Jump to content
Legacy

Cum ar fii sa fie noapte in fiecare zi ?

Recommended Posts

Sa zicem ca este intuneric in permaneta. Ziua numai exista. Numai noaptea cu luna ei si luminitele dp strada si de la geamuri. Ati putea sa va adaptati la un astfel de mediu ? cum ar fii sa fie numai noapte?

nopatea are parti bune si rele. clubbing dar si celor care le e frica de intuneric :)

ce ziceti ?

ar fii nespus de bine sa fie doar atatea probleme :P , daca ar fii doar noapte , ar fii doar moarte in curand

noapte = moartea plantelor (fotosinteza) = disparitia atmosferei = frigul universului cuprinde planeta .. si bum toata lumea moare si inghiatza :P

ar fi o idee sa faci o excursie la polul sud, sa vedem cum e cu prea multa ziua sau prea multa noapte...

in caz ca te-ai dus tu, nu m-as duce, ca mi-e frica sa n-ajung ca tine :(

probabil as dormi incontinuu si m-as inrudi cu niste sobolani, aia sunt tari la d-astea

Asa ceva nu s-ar intampla deci e o aberatie. Si daca suntem in domeniul SF, si s-ar intampla in acea poveste, omenirea ar muri din cauza climei schimbate. The end!

@Eazy E - atmosfera nu este datorata plantelor, cu toate ca si ele contribuie procesului.

Non stop party time :P

True

right...............dar in final tot te-ai sictiri

NEVER :D

ar fi o idee sa faci o excursie la polul sud, sa vedem cum e cu prea multa ziua sau prea multa noapte...

nu iti dai seama cum ar fi aicea, pt ca acolo ii mai mult frig :P

Mi se pare mai frumos noaptea...nu neaparat de petreceri, altfel te uiti la un film, altfel bei o bere/suc la o terasa ;) personal, m-as acomoda foarte repede

nu se poate spune mai frumos :D

Haideti sa ne gandim ca mediul ar ramane la fel si daca este numai noapte, totul sa fie la fel doar ca sa fie noapte in loc de z, cum vi s-ar parea? mie sincer miar placea :D

ca te`ai juca CS toata noaptea sau de ce ? :))) :D

Nu stau niciodata noaptea pe calculator(nici daca ii vacantza sau orice)mai mult de 12 nu stau.(normal ca sar schimba situatia daca ar fi numai noapte)

Am si alte motive, desi apare la xfire ca am 22 de h de rainbow 6 vegas jucate sapt asta(nu mam jucat nici 1 h din ele)

pt aia cu non stop party clubin nush ce..da right daca voua va plac tipe dinalea albe ca moartea..hey what ever makes you happy ha ?:)

Pe scurt numa noapte=naspa.

sunt un tip de ala cu clubin nush ce...si pt tipele albe, pot sa mearga la solar...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...