rldx Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 De ieri, guvernele şi companiile doritoare pot aplica pentru înregistrarea pe domeniul ".asia", potrivit BBC. Companiile vor putea să-şi înregistreze propria marcă pe acest domeniu, iar guvernele se pot înscrie pe liste pentru a le fi rezervate anumite adrese.Pentru publicul larg, acest domeniu va fi disponibil începând cu luna februarie 2008.Lucrul la acest domeniu a început în 2000, iar organizaţia DotAsia Organisation a primit aprobarea de a înfiinţa domeniul în 2006. Spre deosebire de alţi administratori de domenii, DotAsia Registry plănuieşte să organizeze o licitaţie pentru adresele dorite de mai multe organizaţii..asia este pe locul doi, în clasamentul domeniilor regionale, după europeanul .eu, care a început să se vândă în aprilie 2006. Vor urma şi domenii pentru Africa şi America Latină.Şeful executivului de la compania ce administrează domeniul .uk, Lesley Cowley, susţine că domeniile regionale sunt o bună opţiune, doarece multe state impun condiţii dure pentru folosirea adreselor cu codul de ţară. Acesta se aşteaptă ca domeniul să fie căutat de companii care au nevoie să-şi protejeze marca în regiunea lor. Sursa: Realitatea.net Link to comment
Fury Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 moa ce competitie o sa fie :blink: Link to comment
Diabolik_01 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Nu cred ca o sa fie bataie pe domeniul acesta. Link to comment
Az. Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Nu cred ca o sa fie bataie pe domeniul acesta.Tu stii ce populatie au numa china si japonia?cum pana mea sa zici asa ceva :blink: Link to comment
G-Man Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 adevarat. sunt multi chinezi si japonezi in lumea asta. desi sincer nu ash pune un domeniu .asia nici daca e pe gratis. suna prea......aiurea. nu's fan al extensiilor cu mai mult de 3 caractere. Link to comment
mihai91 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 au ei o populatie numeroasa dar din cate stiu eu nu prea le place sa socializeze .... poate se schimba acum dar inca nu toti sunt pregatiti Link to comment
Deian69 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 cred ca o sa cenzureze si o pasare care face kk Link to comment
Flake Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 va dati seama ca se va concura pe miliarde de dolari chiar Link to comment