Az. Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 sunt un tip de ala cu clubin nush ce...si pt tipele albe, pot sa mearga la solar...Tipele bronzate normal>tipele bronzate la solar,alea arata parca ar muri:D
Rat2000 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Tipele bronzate normal>tipele bronzate la solar,alea arata parca ar muri:Ddepinde cate sedinte faci, nu faci acolo pana deja areti ca o mulatra, faci mai putine, cat sa dai o culoare la piele.
LeX LuTHoR Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ar fi aiurea sa fie numai noapte dar m-as adapta ... nasol ca atunci hotii, violatorii etc ar actiona mai mult si mai bine.In fine ar fi aiurea ... Daca ar pica curentul atunci ar fi nasol ca nu stii cine intra peste tine in casa sau mai stiu eu ce dracovenii.
Guest elastikul Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Urasc intunericul desi ar fii misto Party time:D
Guest KoBrA* Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Well, in afara faptului ca nu ar mai fi caldura, iar fara soare plantele ar murii si nu ar exista oxigen si nu ar mai exista oameni, presupun ca ar fi placut din cateva puncte de vedere.True :mellow:
elusion Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Daca ar fi noapte in fiecare zi eu cred ca scoala sar desfinta ..... nr2. party ...... si alte chestii ... nr3. Sa zicem ca supravietuim fara lumina, fotosinteza ..... dar la un moment dat nu vezi unde t Pshi .... si aa da ... neam omori intre noi s vedem carei mai tare :nanana: si neam crede ceva shadowkiller
iNm Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 hmmm ar fi cam cum e de ceva vreme pt mine , ziua dorm noaptea is activ :D
sefu_bancii Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 hmmm ar fi cam cum e de ceva vreme pt mine , ziua dorm noaptea is activ :D tu esti pasiv noaptea ... activ nu e stat pe fotoliu si baut bere si stat pe mess aia-i leguma eu as prefera sa fie noapte tot timpu poate asa ar fi mai libere soselele trafic redus :D oricum in legatura cu plantele ....da au nevoie de lumina soarelui ptr fotosinteza dar omul e inteligent si va improviza :D
Fallout Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 mi-as face salon cu aparate pt bronzat (solar) :Dar fi naspa ca n-ar mai creste iarba! :banana2:
Flake Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ochiul s-ar forma foarte rapid deci n-ar fi probleme + s-ar imbunatati sigur reteaua electrica
iNm Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tu esti pasiv noaptea ... activ nu e stat pe fotoliu si baut bere si stat pe mess aia-i leguma eu as prefera sa fie noapte tot timpu poate asa ar fi mai libere soselele trafic redus :D oricum in legatura cu plantele ....da au nevoie de lumina soarelui ptr fotosinteza dar omul e inteligent si va improviza :D not every night sef :D dar in mare parte vegetez... damn beer :(
Potyike Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 NU ar fii bine deloc, read Valek's post! :) Si oricum cand e noapte mie imi e somn
Tybork Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ar fi o idee sa faci o excursie la polul sud, sa vedem cum e cu prea multa ziua sau prea multa noapte......inca un post inutil in + :clap: !Oare cand o sa iei warn pentru posturi inutile :-? OT:Noapte in fiecare zi...hm...cam ciudata expresie :) . Cum putem vorbi de zi daca exista doar noapte #-o (strict legat de acest topic) ?Toate cele spuse de EazyE releva faptul, ca nu prea multe erau pe planeta :( ...inclusiv om :photo:
MiTzA- Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Imi place mai mult noaptea decat ziua...Sunt mai activ noaptea :)
Fane Spoitoru Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 din fericire pt mine mie imi place mai mult noaptea :D dar totusi parca la polul nord sau nush unde parca e noapte 6 luni pe an in continuu ? sau doar m`i se pare mie
Guest ChSkNgT Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Daca uitam ca nu am mai putea trai, ar fi party nonstop.
musthyzz Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 am un coleg care invata de 3 ani in Norvegia ... la inceput e ok dar mai incolo e deprimant :) (zi sau noapte).
Lucian Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ne-am adapta, poate am face un habitaclu dinala in jurul oraselor si ne-am produce singuri oxigenul cu cate o sera alimentata de lumina artificiala, then party all the time. :D
Agr3siv Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ar fi aiurea sa fie numai noapte dar m-as adapta ... nasol ca atunci hotii, violatorii etc ar actiona mai mult si mai bine.In fine ar fi aiurea ... Daca ar pica curentul atunci ar fi nasol ca nu stii cine intra peste tine in casa sau mai stiu eu ce dracovenii.Right. Mie unul imi place mai mult sa fie semi-noapte, seara, cand apune soarele. Party-uri... esti om, nu poti rezista la nesfarsit.