yo_addi Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Multi mi-au zis ca cea galbena editata de NationaL e cea mai buna dar instructoru a zis ca aia albastra de la editura Shik autor Ilioara are intrebarile mai grele deci ar fii mai buna si habar nu am pe care sa o cumpar. :kar: Voi ce spuneti ? Pe care sa o cumpar? :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 eu cand am dat am luat de la chioschiul de ziare, 30 bucati fara sa fie de la vreo editura mare. daca ai de invatat inveti de pe orice. din moment ce intructorul ti-a recomandat ceva, aia cumperi, right? (ca doar el e cel in domeniu). nu te lua dupa prieteni, lume etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallout Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 eu am facut chestionare din "cartea galbena", la vremea aia instructorul imi zicea ca aia e buna! tu trebuie sa inveti "legea" (sunt niste hotarari de guvern de fapt)! chestionare sunt doar ca sa iti dai tu seama cam cum e examenul! Bafta si spor la invatat!ps: fara evenimente! Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Pupak> Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 din moment ce intructorul ti-a recomandat ceva, aia cumperi, right? (ca doar el e cel in domeniu). nu te lua dupa prieteni, lume etc.corect.Eu anu trecut am cumparat pe cea galbena,atunci a fost 26 ron :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAD_DMX Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 De ambele ce zici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo_addi Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 @fall eu invat legea dar pe mine ma intereseaza cartea ce se aseamana cel mai bine cu intrebarile pe care le voi primi eu acolo si din cele auzite aia galbena ar fii cea buna :dontknow: @bad nu crezi ca e cam mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Legislatie Rutiera 2007 (Carte verde) + Chestionare care ti le da cu cartea :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefu_bancii Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 deci ca si proaspat posesor de permis de conducere (l-am luat de o saptamana \:d/) ...iti recomand sa inveti legislatia aia 75 de pagini bine de tot .... plus ti-as recomanda sa faci chestionarele (de fapt intrebarile alea pe categorii ) de pe www.autofavorit.ro ....sincer mie mi-au cazut 80% din intrebari la sala de acolo :D (la poliitie) cumpara orice carte numa sa aiba legea, plus dute la cursurile de legislatie de la scoala : iti spun ca ajuta enorm :D ... si ce sa-ti zic bafta multa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 am folosit cartea albastra dar principalul mod de invatare a fost de pe autogeneral.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert17 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 plus dute la cursurile de legislatie de la scoala : iti spun ca ajuta enorm :D ... si ce sa-ti zic bafta multacel mai important Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntIpatyK Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 ideal ar fi` sa cumperi cum a spus intructorul... k nu degeaba`i instructor ... incearca sa nu lipsesti la orele de legislatie si invata legislatia k pe tatal nostru o sa-ti fie folositoare nu numai la examenu auto ... Link to comment Share on other sites More sharing options...