Jump to content
Guest Bust3D

RDS vs UPC

Recommended Posts

Guest Bust3D

Salut oameni buni :)

Azi am aflat de la un prieten ca UPC are oferte noi :)

Viteza Download: 1 Mbps, Viteza Upload: 256 Kbps Casute e-mail: 1 ~ 25 lei TVA inclus!

Viteza Download: 10 Mbps, Viteza Upload: 1 Mbps Casute e-mail: 2 ~ 35 lei TVA inclus!

Viteza Download: 20 Mbps, Viteza Upload: 2 Mbps Casute e-mail: 3 ~ 60 lei TVA inclus!

Sunt foarte curios daca o sa faca si RDS ceva impotriva :box: :clap:

Astept parerea voastra :) :pumn: :readthis:

degeaba ai banda de 20 mb daca sursa a ceea ce vrei sa download-ezi nu are un upload pe masura...

voi ziceti ca rds e cel mai bun, eu zic ca rds are servicii bune dar nu e cel mai bun (celputin in orasul meu)

multi amici de-ai mei se plang ca le pica netul de celputin 3 ri pe saptamana, iar configuratia serverelor le creeaza probleme deoarece se intampla de multeori se ii scoata din messenger de mai multe ori pe zi

pe clicknet niciodata nu am intampinat aceasta problema in 3 luni decand sunt abonat

Guest Bust3D

degeaba ai banda de 20 mb daca sursa a ceea ce vrei sa download-ezi nu are un upload pe masura...

voi ziceti ca rds e cel mai bun, eu zic ca rds are servicii bune dar nu e cel mai bun (celputin in orasul meu)

multi amici de-ai mei se plang ca le pica netul de celputin 3 ri pe saptamana, iar configuratia serverelor le creeaza probleme deoarece se intampla de multeori se ii scoata din messenger de mai multe ori pe zi

pe clicknet niciodata nu am intampinat aceasta problema in 3 luni decand sunt abonat

Salut.

Banda nu este degeaba alocata !

Ca daca faci down la 5mbit/sec iti mai ramane 15 liber pana la 20 si cu aia 15 poti face down din alta parte !

Deci simultan faci down pana iti atingi cei 20mbit.

Iar Cei de la UPC acum au viteze mai mari pe Extern ! Noi care avem Fiberlink avem Metropolitan 50 Mbit/sec adica 5 megabyte /sec cantitativ ! Viteza Mbit - Cantitate Mbyte :P

Deci UPC are:

1mbit/sec adica 128 Kbyte/sec la 25 lei/luna

10mbit/sec adica 1,280 Megabyte/sec la 35 lei/luna

20mbit/sec adica 2,560 Megabyte/sec la 60 lei/luna

Fata de RDS care are:

2mbit/sec adica 256 Kbyte/sec la 25 lei/luna

3mbit/sec adica 384 Kbyte/sec la 35 lei/luna

4mbit/sec adica 512 Kbyte/sec la 45 lei/luna

Preturile includ TVA la ambele firme !

Deci este diferenta inte Mbit si Mbyte, si viteza metropolitana in retea locala si extern.

Nelimitat 45 LEI

2 adrese E-mail Anywhere, 10 MB

1000 minute in reteaua RCS & RDS

200 minute in reteaua Romtelecom

NOU! viteza de pana la 4 Mbps

programul special "I Love Link!"

NOU! 30 de minute in retelele de telefonie mobi

Prin cablu

45 LEI (cu TVA inclus)

50 Mb/s

4 Mb/s

Fibra

de la rds

tot nu mio raspuns nimeni...stie careva de cand intra vitezele astea pe upc ? ms

la relatii cu clientii mi s-a spus ca de luni (1 oct) au intrat in vigoare vitezele noi de la UPC.Sincer nu vad pana acum decat o injumatatire a vitezei de vreo 2 zile. La fel, mi s-a spus ca deocamdata nu toti beneficiaza de vitezele noi si ca inca se lucreaza (inclusiv la reteaua de CATV) dar ca situatia se remediaza in cateva zile..pana a sfarsitul saptamanii.. -_- yeah whatever..

btw..nu sunt sigur ca RDS este asa extraordinar.. netul de la job pica aproape zilnic.. :| si aud multe persoane care se plang de aceeasi chestie.Macar la UPC pica netul o data la doua luni...sau ceva de genul..

Asta ca sa nu mai vorbesc de figurile pe care le fac cei de la serviciul tehnic sau de la relatii cu Clientii de la RDS. :gun:

n`am apucat sa citesc tot :P da toata treaba stralucitoare in RDS e pt ca detine fibra optica , ceea ce UPC nu are , asta face ca , chiar si din extern , de pe anumite servere , vitezele urca la categoria metro , ex: Yahoo downloads , winamp , microsoft . Oricum viteza de extern la 9$ acu e de 256 KB\s iar metro 3.4 MB\s , metro e toata tzara aproape .. si o parte din extern .. .. .. .. ce mai vrei ?? :)) Si treaba cu picatu` netului , sincer nu mi`a cazut net`u de acu`s 1 an si ceva :X .. so RDS rulz :X

Guest zaitsev

Da Bust3D , oferta e reala si e valabila de la 1 octombrie daca esti abonat nou, iar pentru cei vechi abia de la 1 decembrie intra in vigoare pentru ca upgrade-ul de capacitate se termina pe 15 noiembrie. Se vor instala echipamente de retea care sa permita noile viteze in locul delor de pana la maxim 6 Mbps. Si eu cred ca rds nu mai rullzz asa de tare, la 35 de ron ai doar 3mbps in timp ce upc iti ofera 10mbps; poate ca nu va fi atinsa viteza asta dar cine imi garanteaza ca la rds ai sa ai viteza pe care o mentioneaza ei ? Pana la urma de la upc ai de unde scade pana la 3. Momentan oferta e abia la inceput multi nu s-au abonat inca dar e foarte posibil sa fie o lovitura gen cosmote in telefonia mobila.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...