Legacy Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Sa zicem ca este intuneric in permaneta. Ziua numai exista. Numai noaptea cu luna ei si luminitele dp strada si de la geamuri. Ati putea sa va adaptati la un astfel de mediu ? cum ar fii sa fie numai noapte?nopatea are parti bune si rele. clubbing dar si celor care le e frica de intuneric :) ce ziceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAD_DMX Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Am trecut cu usurinta de mediul poluat,cu siguranta ca te-ai adapta.....vrei nu vrei...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalk3r Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ar fii nespus de bine sa fie doar atatea probleme :P , daca ar fii doar noapte , ar fii doar moarte in curandnoapte = moartea plantelor (fotosinteza) = disparitia atmosferei = frigul universului cuprinde planeta .. si bum toata lumea moare si inghiatza :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1ocan Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Doamne feri.EazyE ma sperii :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Skess> Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Non stop party time :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAD_DMX Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Non stop party time :Pright...............dar in final tot te-ai sictiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ar fi o idee sa faci o excursie la polul sud, sa vedem cum e cu prea multa ziua sau prea multa noapte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thade Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ar fi o idee sa faci o excursie la polul sud, sa vedem cum e cu prea multa ziua sau prea multa noapte...in caz ca te-ai dus tu, nu m-as duce, ca mi-e frica sa n-ajung ca tine :(probabil as dormi incontinuu si m-as inrudi cu niste sobolani, aia sunt tari la d-astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Mi se pare mai frumos noaptea...nu neaparat de petreceri, altfel te uiti la un film, altfel bei o bere/suc la o terasa ;) personal, m-as acomoda foarte repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
_alexa_ Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 ar fi cam nashpa fara soare... asta ar insemna adio plaja :D ne-am rezuma la piscineprobabil am intra toti in hibernare :lol: ceea ce mi-ar conveni :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_punish3r Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 noapte = moartea plantelor (fotosinteza) = disparitia atmosferei = frigul universului cuprinde planetacheck this out ^Parerea mea e ca am fii nevoiti sa traim underground.Cam SF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deian69 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Nu exista viata fara lumina.Acuma mai vine unu si zice pai daca in abisul oceanelor traiesc vieteti care supravietuiesc fara lumina.Oricum omul nu ar fi supravietuit fara lumina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valek Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Asa ceva nu s-ar intampla deci e o aberatie. Si daca suntem in domeniul SF, si s-ar intampla in acea poveste, omenirea ar muri din cauza climei schimbate. The end!@Eazy E - atmosfera nu este datorata plantelor, cu toate ca si ele contribuie procesului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Lord]Scacea Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 nu m-as adapta. ar fi prea de rahat. si cred nimeni nu ar putea trai in contia asta.sa speram ca nu se va ajunge la asa ceva vreodata :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
rldx Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Asa ceva nu s-ar intampla deci e o aberatie. Si daca suntem in domeniul SF, si s-ar intampla in acea poveste, omenirea ar muri din cauza climei schimbate. The end!Corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 s-ar fura mai mult... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Well, in afara faptului ca nu ar mai fi caldura, iar fara soare plantele ar murii si nu ar exista oxigen si nu ar mai exista oameni, presupun ca ar fi placut din cateva puncte de vedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest <Raziel> Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 ar fi aiurea nu mi-ar placea deloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 e aiurea chestia asta.. ne-ar trebui NV atunci :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat2000 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Non stop party time :PTrueright...............dar in final tot te-ai sictiriNEVER :Dar fi o idee sa faci o excursie la polul sud, sa vedem cum e cu prea multa ziua sau prea multa noapte...nu iti dai seama cum ar fi aicea, pt ca acolo ii mai mult frig :PMi se pare mai frumos noaptea...nu neaparat de petreceri, altfel te uiti la un film, altfel bei o bere/suc la o terasa ;) personal, m-as acomoda foarte repedenu se poate spune mai frumos :DHaideti sa ne gandim ca mediul ar ramane la fel si daca este numai noapte, totul sa fie la fel doar ca sa fie noapte in loc de z, cum vi s-ar parea? mie sincer miar placea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalk3r Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 ca te`ai juca CS toata noaptea sau de ce ? ) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat2000 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 ca te`ai juca CS toata noaptea sau de ce ? ) :D Nu stau niciodata noaptea pe calculator(nici daca ii vacantza sau orice)mai mult de 12 nu stau.(normal ca sar schimba situatia daca ar fi numai noapte) Am si alte motive, desi apare la xfire ca am 22 de h de rainbow 6 vegas jucate sapt asta(nu mam jucat nici 1 h din ele) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legacy Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 tehnologia face minuni: lumina artificiala etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Az. Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 pt aia cu non stop party clubin nush ce..da right daca voua va plac tipe dinalea albe ca moartea..hey what ever makes you happy ha ?:)Pe scurt numa noapte=naspa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rat2000 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 pt aia cu non stop party clubin nush ce..da right daca voua va plac tipe dinalea albe ca moartea..hey what ever makes you happy ha ?:)Pe scurt numa noapte=naspa.sunt un tip de ala cu clubin nush ce...si pt tipele albe, pot sa mearga la solar... Link to comment Share on other sites More sharing options...