Domino628 Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Cine stie unde vreun magazin online cu haine hip-hop/rap,sau cunoaste pe cineva care aduce haine din strainatate(eastbay,etc),sau vreun magazin de profil din Iasi/Bacau :beer: .Rog adminii sa nu inchida topicul dupa primu raspuns,si FARA SPAM PLS :right: ps:nu ziceti de ca alea de pe google le stiu pe toate :photo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu_Xing Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 pai nush acum c intelegi prin haine hip-hop, rap. Dak vrei sa scrie p ele G-unit sau altele, adica sa fie d firma, asta nush, dar asa poti sa-ti cumperi tu, o bandana, un du-rag si hainele stilului si astea nu trb un magazin anume, trb doar sa sti unde sa cauti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.K. Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 pe eastbay.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino628 Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 pai hainele stilului ma intereseaza Tsu,exact asta intreb si eu,unde gasesc haine stil hip-hop/rap.ma intereseaza in cele 2 orase Bacau si Iasi,si MAGAZINE ONLINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 in Iasi sunt sute de oameni care dau comenzi pe eastbay.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rldx Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 pai hainele stilului ma intereseaza Tsu,exact asta intreb si eu,unde gasesc haine stil hip-hop/rap.ma intereseaza in cele 2 orase Bacau si Iasi,si MAGAZINE ONLINEMagazine online, mai mult decat gasesti pe google nu sunt.Insa ai grija la ce magazin te opresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino628 Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 in Iasi sunt sute de oameni care dau comenzi pe eastbay..stiu,dar numi convine sa astept 3 saptamani...daca stiti eventual persoane care au haine de pe eastbay in stoc,trimiteti si mie intrun pm adresa de mail/messenger :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Nu iti era de ajuns sa deschizi 1 TOPIC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 NU ERA DESTUL CA MI LAI INCHIS?????????acum pot sa stiu si eu de ce am suspend 1 LUNA pe emmy_snoop??????? :dooh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsu_Xing Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Pai acum nush, era in Bucale (stiu k nu orasul asta t int, dar poate exista si p acolo) All eyes on u, un magazin cu specific, d acolo mi-am luat eu cateva bandane si duraguri ^_^ Mai mult nu-mi permitea buzunarul k le aducea din America omu si aveau un oarecare pret :) Dar pastrand stilul cand e sa merg sa-mi cumpar haine, imi aleg tricourile largi, pantalonii specifici, care aici gasesti cam peste tot :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 in Bucuresti gasesti la Unirea (The new style si mai e unu pe aripa calarasi nu stiu exact cum se numeste) si pe la universitate la HH USA, cel putin eu din locurile astea ma aprovizionez :D, iar de pe net magazin online iti recomand eastbay Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 in Bucuresti gasesti la Unirea (The new style si mai e unu pe aripa calarasi nu stiu exact cum se numeste) si pe la universitate la HH USA, cel putin eu din locurile astea ma aprovizionez :D, iar de pe net magazin online iti recomand eastbayDar de prin Iasi/Bacau nu stie nimeni?mie greu sa cred ca nu exista nici un magazin de specialitate...cat despre magazine online ma refeream la magazine online romanesti,care expediaza in romania :pray: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potyike Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 www.u-man.ro \ kickback.ro (sunt de sk8 da merg si astea) :)iar cauta si tu pe la second hand ca gasesti cu caruta pe acolo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
