LeX LuTHoR Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Gyuri Pascu a parasit grupul DivertisPentru fanii grupului umoristic Divertis avem o veste trista: Ioan Gyuri Pascu nu va mai aparea alaturi de colegii sai, la Antena 1, in noul sezon, care va debuta duminica, de la orele 20.30. Acesta a anuntat ca va lua o scurta pauza cu Divertis, in favoarea proiectelor sale muzicale si teatrale. Vocea sa inconfundabila va fi insa nelipsita in cadrul serialului “Animat Planet”, difuzat la acelasi post tv.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Mie personal imi pare rau ca a parasit grupul Divertis ... imi placeau la nebunie :(Sursa Link to comment
Ahilosu Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 nu-mi placeau divertis, dar Gyuri e special. aiurea... Link to comment
Fury Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 nu'mi place divertis dar noh gyuri era cat de cat bunicel . Link to comment
oick Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Mda gyuri era cam sufletul grupului si mie imi placea de el Link to comment
oick Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Mda gyuri era cam sufletul grupului si mie imi placea de el Link to comment
SeBi Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 "Connex GO. Ce-i al tau i-al tau"Asta este tot ce tin minte de la el! Link to comment
Lancelot Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Eu chiar savuram umorul fin si atat de diferit fata de Vacanta Mare al celor de la Divertis..plus ca sunt de mult timp in peisaj..imi pare rau de Gyuri..era cam sarea si piperul grupului Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Ma uit la Gyrui Pascu si Divertist de cand erau vedete la TVR 1 ;) Stiu ca a debutat cu emisunea Divertis Summer Go Showpacat , dar sunt sigur ca va reveni el inapoi :Pps: Grupul Divertist s-a nascut la Iasi de unde sunt si protagonisti ;)) Link to comment
Flake Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Mare pacat..cam el era "miezul" la divertis Link to comment
rldx Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Uite cum se duce putinul umor care mai era la tv. Link to comment