Jump to content
Mysterio

Ce fac manelele din Oameni in ziua de azi ..

Recommended Posts

Eu nam nimik cu nimeni, toata lumea poate asculta genul de muzica dorit... si pot spune ca nu numai la manelisti se gasesc asemenea prostii ca la orice gen de muzica... deci in concluzie... TOATA LUMEA CU FLORICA LUI! :P

Eu nam nimik cu nimeni, toata lumea poate asculta genul de muzica dorit... si pot spune ca nu numai la manelisti se gasesc asemenea prostii ca la orice gen de muzica... deci in concluzie... TOATA LUMEA CU FLORICA LUI! :P

Corect.Insa trebuie sa recunoastem ca un manelist se recunoaste pe strada.

daca esti manelist nu inseamna ca esti prost sau incult , apropo multi din cei care au postat mai su nu trec de 100 la iq .... nu mai tabarati ca hienele pe manelisti ca eu stiu manelisti care la un concurs de cultura generala va rup capu si au clipuri mai penale cu manele pe youtube ... asa se distreaza ei ... nu inseamna ca sunt prosti , doar ca au un umor odios ..

Stii ceva? nu s-a luat nimeni de manelisti in ansamblu, ci mai mult de aia doi, si inainte sa mai jignesti pe cineva, asigura-te ca treci TU pragul de 100 IQ (no offence meant)

mai degraba recunosti un roker pe strada decat un manelist

eu zic ca mai degraba recunosti un manelist dupa hainele alea in culori tipatoare, lanturi de tabla colorata s.a.m.d.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...