Fanyxx900 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Rebelle fata de la ghiseu mi-a zis sa deschid topicul asta
Rebelle Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Fanyxxxxxx, ai innebunit.Vad ca te-au zapacit de tot ciocanele alea ;) .Te rog sa iti revii ca daca nu :violent: ...si ca sa nu fiu offtopic: da ,super ciocanele din Mamaia. :tiphat:
M Power Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 n00b hahahaha Pot sa pun pariu ca pt topicul asta primesti un avertisment!
Xardas Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 :lol: Sunt tari si voi 2 sunteti chiar obsedati de ele. Andreea, stie cyrus ce faci tu cu fanyx noaptea ? :P P.S. E la diverse si nu este nici un motiv de avertisment :)
Hadrian Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Pot sa pun pariu ca pt topicul asta primesti un avertisment! ce legatura are asta cu gamingul? M-ati spart baieti. Cred ca a postat la discutii in general diverse. :blink: Ce legatura are muzica cu gamingu, filmu sau alte cele?? In sectiunea asta poti posta ce vrei din orice domeniu si orice subiect. Din pacate nu am incercat ciocanele. Andreea ciocanele is ca cele care mai erau in Oradea de ziua ei? daca da is cool :tiphat:
Ahilosu Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 intentia mea nu a fost sa te sparg...ca cine stie ce se scurge din tine...linkmania este site legat de jocuri...acesta estu un topic stupid daca nu tampit.....nu-ti convin afirmatiile mele nu ma contra pentru ca voi riposta...
aciolan Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 frate tu o ciocanesti in varf si n-ai ce face ? topic suuper aiurea... ca multe altele desigur :)
Rebelle Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 "Temper, temper", vorba cuiva. Daca topicul e aiurea, mutati-l.Nu e greu, nu? ;)
Fanyxx900 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Topicul asa e , este aiurea pentru cei care nu stiu despre ce este vorba.Dar voi sunteti si mai aiurea ca desi nu va place , va obositi sa va scrieti parerile crezand ca ne pasa de ele.
lucky13 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 sunt interesante , avand in vedere ca poti sa vezi ce ai mancat cu 2 zile inainte (ca poate ai uitat)
BBOOBBOO Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Sunt marfa ciocanele... !!! Cand am fost m-am dat de 10 ori si tot nu m-am saturat... !!! Eu zic ca acest topic trebuie trecut in lista cu topicuri IMPORTANTE>>>!!!!! ( glumesc... ) --> ORICUM AR MERITA :D :D :D :D :D :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat:
Hadrian Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 intentia mea nu a fost sa te sparg...ca cine stie ce se scurge din tine...linkmania este site legat de jocuri...acesta estu un topic stupid daca nu tampit.....nu-ti convin afirmatiile mele nu ma contra pentru ca voi riposta... Vai vai... unde scrie ca pe Linkmania trebuie sa postezi numai despre jocuri? Poate in sectiunea play online si discutii despre jocuri. In rest....mai ales in diverse tu observi despre ce se discuta? iar daca nu iti convine un topic ca il gasesti tu aiurea nu posta. Mai ales ca e postat unde trebuie. Ce legatura au restul topicurilor din sectiunea discutii in general diverse????? Ca vad ca esti tare si mare ... Ia citeste ce scrie sub Diverse Diverse Discutii despre aproape orice - exceptie facand lucrurile imorale, ilegale sau care ingrasa... Sa iti fac o schita sa pricepi mai bine???
Ahilosu Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 fami o schita... daca nu iti place ce postez nu te baga...
Hadrian Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Offtopic: Daca nu ai posta tot aiurea( de mult am observat) nu m-as fi bagat. iar la ciocane cel mai cool e sa stai in primul rand in fata sa vezi LATER EDIT cum te duci catre pamant :P Ai dreptate, m-am exprimat gresit :P
Ahilosu Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 tu te duci catre pamant...e foarte greu sa cred ca vine spre tine... na sa fiu on-topic
SirDanju Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Baieti explicati-mi si mie ce este cu ciocanele ca eu nu am auzit de ele ,probabil asa sunt eu mai slab informat sa nu zic altceva. :D Ce se face si cum. :( PS. Am uitat este interesant topicul. Mai aflam si noi noutati cei care nu stim.
BlueEnergy Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Da chiar asa! Nu am fost niciodata in Mamaia si nu stiu ciocanele astea! Ia puneti o poza cu ciocanele astea sa ne minunam si noi! Daca nu aveti poze ne multumim si cu o schitza! :) Sau cel putin eu ma multumesc! :P
M Power Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Va spun eu ca nu aveti ce vedea...Not even fun... :protest:
Elf Soldier Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 ciocanele...senzatie super knd te afli in ele. Nu traiesti senzatia aia in fiecare zi! @ahilosule cate topicuri de la aceasta sectiune au legatura cu gaming-ul? e o sectiune de discutii libere. daca nu ai nimic de spus in privinta temei topicului, ar fi mult mai bine sa te abti!!! din ultimele tale 20 de posturi. te rog sa spui cate au fost ontopic. tu numa comentezi !!! pe viitor fi mai bland.
Ahilosu Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 da am dat cuiva cu "ciocanul" in cap? miam spus parerea....nu va convine...nu ar fi politicos sa spun unde ma doare...si bogdan.bondor.....nu crezi ca astea sunt vorbe cam mari pentru varsta care o ai? on-topic...au fost la un moment dat cioace in bucuresti, parca la un festival al berii, dar erau in paragina rau si nu merita riscul...
PrinceOfPersia Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Sper ca nu-si da in cap cu ciocanele alea!!!!!!!!! Sau le ia acasa !!!!!