Guest Ramsesan Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 sunt la plansa a doua din Will Rock si nu stiu cum sa trec mai departe. Intru intr-un anfiteatru iau o arma automata calumea ciuruiesc tot si ramai cu nenorocitelea alea de pasari si in rest nimic . jos e o usa care nu stiu cum sa o desckid zice ca e look door :?
Guest amzavlad Posted March 19, 2004 Posted March 19, 2004 Dupa ce omori si nenorocitele alea de pasari usa aia ar trebui sa se deschida singura. Mi sa intamplat si mie sa nu se deschida usa aia si am jucat din nou aceasi plansa si dupa ce am ciuruit tot...... s-a deschis .Incearca si tu sa joci din nou aceasi plansa poate se deschide :>
Guest Snip3r Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 HAHAHAHA imi amintesc ce am patit eu acolo cand am ajuns si s-ar putea sa fie acelasi lucru,pacat ca de la Will Rock nu am pastrat salvarile,se pare ca la mine era o eroare de impuscam sute de vulturi si nu se mai terminau,dar ,in cele din urma cum nu ma credea nimeni am adus o salvare imediat de dupa runda repectiva si l-am jucat mai departe desi va dati sema ca am revenit la runda aceea pentru o razbunare cumplita:)) :rolleyes: :blink: