Jump to content
Flake

Problema cu my cousin :D

Recommended Posts

Am un verisor de 5 ani..din Brasov care a venit pt o luna la mine acasa,in orasul meu.Chestia e ca acum 2 saptamani m-am uitat cu el (proasta idee) la The RIng 2.. . In seara aceea nu a parut prea speriat dar,urmatoarea saptamana se trezea in fiecare seara speriat ca vine aia. Am gresit fff mult la chestia asta..defapt mi-am dat seama ca se uita cu mine cam pe la jumatea filmului,ca nici nu-l observasem.

Anyway..nu stiu ce sa fac sa scape de frica asta.. , i-am dat un batz si i-am zis cand se trezeste sa se duca pe hol sa vada daca e si sa o bata,:) n-a mers, i-am dat un tricou de-al meu cu Superman si i-am zis ca are puterile lui, n-a mers.. multe chestii am incercat, va rog mai dati-mi idei :beer:

sa gasesti making the movie :)

daca-i demonstrezi ca totul e o fictiune, poate ii trece...

asta ar fi si sfatul meu...dar poate daca vede pe aia din film incepe sa i se faca frica si poate strici treaba...totusi pentru aia e filmul plus 16 ani... si eu m-am uitat la Ring cand am avut 13 ani si nu prea puteam dormi deci imagineazati ce efect are pe un copil de 5 ani ...

Ar fi bine sa ii arati alt film pentru copii ceva Tom si Jerry...sau ceva poate o sa uita

Spune-i ca filmul este asemanator teatrului pe care il stie el. Nimic din ce vede el in filme nu este real, sunt doar oameni care interpreteaza diferite roluri pentru a castiga bani :whistle:

Arata-io pe Samara - http://imdb.com/gallery/granitz/3217/Event...hase,%20Daveigh (isn`t she sweet? ;;) )

p.s. Spune-i ca daca respectivii din film exista, atunci Shrek e langa camera lui si il apara :whistle:

orice i-ai spune nu merge...

sau cel putin la mine n-a mers. cand eram mic obisnuiam sa ma uit la filme horror si nu puteam sa le scot din cap. o sa treaca de la sine sau ai putea incerca sa ii umpli mintea cu alte filme/desene/snooker/fotbal/etc, pana uita ce a vazut.

Am patit asa cand eram mic..m-am uitat la Falci si am avut cosmaruri cateva zile...cu toate ca nu e cine stie ce...solutia ? mi-am petrecut timpul cu prietenii pe afara, jucand fotbal sau altceva ...si am vazut la televizor cateva filme frumoase, hazlii care m-au facut sa uit ...asta ti-o spun din proprie experienta...

pune-l sa se uite la the ring 1, daca tot l-a vazut pe al 2-lea macar sa le vada pe amandoua sa nu plece acasa suparat =))

pune-l sa intre singur intr-o camera intunecata seara/noaptea, la mine asa a mers, mi-am invis destule frici ca eram claustrofob

io cand eram mic de varsta lu verisoru tau m-am uitat la alien :| si ama vut ceva cosmaruri ... da acum caut filmele alea si nu le mai gasesc :)

incearca sa ii explici k e doar un film si ce se intampla in filme nu se intampla in realitate :) si ai putea sa cauti pe net o parodie ceva cum o impusca unu pe aia din film sau ii face ceva ... si o omoara k poate asa ii trece :D

pune-l sa se uite la the ring 1, daca tot l-a vazut pe al 2-lea macar sa le vada pe amandoua sa nu plece acasa suparat =))

pune-l sa intre singur intr-o camera intunecata seara/noaptea, la mine asa a mers, mi-am invis destule frici ca eram claustrofob

ce legatura are intunericul cu claustrofobia?

dupa parerea mea ahilosul a dat cel mai bun sfat incearcal

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...