Jump to content
Flake

Britney Spears

Recommended Posts

Posted

Se pare ca Britney Spears s-a reintors oameni buni cu forte proaspete :> na..nu sunt fan nici pe departe dar va zic sincer ca ma bucur pentru ea .. avand in vedere in cate scandaluri a fost implicata,in noul ei videocli "Gimme more" apare cu un zambet miraculos pe fata,aparent uitand de pierderea copiilor :)

Sursa - MTV

Videoclip - http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgc

Nu am postat la muzica pentru ca este o stire destul de interesanta zic eu :D

Posted

Oricum si'a patat RAU imaginea. #-o

Ce a fost si ce a ajuns.Poate isi revine :rofl1:

La vidioclip nu ma uit k mi urata deja fata asta :dooh:

Posted

ce bine arata acum cand nu mai e cheala si a avut grija de ea vreo 30 de oameni :D

presimt ca iar o sa o iubesca toata lumea dupa ce au criticat-o. :pokeye:

Posted

Se pare ca Britney Spears s-a reintors oameni buni cu forte proaspete :> na..nu sunt fan nici pe departe dar va zic sincer ca ma bucur pentru ea .. avand in vedere in cate scandaluri a fost implicata,in noul ei videocli "Gimme more" apare cu un zambet FALS pe fata,aparent uitand de pierderea copiilor :)

Sursa - MTV

Videoclip - http://www.youtube.com/watch?v=m3ceCMpPJgc

Nu am postat la muzica pentru ca este o stire destul de interesanta zic eu :D

Fixed :P

E o varza totala britney.E exemplu pefect de cea a fost si cea ajuns..

Posted

Welcome back ;;)

Ps : pentru cei care nu stiu , Britney Spears s-a ras in cap doarece avea paduchi ( nu glumesc ), nicidecum in semn de solidaritate pentru nush ce prietena ( sau ce s-a mai auzit pe la TV )

Posted

Ps : pentru cei care nu stiu , Britney Spears s-a ras in cap doarece avea paduchi ( nu glumesc ), nicidecum in semn de solidaritate pentru nush ce prietena ( sau ce s-a mai auzit pe la TV )

eu zic ca a vrut doar sa atraga atentia :rolleyes: i mean, come on...exista si alte metode mai conventionale sa scapi de paduchi.

anyway, wb, a revenit sa se faca iar de ras...

Guest ChSkNgT
Posted

Sa-i fie de bine.Poate se mai spala din imaginea urata creata in ultimul timp.

Guest <Raziel>
Posted

dupa cate scandaluri a facut,mai bine nu revenea :)

Posted

mda...bull****

daca vreti sa cititi despre BS (nu bullshit , Birt. Spears) intrati pe www.thesuperficial.com "fanilor"

a zis cineva ca e fan britney?

Guest pmiliardar
Posted

Sa nu te ia lumea de fraier cu gandirea asta "bisericeasca" , isi vor bate joc de tine stiind ca ii vei ierta de 1,2,3... x ori.

Trezeste-te :tiphat:

Guest ChSkNgT
Posted

Sa nu te ia lumea de fraier cu gandirea asta "bisericeasca" , isi vor bate joc de tine stiind ca ii vei ierta de 1,2,3... x ori.

Trezeste-te :tiphat:

De ce sa nu mai primeasca o sansa ? Faptul ca sti sa ierti nu te face fara caracter sau mai putin om.

Posted

Nici eu nu sunt fan ... recunosc ca mi-a placut cand aveam vreo 8-9 ani ... dar acum parca imi provoaca greata ... mai ales cand am auzit ca s-a tuns cheala ... Sper sa se trezeasca din "betia" in care e ...

Posted

oricum ii va fi greu sa se ridice ...dupa cate a facut doh.gif

Tot ce a facut, si a facut cu mana ei asa ca nu tb sa ne para rau pentru ea .Oricum nu mai e ce era inainte

Posted

haha =)) daca revine inapoi nu cred ca va avea asa de mare succes ca la inceputu carierei sale

Right, dar la unele vedete aceste "iesiri" au adus mai mult bine decat rau, crescandu-le popularitatea :P

NU spun ca nu-mi place de Britney, dar in ultimul timp a cam lasat de dorit comportamentul ei..mai ales ca e vedeta dar si mama.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...