#SomE# Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 #comenzi eastbay....stiu eu pe unu de icnredere din iasi ...dak esti interesat dami pm :) ca sa iti dau id.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 www.u-man.ro \ kickback.ro (sunt de sk8 da merg si astea) :)iar cauta si tu pe la second hand ca gasesti cu caruta pe acolo :)au preturi cam mari pe acolo,totusi am vazut ceva mijto ;) ,cat despre SH nu sunt prea tentat :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 la bisnitari :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ' date='Oct 1 2007, 15:56' post='2269229']la bisnitari :Dnu prea cred :rofl1: ,aia se ocupa numa de telefoane si mai nou de scutere :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 nare cum....dak cauti haine hip-hop =largi/de trening ...si nu blugi sau alte tipuri de haine...trebuie doar sa intrebi..nu are cum sa nu aduca astea haine....PS: din haine gastiga destul de bine :D ...trebuie doar sa cauti unde vrei.....si nu zice k nu aduc haine k toti sunt plin akasa sau un porbagaj de D&G ; Emporio ; ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ' date='Oct 1 2007, 18:50' post='2269529']nare cum....dak cauti haine hip-hop =largi/de trening ...si nu blugi sau alte tipuri de haine...trebuie doar sa intrebi..nu are cum sa nu aduca astea haine....PS: din haine gastiga destul de bine :D ...trebuie doar sa cauti unde vrei.....si nu zice k nu aduc haine k toti sunt plin akasa sau un porbagaj de D&G ; Emporio ; .....din cate imi aminteam Emporio si D&G numai de rapperi nu sunt :lol: :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 ' date='Oct 1 2007, 18:50' post='2269529']nare cum....dak cauti haine hip-hop =largi/de trening ...si nu blugi sau alte tipuri de haine...trebuie doar sa intrebi..nu are cum sa nu aduca astea haine....PS: din haine gastiga destul de bine :D ...trebuie doar sa cauti unde vrei.....si nu zice k nu aduc haine k toti sunt plin akasa sau un porbagaj de D&G ; Emporio ; ..... eu nu caut d&g,versace,armani,din astea,pt ca parerea mea is cam de manelari .eu caut roca wear,fubu,ecko,akademics si altele de genu :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 Real Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Un offtopic major, dar nu ma pot abtine: Dragul meu emmy_snoop, Armani, Versace si D&G nu sunt "de manelari". Le confunzi, probabil, cu Armany, Versase, G&D si altele din categoria lor. Ar mai lipsi sa spui despre Paul Smith si Christian Berg acelasi lucru. Si, fara sa incerc sa te atac, afirmatia "eu caut Roca, Fubu, Ecko etc." este mult mai apropiata de caracterul unui manelar decat o jacheta de la Armani. Pentru ca, nu stiu daca ai aflat, dar la manelari se intalneste cel mai adesea obsesia pentru hainele de firma. Cat despre Second Hand, eu ti-as sugera sa intri macar. Ai fi surprins sa afli cate haine noi la preturi mici poti gasi acolo. Desigur, depinde si in ce fel de magazin nimeresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Un offtopic major, dar nu ma pot abtine: Dragul meu emmy_snoop, Armani, Versace si D&G nu sunt "de manelari". Le confunzi, probabil, cu Armany, Versase, G&D si altele din categoria lor. Ar mai lipsi sa spui despre Paul Smith si Christian Berg acelasi lucru. Si, fara sa incerc sa te atac, afirmatia "eu caut Roca, Fubu, Ecko etc." este mult mai apropiata de caracterul unui manelar decat o jacheta de la Armani. Pentru ca, nu stiu daca ai aflat, dar la manelari se intalneste cel mai adesea obsesia pentru hainele de firma. Cat despre Second Hand, eu ti-as sugera sa intri macar. Ai fi surprins sa afli cate haine noi la preturi mici poti gasi acolo. Desigur, depinde si in ce fel de magazin nimeresti. Frate eu caut Roca,Fubu,Ecko pt ca sunt marci dedicate hip-hop,nu cred ca o sa gasesc la armani blugi largi :error: cat despre chestia cu manelari ma refeream ca toti baietii "smecheri" de prin videoclipurile de pe taraf,au haine versace,d&g,etc cu etichetele la vedere :right: cand o sa vad un manelist imbracat cu blugi roca wear si cu un tricou Jersey NFL o sati dau dreptate :tiphat: ps:gata cu off-topicurile ca iar imi inchide careva topicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
#SomE# Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 #ai vb cu tipu care tiam spus?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy_snoopz Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 #ai vb cu tipu care tiam spus?:Dam bagat id,dar inca nu mia dat add :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
#SomE# Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 #dami idd pe pm ca sa ii spun sa iti dea ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...