

Trezeste-te :tiphat:

Guest ChSkNgT

Sa nu te ia lumea de fraier cu gandirea asta "bisericeasca" , isi vor bate joc de tine stiind ca ii vei ierta de 1,2,3... x ori.

Trezeste-te :tiphat:

De ce sa nu mai primeasca o sansa ? Faptul ca sti sa ierti nu te face fara caracter sau mai putin om.

haha =)) daca revine inapoi nu cred ca va avea asa de mare succes ca la inceputu carierei sale

Right, dar la unele vedete aceste "iesiri" au adus mai mult bine decat rau, crescandu-le popularitatea :P

NU spun ca nu-mi place de Britney, dar in ultimul timp a cam lasat de dorit comportamentul ei..mai ales ca e vedeta dar si mama.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...