Mehico Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, a anunţat ca va vinde sistemul de operare Windows XP pâna la sfârşitul lunii iulie 2008, amânând astfel cinci luni trecerea la Windows Vista.Compania a luat aceasta decizie întrucât producatorii de computere au aratat ca exista consumatori care prefera Windows XP.Microsoft a introdus, în ianuarie, sistemul de operare Windows Vista şi a programat iniţial sa opreasca vânzarea Windows XP pâna la sfârşitul lunii ianuarie 2008.Unii clienţi au reclamat ca Windows Vista nu este compatibil cu programele existente şi ca noul sistem presupune modernizarea computerelor mai vechi pentru a putea funcţiona.Compania a negat orice neplaceri legate de Windows Vista, anunţând ca este sistemul de operare a înregistrat cele mai rapide vânzari din istoria Microsoft, cu peste 60 de milioane de licenţe vândute.Sistemul de operare Windows ruleaza pe aproximativ 95% din calculatoarele din întreaga lume.Ce mai mare producator de software din lume a aratat ca obişnuieşte sa puna la dispoziţia consumatorilor vechile sisteme de operare timp de doi ani de la introducerea celui nou, dar a decis sa scurteze aceasta perioada la un an în cazul Windows Vista. Microsoft estimeaza ca XP va totaliza 22% din vânzarile sistemului Windows înregistrate în anul financiar care se va încheia în iunie. [ Apropo ] Link to comment
Guest ..:Devil:.. Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 da si windows vista cat costa original cu licenta?? :) :beer: Link to comment
Freak Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Depinde ce VISTA vrei... intre 150 - 800 euro,eu asa stiu. But i love XP ! Eu dak nu vreau sa mai bag bani in cpu meu trebe fortat sa o fac ? :blink: Link to comment
styng Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 atunci prefer sa ma bag pe Linux, decat Vista <_< Link to comment
Ahilosu Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Depinde ce VISTA vrei... intre 150 - 800 euro,eu asa stiu. But i love XP ! Eu dak nu vreau sa mai bag bani in cpu meu trebe fortat sa o fac ? :blink: doar nu se mai vinde, asta nu inseamna ca tu nu ai voie sa folosesti xp. ti-l cumperi, daca nu-l ai deja, si aia e. Link to comment
Fury Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 oricum o sa apara piratat la un pret mai mic Link to comment
Dretmer' Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Eu folosesc windows xp service pack 2 din totdeauna si sunt foarte multumit de el :) nu am avut niciodata probleme cu el sau ceva. Link to comment
Flake Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Mda..cred ca vor sa mai faca niste bani..dar sa scoti de pe piata ceva ce este bun si in majoritate nu este prea bine. Link to comment
Zym3r Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 vista sux, cere si resurse multe si nici macar nu e compatibil cu majoritatea programurilor :S raman la XP pana da faliment microsoft :D Link to comment
Dretmer' Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Intradevar e najpa ca nui compatibil cu anumite programe si ca cere multe resure in rest e perfect nici mie numi merge :(. Link to comment
c1ocan Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Vista e nasol rau de tot mananca resurse la greu si nu e bun de nimic,raman la xp :rofl1:. Link to comment
LeX LuTHoR Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 Cel mai bun Windows si care merita folosit, caci nu cred ca e comercializat, este Windows XP SP 2 Black Edition pe care il folosesc eu ... deci e super marfa ... am activat firewallu de la Windows si nimic mai mult si pe cuvant faca am luat vreun virus sau spyware ... si il am instalat de 7 luni ... odata la luna ii mai dau un scan cu ZoneAlarm si nu am absolut nimic ... incercati sa va faceti rost de el ... merita ;) Link to comment
Az. Posted October 2, 2007 Share Posted October 2, 2007 vista sux, cere si resurse multe si nici macar nu e compatibil cu majoritatea programurilor :S raman la XP pana da faliment microsoft :DAsa zici de parca ai licenta originala acasa:)) 90% din ro il au piratat acasa.Eu am trecut la apple :D i mac rulez :dance: Link to comment