Guest Invisible Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Harry Potter, la licitatie pe eBayUn lot alcatuit din 7 romane cu aventurile lui Harry Poter cu dedicatii din partea autoarei, britanica J.K.Rowling, a fost vandut cu suma de 18.200 de lire sterline (26.133 euro) pe situl de vanzari la licitatie eBay in folosul unei asociatii de caritate, a anuntat un purtator de cuvant al acestei asociatii. Licitarea cea mai ridicata la inchidere sambata la miezul noptii era de 18.200 de lire pentru o propunere de vanzare de 100 de lire (143 de euro). ''Au existat 63 de licitatii'', a declarat agentiei AFP Claire Newman, directoarea asociatiei scotiene ''Books abroad'' care trimite carti scolare in tarile defavorizate. Identitatea cumparatorului nu a fost deocamdata divulgata. J.K.Rowling a daruit aceste sapte romane cu dedicatie asociatiei ''Books abroad'' cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintare. Pretioasa colectie completa a fost pastrata la postul de politie din Huntly, in apropiere de Aberdeen (vestul Scotiei), dupa refuzul unei banci de a o pastra. Primul roman, ''Harry Potter la Şcoala vrajitorilor'' a fost publicat in 1997 iar ultimul volum, ''Harry Potter si Relicvele mortii'' a aparut in librariile din lumea intreaga in limba engleza pe 21 iulie anul acesta.Sursa: AFP Link to comment
Fury Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 a fost vandut cu suma de 18.200 de lire sterline :blink: :blink: macar sa ii doneze la cei care au nevoie.. Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 :) Da , cel care a cumparat cred ca e un fan inrait de-a cumparat cele 7 romane la pret de 18.200 lire :)..dar hai sa fim seriosi , cine le poate fura :dontknow: Link to comment
shb Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 omg.. atatia bani pentru nimic :lol: Link to comment
frankie Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 mai bine scriai de ala de a pus Belgia la vanzare pe eBay )))))))))))) Link to comment
Fury Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 omg.. atatia bani pentru nimic :lol: word.....macar daca erau ceva carti de cultura generala sau ceva care sa te ajute in viata nu o tampenie de poveste Link to comment
Ahilosu Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ' date='Oct 1 2007, 16:10' post='2269271']:blink: :blink: macar sa ii doneze la cei care au nevoie.. citeste tovarase ce spune articolul Link to comment
rldx Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Mi se par cam putin bani, la ce valva s-a facut. Link to comment
Flake Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ----> Obsedati de HP :( Chestia asta a devenit o moda mai mult decat o placere. Anyway 23.000 euro mi se pare o suma ... hmm :) mare . pt asa ceva Din 23.000 euro iti iei so masina , sau un Kawasaki Ninja (18.000 euro) :)Apropo am gasit pe eBay costum de spiderman..paru lui Britney Spears :) Link to comment