Lancelot Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Hmm de ceva vreme ma bate gandul sa imi iau un Kawasaki , Suzuki ceva de viteza..problema e ca ..daca ma uit la stiri zilnic vad cate un motociclist mort in acident...Ce credeti...se merita sau deocamdata e hazardat sa iti iei asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu_Xing Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Se merita =P~ Dak nu, ia-o si dami-o mie, acum sau cand t plictisesti Pt un oras precum Bucurestiul e buna motocicleta, t strecori prin traficul asta infernal. Accidente sunt la ordinea zilei, e drept k esti mai descoperit dak mergi p motocicleta, dar dak mergi normal e ok ^_^ Asa k Lancenub, reach out and help a Tsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!X Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 in bucuresti nu merita sa-ti iei o motocicleta de viteza, ca nai unde sa-i dai bice + gropile care te omoara. de asta am ktm :banana: . dau si'n gropi si'n borduri si nam nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendutzu Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Eu zic sa iti iei , app de accidente dak esti atent nu ti se poate intampla mai nimik ,dar dak dai in ea sa o rupi , mai ales prin gropi si intersectii e belea mare PS: motocicletele sunt cele mai tari :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 nu. e foarte periculos.nu vreau sa generalizez dar marea majoritate a motociclistilor nu respecta regulile de circulatie si de asta se intampla tot ce se intampla. marea lor greseala e ca nu isi pastreaza banda cand sunt pe strada ci se baga printre masini, unde este aproape imposibil sa fie vazuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 nu stau in buc dar am fost pe acolo. din cate am vazut nu ti-as recomanda asa ceva :S plus din cate accidente sunt zilnic la tv. trafic infernal, gropi. in buc cel mai bine e un tanc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KoBrA* Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Hmm de ceva vreme ma bate gandul sa imi iau un Kawasaki , Suzuki ceva de viteza..problema e ca ..daca ma uit la stiri zilnic vad cate un motociclist mort in acident...Ce credeti...se merita sau deocamdata e hazardat sa iti iei asa ceva?Nu prea cred ca se merita mai degraba iti cumperi o masina si tio modifici cum vrei tu :P dar din nou intervine problema cu gropile :(Bucurestiul este un oras foarte mare si foarte frumos dar sunt prea multe gropi decat sa ma duc in Bucuresti cu propria masina mai degraba ma duc cu trenul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-Man Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 nu vreau sa generalizez dar marea majoritate a motociclistilor nu respecta regulile de circulatie si de asta se intampla tot ce se intampla. marea lor greseala e ca nu isi pastreaza banda cand sunt pe strada ci se baga printre masini, unde este aproape imposibil sa fie vazuti.i agree. sunt foarte periculose chiar daca conduci prudent. adica nu e acelash lucru sa pierzi pe la 80km/h controlu la o masina sau la un motor. cu tot cu echipament de protectie la viteze peste 50 pe ora risti sa ajungi in pat pt restul vietzii sau mai rau, in coshciug. nu vreau sa te shochez acuma, cunosc destule persoane care merg pe motoare de viteza de peste 10 ani si nu au nimica. drept senzatia pe care o ai pe un motor...nu se compara cu nimica. nici cu masina nici cu altceva.... :P. bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Pai soferii romani inca nu sunt pregatiti din nou pt motociclisti..cum erau motociclisti in anii 80. Na..ce sa-ti zic .. cumpara-ti si nu regreta..nu multi isi permit..dar,un singur sfat .. fii foarte precaut si nu te baga printre masini :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 eu zic ca mai mult de 3/4 dintre motociclisti au cazut cel putin odata. e aproape inevitabil sa ramai neatins pe un motor puternic :)in vara imi iau si eu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunny Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Nu mi-au placut niciodata motociletele, asta dupa ce-am vazut un om murind in fata ochilor mei. Nu-mi place nici in masina sa merg, asta dupa ce tatal meu avusese un accident de masina de cand aveam 9-10 ani. Am ramas un pic "traumatizat" de chestia asta, in fine. Am permis B, dar nu conduc, nu de frica, dar nu-mi place. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 este periculos sa iti iei motor daca sti k ai boala vitezei, normal k la inceput poate t dai in spectacol pe bulvard pe acolo :D o ambalezi chesti ;) dar daca nu mergi cu viteza prin oras nu a`r trebui sa iti fie frica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 si eu vreau sa imi cumpar motor dar spre fericirea celor dragi si spre fericirea buzunarului eu sunt nebun dupa cros'uri sau offroad'uri (sunt mai ieftine si nu chiar atat de periculoase precum cele de viteza ) eu, motocicleta, padurea, niste prietenispeedurile nu ma atrag intr-un mod deosebit, poate si din cauza accidentelor care le-am tot vazut, poate si din cauza notorietatii lor, multi necunoscatori incaleca motoare puternice, pe langa faptul ca sar si ei in groapa mai trag si pe altii@Lance la ce trafic aveti in bucuresti eu iti recomand sa stai linistit, nu e necesar sa mori dar e destul sa iti taie un taximetrist imbecil ( va urasc din toata inima conduceti ca cizmele sunteti increzuti va credeti a tot stiutori nu respectati legile de circulatie ) calea sa iti rupi un picior iti faci si motoru praf, in padure sti o treaba cazi pe pamant si e numai vina ta nu trebuie sa ai grija de :sofer: ca iti taie calea sau te impinge la intrarea pe banda Link to comment Share on other sites More sharing options...
