Guest Lorelayy Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Care credeti ca e mai bun ... ca nu prea ma pricep si cam astaia sunt banii pe care ii dispun 700leiDeci sa va arat ce am gasit io ....Monitor LCD 20 Horizon 2005SW12Monitor LCD 20 Mirai DML 520NMonitor LCD 20 Benq FP202WAio zic sa trag pe benq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 votez Benq..vezi cauta la timp de raspundere cate milisecunde sunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzzylicious_ Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 benq fp19IG X , am eu de 19, ii misto , merge repede , si bine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 benq am si eu de 2 ani si sunt multumit de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 io zic sa trag pe benq.io zic sa nu mai faci reclama la site`u ala de doi bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Eu am un Horizon LCD de 19` si sunt multumit de el.Oricum decizia ramane a ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
O'NeiLL Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Eu am un Horizon LCD de 19` si sunt multumit de el.Oricum decizia ramane a ta.am avut si yo un Horizon de 17 si am fost multumit de el, si la scoala am avut Benq sunt si alea bune, acum ramane la alegerea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Toate posturile tale sunt reclama mascata la site-ul ala. Vezi ca ai rubrica de "mica publicitate" si lasa-ne cu topicuri deschise fara sa aiba un subiect ci doar sa intre lumea pe site-ul respectiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 io zic sa nu mai faci reclama la site`u ala de doi banisubscriu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beethoven Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Toate posturile tale sunt reclama mascata la site-ul ala. Vezi ca ai rubrica de "mica publicitate" si lasa-ne cu topicuri deschise fara sa aiba un subiect ci doar sa intre lumea pe site-ul respectiv.Le are si la rubrica "mica publicitate", postate cu alt user. Penibil ... ca promovare nu pot sa-i spun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOver Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Benq zic si eu ca e mai bun...cu toate ca IBM e cel mai tare :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcholic Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 benq as zice eu am un Fujitsu Siemens si sunt ff multumit:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 io am horizon si sunt f multumit de el :D, mirai ala nu imi inspira nimic :D si benq arata destul de bine :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Strik3} Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 BenQ am si eu .. foarte multumit de el. Partea proasta e ca a intrat o goanga intre plasticu ala de pe suprafata ecranului si ecranu propriu-zis.. Cred ca a murit ca de cateva zile nu se mai misca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...