Mayhem Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Am nevoie de ajutor la mess se pare ca un fel de bug... eu scriu ceva si vad ca se scrie altceva... scriu sal imi zice du-te acasa sau eu sunt rares printul manelelor... Ce pot sa fac? Reinstalez messu? app acum 5 min am intrat :blink: si nu inteleg ce sa intamplat si de unde il am.... n am luat nimic de la altii si nici macar n am vb cu nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 ai luat tu ceva, mai aveam unu in lista care scria ceva si ii apareau injuraturi.cand intra pe mess o sa il intreb cum a facut sa nu ii mai apara.nu cred ca daca stergi messu o sa isi revina, vezi pe la procese vreun svchost.exe cred ca e.oricum pana una alta poti sa incerci un reinstall sau sa astepti alte explicatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Connection Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 si eu aveam de asta..am dat restart la comp si a mers..Daca nu merge la tine...cred ca este la ,,Process'' ceva..Mai mult nu pot sa te ajut..oricum..sigur ai luat tu ceva..incearca un System Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 alex: dai restart la calcalex: si dak nu mere cu restartualex: ...alex: te duci in searchalex: cauti numele la programu ala il stergi de peste totalex: si dai restartcam asta mi-a zis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 S a rezolvat ms mult ...Puteti sa inchideti topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 e Bine ca s-a rezolvat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 closed Link to comment Share on other sites More sharing options...