ovidiugm Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 IRIS 30 de ani - "Cei ce vor fi"Treizeci de ani de istorie, treizeci de ani de muzică pentru una dintre cele mai iubite trupe rock din România. Trupa Iris lansează un album aniversar, iar vineri susţine un concert special la Bucureşti, pe Aeroportul Băneasa.La conferinţa de presă de marţi, cei cinci membri ai trupei au făcut un rezumat al celor trei decenii de muzică, atât cu bune, cât şi cu rele. De la spectacolele cu casa închisă, până la perioada în care au fost interzişi de regimul comunist.Albumul "Iris, 30 de ani - Cei ce vor fi" marchează trei decenii de la înfiinţarea trupei şi o promisune că Iris mai are multe de spus."Mai e puţin, mai e un picPână la marele nimic.Mai e o clipă sau un ceasDin tot ce-a fost şi a mai rămas".Sursa: Realitatea.net Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Foarte frumos ... mi-a placut intodeauna Iris :wub: Link to comment
Ahilosu Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 nu sunt fan dar ei au facut istorie in muzica romaneasca. e bine ca inca aduna lume. Link to comment
Fury Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 intradevar o formatie foarte longitiva :tiphat: Link to comment
user000 Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 tot respectu pentru ei :tiphat: Link to comment
m4x Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Sunt cateva melodii care-mi plac de la Iris...cum a zis si user tot respectu pentru ei Link to comment
M0rtix Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 felicitari pt activitatea lor muzicala, dar nu stiu cat o vor mai duce pt ca l-am vazut pe Cristi Minculescu la Cronica Carcotasilor si arata ca un muribund . ce face bautura din om... Link to comment