Guest Invisible Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Microsoft declara vanzari record la HALO 3Gigantul software Microsoft a declarat ca proaspatul lansat Halo 3 a inregistrat vanzari record, intr-o saptamana de la punerea sa in vanzare realizandu-se o cifra de 300 de milioane de dolari, fapt care-l face unul din bestseller-urile acestui an si a contribuit prin aceasta si la dublarea veniturilor Microsoft rezultate din vanzarea de console Xbox 360.Aceste vesti vin sa ajute Microsoft, care desfasoara o batalie crancena cu ceilalti jucatori de pe piata, adica companiile Sony, si Nintendo pentru ca fiecare din ele au cate o consola pe care incearca sa o impuna pe piata, iar pana acum Nintendo cu a lor Wii au doborat record dupa record in materie de vanzari.Sursa:Reuters Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Am jucat si eu Halo si intradevar e foarte reusit.Nu ma mira ca are vanzari record. Link to comment
Flake Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Si eu am jucat Halo..un joc foarte complex si interesant. Daca am aduna si pirateria..ar iesi o cifra foarte MARE Link to comment
Fury Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 am jucat si eu si e chiar bun jocul....a meritat vanzarea :tiphat: Link to comment
Diabolik_01 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 L-am jucat si eu. Dragut jocul dar nu as da bani pe el :P Link to comment
Guest KoBrA* Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Nu am jucat jocul dar am vazut un trailer pe internet si pare foarte reusit nui de mirare ca are vanzari record Link to comment
Deian69 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Tot mai departe mergem...abia astept peste 10 ani sa vad productiile Link to comment
c1ocan Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Bv lor,dragut jocul dar tot nu as da bani pt nici un jok :blink: Link to comment
oick Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Nimeni nu ar da bani pt orice joc, dar daca nu am da bani nu s'ar mai face jocuri ;) Link to comment
Stalk3r Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 autorii isi merita drepturile hehe :D Nu'i de mirare ca au avut atatea vanzari , eu is curios iar la expansion`ul de la S.T.A.L.K.E.R. cate vanzari vor avea , mie imi place mai mult decat halo (seriile) Link to comment
Tybork Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Cu siguranta, orice joc care are un trecut mare, cu o noua versiune ar inregistra incasari mari ;)! De ex. daca s-ar face Diablo III, ci siguranta ar fii cel mai tare joc pe o perioada lunga de timp Link to comment