_alexa_ Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Hmm de ceva vreme ma bate gandul sa imi iau un Kawasaki , Suzuki ceva de viteza..problema e ca ..daca ma uit la stiri zilnic vad cate un motociclist mort in acident... Ce credeti...se merita sau deocamdata e hazardat sa iti iei asa ceva? DO IT !! Dar fi precaut, nu intotdeauna motociclistii au fost cauza accidentelor.... 4 exemple, eram intr-un taxi, stateam la semafor. A trecut un tip cu motocicleta pe langa noi, si taximetristu` s-a simtit obligat sa-si exprime distreptul pentru acestia, spunand ca ar profita de orice ocazie sa buseasca unu pe asfalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
noghri Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 eu personal nu vad motorul ca pe o fita, ci ca pe o necesitate la traficul din bucuresti. bulinele negre sunt bineinteles gropile si "respectul" celorlalti in trafic. ideea e ca atata vreme cat tu nu vrei sa faci aceasta achizitie doar pentru a te sparge in figuri, nu ai de ce sa o consideri o fita, si chiar o vei considera utila. bineinteles, microbul vitezei, care e in majoritatea din noi, se dezvolta putin odata ce te-ai urcat de un astfel de animal..dar aici depinde si de tine. si nu uita, majoritatea celor care au motoare in bucuresti au si prostul obicei de a umbla fara echipament (casca,geaca etc),care isi au cuvantul de zis totusi in cazul unor cazaturi. eu unul planuiesc sa imi iau motor la anul, sper doar sa mai am nervii necesari pt traficul din bucuresti, oricum am momente cand nu mai rezist in masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Eu zic ca nu merita.Si mie imi plac motoarele de viteza ... dar nu m-as aventura prin oras.Oricum e alegerea ta daca iti iei sau nu.Daca esti destul de sigur pe tine, atunci go amd get one.Oricum e riscant, la cate accidente au avut loc.It's u're choice.The force will be whit u :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deian69 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 dupa parerea mea in romania nu NU Nu motocicletei.conducatorii auto inca nu sunt capabili sa se uite in toate partile.acuma vreo 2 zile a fost un accident in timisoara...unu mergea drept inainte avea verde si vine o idioata de pe drumul intersectat avea si ea verde,totusi trebuia sa cedeze intai,si poc la aruncat direct la spital.sa nu iti zic cand am fost la politie cum intru aia acolo la accidente,in 2 ore cred ca erau peste 60.acuma vreo 3 saptamani ma luat un taximetrist pe capota....era trecerea de pietoni el se uita in stanga dupa masini >si a plecat in dreapta s asigurat mama....si ma purtat vreo 5 mEU te sfatuiesc sa nu iti iei daca mai vrei sa fi intreg in cel mai bun caz.Cand conduci aici nu trebuie sa conduci pentru tine ci si pentru inca 4.Iar in al doilea rand oricat de sigur ai fi pe tine...nu de tine depinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Daca e pentru prima oara cand vei conduce o motocicleta iti sugerez ceva mai slab, pentru ca indiferent de oras eshti predispus la accidente, la mine in oras unu a primit cadou prima s-a motocicleta un ducati 999 si in prima zi cand l-a condus s-a izbit intr-un stalp in oras cu 180km/h. Dar daca nu e prima si te stii stapan pe tine go right ahead... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gexy Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 In locul tau as prefera o masina Mult mai usor decat un motor....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 In locul tau as prefera o masina Mult mai usor decat un motor....... Cu traficul din Bucuresti.. :D e greu cu masina, dar nu-ti recomand motocicleta...nu prea esti in siguranta pe ea, acu e alegerea ta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted October 11, 2007 Author Share Posted October 11, 2007 i already have the car :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iReal Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 motoru e misto , e cea mai frumoasa senzatie :) ca incepator nu'ti recomand un motor supersport(600+) dar sunt si incepatori pe ss care nu au patit nimic inca intra pe forum de motociclism si gasesti acolo orice:)de idioti poti sa te feresti avand in vedere k ai exp in trafic.io imi iau dupa ce dau A"u ca m'am plic de moto de 50cc :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallout Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 nimic nu se compara cu senzatia pe care ti-o ofera o motocicleta! eu am vrut sa-mi iau dar m-am lasat pagubas, datorita faptului ca am mai multi prieteni care au motoare de diferite clase si tipuri...dintre care nici unul nu este "curat".unul dintre prietenii mei si-a pierdut sotia intr-un accident de motor. nu e de joaca!daca iti iei, alege un motor de clasa cross sau de oras! ( ca sa-ti faci o idee vezi honda transalp)+ ca soferii din RO nu sunt inca obisnuiti cu motocicletele in trafic si cum zicea cineva inaintea mea, acel "respect" pt clasa moto, la noi, nu este sesizabil.Ride safe! :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiba Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Eu pe scuter in 10 min era sa fac 3 accidente .... cred ca pe un Triumph Rocket mi-as gasii sfarsitul cu siguranta ... Pentru bucureti e bun un cruiser :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAD_DMX Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Motocicletele creeaza vrei nu vrei dependenta,din cate am auzit din gura celor ce detin deja una.In ziua de azi nu cred ca mai exista cuvantu "precaut",acum sa fim seriosi esti tu precaut dar nu e ala ce te izbeste si te face praf.Iti recomand sa fii credincios:P......Daca ti-ai pus in cap sa iti cumperi,nu mai astepta,fa-o fara retineri iar cand o sa o ai sub tine o sa decizi tu la ce ramai,masina sau motor..Have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...