FoX. Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 SUA lucrează la un plan de atac asupra IranuluiForţele aeriene americane au reactivat un grup secret de planificare militară, a cărui misiune va fi să conceapă strategia pentru "următorul război", pe fondul intensificării tensiunilor cu Iranul, relatează The Sunday Times, în ediţia electronică.Proiectul Checkmate, succesor al grupului care a planificat campania aeriană în războiul din Golf din 1991, a fost reactivat de Pentagon în iunie. Acesta raportează direct generalului Michael Moseley, comandantul forţelor aeriene, şi este format din 20-30 de ofiţeri şi experţi în informatică, ce au acces la Casa Albă, CIA şi alte agenţii de informaţii.Detaliile unui atac asupra Iranului au fost concepute de peste doi ani de Centcom (Comandamentul central american), potrivit unor surse din cadrul Apărării, misiunea Checkmate fiind aceea de a elabora strategii inovatoare de luptă şi a estima necesităţile în resurse aeriene şi informatice pentru atacuri cibernetice.Grupul este conduse de generalul de brigadă Lawrence “Stutz” Stutzriem, considerat unul dintre cei mai inteligenţi generali ai forţelor aeriene, acesta fiind asistat de doctorul Lani Kass, fost ofiţer militar israelian şi expert în sustragerea de informaţii electronice.Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 23.09.2007 la ora 10:15 Link to comment
Mysterio Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 That`s why I hate the americans .... :sef: Nu le mai ajunge spatiu in tzara lor ? Link to comment
ovidiugm Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 That`s why I hate the americans .... :sef: Nu le mai ajunge spatiu in tzara lor ?:) nu cred ca e vb de spatiu!oricum, daca se incepe razboiul cu Iranul, parerea mea, va fi nasol!! ...pt ca iranienii au 2 lucruri importante! Link to comment
POLAND Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 omg sper ca asta nu v-a duce la ce ma gandesc eu ( world war 3 ) Link to comment
iNm Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Hmm Iran nu e Iraq ... si s-ar putea sa aiba deja bombe nucleare ...si la cat is de fanatici nu cred ca ar ezita sa le foloseasca. Link to comment
LeX LuTHoR Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 O sa iasa ceva destul de nasol ... si Romania ar trebui sa se fereasca si pt. ca a fost amenintata de un atac terorist in Constanta la baza militara americana.Oricum americanii, acum ca sunt prima putere a lumii, cred ca sunt invincibili.Ar fi sec sa se alieze tarile islamice cu Rusia si China ca atunci ar rade America. Link to comment
BlackDevil Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 mai, americanii si asa nu patesc nimic daca se declansaza ceva bomba in europa ... asa ca ei fac ce vor .... Ca iranienii nu au cum arunce o racheta asupra lor ... Link to comment
Uzur Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Pregatesc de acuma provizii in caz de WW3 :-" Link to comment
Fury Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 bush ala e dus...nu vede k mor mii de oameni akolo si e o lupta inutila...la doborat pe sadam ..gata nu inteleg ce mai vrea...stiu k au ramas adeptii dar... Link to comment
Flake Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Care bineinteles v-a esua..Razboi pierdut 100% Link to comment
Diabolik_01 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Nu prea cred ca vor ataca iranul. Link to comment