Flake Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Am un verisor de 5 ani..din Brasov care a venit pt o luna la mine acasa,in orasul meu.Chestia e ca acum 2 saptamani m-am uitat cu el (proasta idee) la The RIng 2.. . In seara aceea nu a parut prea speriat dar,urmatoarea saptamana se trezea in fiecare seara speriat ca vine aia. Am gresit fff mult la chestia asta..defapt mi-am dat seama ca se uita cu mine cam pe la jumatea filmului,ca nici nu-l observasem.Anyway..nu stiu ce sa fac sa scape de frica asta.. , i-am dat un batz si i-am zis cand se trezeste sa se duca pe hol sa vada daca e si sa o bata,:) n-a mers, i-am dat un tricou de-al meu cu Superman si i-am zis ca are puterile lui, n-a mers.. multe chestii am incercat, va rog mai dati-mi idei :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 sa gasesti making the movie :)daca-i demonstrezi ca totul e o fictiune, poate ii trece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 sa gasesti making the movie :)daca-i demonstrezi ca totul e o fictiune, poate ii trece...asta ar fi si sfatul meu...dar poate daca vede pe aia din film incepe sa i se faca frica si poate strici treaba...totusi pentru aia e filmul plus 16 ani... si eu m-am uitat la Ring cand am avut 13 ani si nu prea puteam dormi deci imagineazati ce efect are pe un copil de 5 ani ...Ar fi bine sa ii arati alt film pentru copii ceva Tom si Jerry...sau ceva poate o sa uita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehico Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Spune-i ca filmul este asemanator teatrului pe care il stie el. Nimic din ce vede el in filme nu este real, sunt doar oameni care interpreteaza diferite roluri pentru a castiga bani :whistle: Arata-io pe Samara - http://imdb.com/gallery/granitz/3217/Event...hase,%20Daveigh (isn`t she sweet? ) p.s. Spune-i ca daca respectivii din film exista, atunci Shrek e langa camera lui si il apara :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wizard Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 orice i-ai spune nu merge...sau cel putin la mine n-a mers. cand eram mic obisnuiam sa ma uit la filme horror si nu puteam sa le scot din cap. o sa treaca de la sine sau ai putea incerca sa ii umpli mintea cu alte filme/desene/snooker/fotbal/etc, pana uita ce a vazut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4x Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Am patit asa cand eram mic..m-am uitat la Falci si am avut cosmaruri cateva zile...cu toate ca nu e cine stie ce...solutia ? mi-am petrecut timpul cu prietenii pe afara, jucand fotbal sau altceva ...si am vazut la televizor cateva filme frumoase, hazlii care m-au facut sa uit ...asta ti-o spun din proprie experienta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thade Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 pune-l sa se uite la the ring 1, daca tot l-a vazut pe al 2-lea macar sa le vada pe amandoua sa nu plece acasa suparat pune-l sa intre singur intr-o camera intunecata seara/noaptea, la mine asa a mers, mi-am invis destule frici ca eram claustrofob Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Connection Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 uita peste 2-3 saptamani...se ia cu desene , filme,prieteni, familie..cum am facut si eu la anumite filme Daca nu merge...arata-i filmuletele cu Baby laughing de pe youtube Dar la 5 ani..nu cred ca am avut cosmaruri la 5 ani...sau poate..nju foarte importante.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 io cand eram mic de varsta lu verisoru tau m-am uitat la alien si ama vut ceva cosmaruri ... da acum caut filmele alea si nu le mai gasesc :) incearca sa ii explici k e doar un film si ce se intampla in filme nu se intampla in realitate :) si ai putea sa cauti pe net o parodie ceva cum o impusca unu pe aia din film sau ii face ceva ... si o omoara k poate asa ii trece :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Well.. vz ca urmeaza petrecerea de Hallloween..du-l pe acolo sa vada ca toti cei care par monstrii in film sau morti..sunt de fapt doar oameni mascati:DPS super filmul :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Fa un maraton de desene animate cu el ... ar trebui sa uite de film. p.s eventual ii arati o poza cu lancelot si ii zici ca atata timp cat e poza prin preajma nu se apropie monstrii de frica B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deian69 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 pune-l sa se uite la the ring 1, daca tot l-a vazut pe al 2-lea macar sa le vada pe amandoua sa nu plece acasa suparat pune-l sa intre singur intr-o camera intunecata seara/noaptea, la mine asa a mers, mi-am invis destule frici ca eram claustrofob ce legatura are intunericul cu claustrofobia? dupa parerea mea ahilosul a dat cel mai bun sfat incearcal Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOver Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 sincer as vrea sa pot spune ca o sa ii treaca dar nu prea cred...cu timpul ii va trece Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!X Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ii dai o palma si zii "TREZESTE-TE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 m-am uitat cu el aseara la Beethoven..si nu a mai reactionat asa..oricum baieti daca mai aveti idei bune..pls :D thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...