Jump to content
ovidiugm

Sărbătoarea Castanelor a lăsat în urmă 1.600 de metri cubi de gunoaie

Recommended Posts

Sărbătoarea Castanelor a lăsat în urmă 1.600 de metri cubi de gunoaie

Anul acesta, participanţii la Sărbătoarea Castanelor au făcut mai multă mizerie decât la ediţiile precedente. Inginerul şef Ioan Cardos, de la societatea Drusal Baia Mare, a precizat că în total au fost colectate, pe parcursul celor trei zile şi nopţi cât au durat Zilele Oraşului, 1.600 mc de deşeuri, cu 300 mc mai mult faţă de ediţia de anul trecut.

Angajaţii societăţii Drusal au acţionat în fiecare noapte în zona de desfăşurare a manifestărilor, chiar şi în zonele adiacente.

sursa

ce e tipic? ca se curata gunoaiele dupa si chiar in timpul? nu, eu zic ca e bine de noi ca baimareni ca ne stim ingriji orasul. si ce daca ne distram? cine isi permite se distreaza... . Da, suntem oras mic, dar ideea e ca avem grija de el. Asta ar trebui sa fie o mandrie, nu o rusine.

tipic e faptul ca se arunca gunoaiele in mijlocul strazii si nu la cosul de gunoi, cum e normal oriunde, mai putin la noi. dar na, unde nu te vede acolo faci.

las' ca toate cosurile de gunoi au fost pline ;)

Mai multe gunoaie in urma => mai multe incasari

Conteaza ca ne-am distrat, am consumat, si totul a fost ok. A doua zi deja s-au curatat strazile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...