Flake Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Se pare ca Britney Spears s-a reintors oameni buni cu forte proaspete :> na..nu sunt fan nici pe departe dar va zic sincer ca ma bucur pentru ea .. avand in vedere in cate scandaluri a fost implicata,in noul ei videocli "Gimme more" apare cu un zambet miraculos pe fata,aparent uitand de pierderea copiilor :)Sursa - MTV Videoclip - http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgcNu am postat la muzica pentru ca este o stire destul de interesanta zic eu :D Link to comment
c1ocan Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Oricum si'a patat RAU imaginea. #-o Ce a fost si ce a ajuns.Poate isi revine :rofl1:La vidioclip nu ma uit k mi urata deja fata asta :dooh: Link to comment
Zym3r Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 ce bine arata acum cand nu mai e cheala si a avut grija de ea vreo 30 de oameni :Dpresimt ca iar o sa o iubesca toata lumea dupa ce au criticat-o. :pokeye: Link to comment
Az. Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Se pare ca Britney Spears s-a reintors oameni buni cu forte proaspete :> na..nu sunt fan nici pe departe dar va zic sincer ca ma bucur pentru ea .. avand in vedere in cate scandaluri a fost implicata,in noul ei videocli "Gimme more" apare cu un zambet FALS pe fata,aparent uitand de pierderea copiilor :)Sursa - MTV Videoclip - http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgcNu am postat la muzica pentru ca este o stire destul de interesanta zic eu :DFixed :P E o varza totala britney.E exemplu pefect de cea a fost si cea ajuns.. Link to comment
Cristian Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Welcome back Ps : pentru cei care nu stiu , Britney Spears s-a ras in cap doarece avea paduchi ( nu glumesc ), nicidecum in semn de solidaritate pentru nush ce prietena ( sau ce s-a mai auzit pe la TV ) Link to comment
Lucian Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Ps : pentru cei care nu stiu , Britney Spears s-a ras in cap doarece avea paduchi ( nu glumesc ), nicidecum in semn de solidaritate pentru nush ce prietena ( sau ce s-a mai auzit pe la TV )eu zic ca a vrut doar sa atraga atentia :rolleyes: i mean, come on...exista si alte metode mai conventionale sa scapi de paduchi.anyway, wb, a revenit sa se faca iar de ras... Link to comment
Fane Spoitoru Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 lol nu stiam chestia cu paduchii da totusi sa se rada in cap :D p.s nu mai e ce a fost britney Link to comment
Guest ChSkNgT Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Sa-i fie de bine.Poate se mai spala din imaginea urata creata in ultimul timp. Link to comment
musthyzz Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 mda...bull****daca vreti sa cititi despre BS (nu bullshit , Birt. Spears) intrati pe www.thesuperficial.com "fanilor" Link to comment
Guest <Raziel> Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 dupa cate scandaluri a facut,mai bine nu revenea :) Link to comment
Lucian Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 mda...bull****daca vreti sa cititi despre BS (nu bullshit , Birt. Spears) intrati pe www.thesuperficial.com "fanilor"a zis cineva ca e fan britney? Link to comment
musthyzz Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 nu bre...doar asa...ca ideie Link to comment
Ayana Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 eu zic ca oricine are dreptul la o a doua sansa. sau a treia. sau a x-a for that matter. Link to comment
Guest pmiliardar Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Sa nu te ia lumea de fraier cu gandirea asta "bisericeasca" , isi vor bate joc de tine stiind ca ii vei ierta de 1,2,3... x ori. Trezeste-te :tiphat: Link to comment
Guest ChSkNgT Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Sa nu te ia lumea de fraier cu gandirea asta "bisericeasca" , isi vor bate joc de tine stiind ca ii vei ierta de 1,2,3... x ori. Trezeste-te :tiphat:De ce sa nu mai primeasca o sansa ? Faptul ca sti sa ierti nu te face fara caracter sau mai putin om. Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Nici eu nu sunt fan ... recunosc ca mi-a placut cand aveam vreo 8-9 ani ... dar acum parca imi provoaca greata ... mai ales cand am auzit ca s-a tuns cheala ... Sper sa se trezeasca din "betia" in care e ... Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 merita o a2a sansa ,welcome back britney Link to comment
The Wizard Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 nu e bine sa te bucuri de raul altuia, oricui i se putea intampla. pacat pt copii aia. Link to comment
Fury Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 oricum ii va fi greu sa se ridice ...dupa cate a facut #-o Link to comment
MiTzA- Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 oricum ii va fi greu sa se ridice ...dupa cate a facut doh.gif Tot ce a facut, si a facut cu mana ei asa ca nu tb sa ne para rau pentru ea .Oricum nu mai e ce era inainte Link to comment
DonPante Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 nu sunt un fan , dar pot sa zic ca degeaba mai revine dupa ce s-a intamplat :\ Link to comment
<Skess> Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 haha daca revine inapoi nu cred ca va avea asa de mare succes ca la inceputu carierei sale Link to comment
m4x Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 haha daca revine inapoi nu cred ca va avea asa de mare succes ca la inceputu carierei sale Right, dar la unele vedete aceste "iesiri" au adus mai mult bine decat rau, crescandu-le popularitatea :P NU spun ca nu-mi place de Britney, dar in ultimul timp a cam lasat de dorit comportamentul ei..mai ales ca e vedeta dar si mama. Link to comment
Cristian Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 mai bine sa incerce din nou .. decat sa ramana cu numele patat Link to comment