Jump to content
rldx

Dupa 10 ani de folosire a telefoanelor mobile

Recommended Posts

Studiu ingrijorator publicat de o echipa de cercetatori suedezi. Utilizarea telefoanelor mobile pe o perioada mai mare de zece ani poate dubla riscul aparitiei cancerului la creier, scrie Daily Mail.

11 studii diferite au aratat efectul nociv al radiatiilor emise de celulare asupra creierului uman. Profesorul Kjell Mild, consilier guvernamental si coordonator al acestui studiu, a declarat ca telefoanele mobile nu ar trebui sa fie utilizate de copii, care sunt mai vulnerabili pentru ca au craniul mai subtire, iar sistemul lor nervos nu este complet dezvoltat.

Rezultatele studiului realizat de cercetatorii suedezi vin la o luna dupa ce un alt studiu, finantat de Mobile Telecommunications and Health Research (MTHR), din Marea Britanie, a scos la iveala faptul ca exista doar o slaba asociere intre utilizarea pe termen lung a telefoanelor mobile si tumorile cerebrale.

romantica.ro

:blink: m`au innebunit astea cu stirile lor despre fol tel mobil... prima oara au inceput cu imina...ca dk il tzii in buzunar la piept sau legat de gat nush ce`ti face la inima...acu cu tumorile pe creer....hai ma ca asta e o mare aberatzie....producatorii de tel si companiile de tel le`au dem de nush cate ori ca nu au cum sa dauneze...eu nu cred nici in ruptu capului chestia asta....

Eu folosesc tel cel putin de 3-4 ori pe zi si nu pot spune ca am dureri de cap sau mai stiu eu ce.Cert este ca nu e prea indicat, deoarece tel mobil chiar emite acele radiatii ... dar sunt foarte slabe.Poti face cancer de la ele, dar in cateva zeci de ani ...

Oricum nu cred ca e o mascarada pt. a incerca sa strice afacerile lor, sa opreasca productia sau mai stiu eu ce ... cum a fost in topicul "Cine a creat virusii ?" ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...