LeX LuTHoR Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 M-am gandit sa postez asta in topicul cu pisica, dar am zis ca e mai bine separat.Departe de lumea civilizată, România rămâne un loc în care animalele sunt schingiuite fără milă.Un bărbat din Gorj şi-a înhămat calul la trei căruţe cu roţile blocate şi l-a bătut pâna când animalul, turbat de durere, a rupt lanţul cu care era legat.Omul a spus senin că a vrut numai să arate cât de puternic este calul său. Grav este faptul că bărbatul va fi doar amendat, iar animalul va continua să sufere în curtea lui.Deşi trecătorii erau îngroziţi, nimeni nu a îndrăznit să intervină. Un poliţist a încercat timid să-l potolească pe bărbatul care-şi chinuia calul. Nu există încă nicio lege care să-i ia animalul din proprietate.Între timp, poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri care au bătut fără milă un cal în apropiere de Sibiu. Animalul era înhămat la o căruţă plină cu piatră. Poliţiştii i-au căutat astăzi pe tinerii de 17 şi 18 ani, ca să-i anunţe că vor primi amenda. Cei doi tineri au fost citaţi să se prezinte luni la poliţie.În ultima lună, alte trei cazuri asemănătoare au şocat România. Câţiva localnici din Sfântu Gheorghe au agăţat un bolovan de gâtul unui cal şi l-au bătut fără milă. Au fost amendaţi fiecare cu 600 de lei.Aceeaşi pedeapsă, mult prea mică după cum spun asociaţiile de protecţie a animalelor, au primit şi trei bărbaţi din Suceava. Ei şi-au omorât pur şi simplu în bătaie calul.Şirul incidentelor violente pare fără sfârşit. Alţi doi bărbaţi din judeţul Sibiu au bătut calul cu bâta până l-au lăsat fără suflare. Singura vină a animalului era că obosise şi nu mai putea trage la deal căruţa plină cu o tonă şi jumătate de nisip. Şi ei au primit aceeaşi pedeapsa fără însemnătate, 600 de lei.Sursa & Filmulet Link to comment
Andy. Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Asa cum ziceam si in celalalt topic,prostii tot prosti raman.In plus, 17 si 18 ani?Aia stiu macar sa citeasca?Pariez ca nu.Iar amenda aia e super banala,un nimic.Sper ca pe viitor sa se schimbe legile in domeniul acesta,sa fie inasprite cu mult. Link to comment
TwisteR Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Am vazut o secena la tara,au batut un cal pana l-au omorat,apoi l-au aruncat la groapa de gunoi.Ce pot spune..minti bolnave,asta e generatia secolului XXIAvertisment don't do this Link to comment
Mysterio Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 asa se intampla peste tot in Romania.. bati bietul animal degeaba daca nu poate sa`ti care tie nuj ce draq` in carutza .. :clap: Link to comment
[k1ll] Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Vai si amar ce oameni is in ziua de azi ... saracu` animal ... macar daca i l`ar fi luat de la el din curte .. Link to comment
Fury Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Oameni fara suflet...ii era greu sa meraga sa-l vanda dak nu mai aveau nevoie de el Link to comment
PureSoul Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ' date='Sep 21 2007, 21:32' post='2246758']Oameni fara suflet...ii era greu sa meraga sa-l vanda dak nu mai aveau nevoie de el da,cel putin faceau niste bani pe el... Link to comment
ovidiugm Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 dupa legislatia din sua facea puscarie! Link to comment
ShoX Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ROmania o tzara de kkt...fara legi si nimik...unu fura de foame o paine...ia 10 ani... Link to comment
mihai91 Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 oameni cu iq pe minus.... Link to comment
liquidz Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 asta e mentalitatea romanilor de pretutindeni ... bolnavi mintal Link to comment
ChoWdeR Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 iuuuui, de-l vedeam eu pe ala cand il batea pe saracu cal... dadeam dupa el cu tot ce imi venea in mana sau culegeam pietre si ii scoteam ochii, sa se puna in locul calului inainte sa-l bata, sa vada daca el ar putea :) Link to comment
wazzabi Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 mai dureaza pana sa se infinteze in Romania o asa numita Politie a Animalelor... mai avem mult pana acolo Link to comment
c1ocan Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Da...am vazut si eo p animal planet asa numita "Politie a animalelor" mi se pare o idee buna..knd va fii in Romania?...Uhmmm never :rofl1: asa cva doar in Romania se poate intampla...cm am vazut akm nu de mult faza cu aceea pisica batuta pna a murti d niste tineri....wsm :violent: Link to comment
wazzabi Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 la noi nenorocitii astia scapa cu amenda de cateva milioane...in sua ar fi facut parnaie Link to comment
n4pst3r Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Ar trebui sa-i bata si pe nenorociti asa :sef: Avertisment don't do this loooool, ai si smiley, tu l-ai facut? :rofl1: Link to comment
Burne Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 is curios cum ar fi daca ar riposta calu, sa il improaste in gura si peorma sa il calce in copite. Link to comment
rldx Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Dacă vrei ca cei care maltratează animalele să răspundă pentru faptele lor, ia atitudine şi semnează această petiţie. Petiţia cu semnăturile va ajunge la Parlamentul României.Petitie Link to comment
iLoveCalifornia Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Am semnat multumim pt link :tiphat: rldx Link to comment
n4pst3r Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 is curios cum ar fi daca ar riposta calu, sa il improaste in gura si peorma sa il calce in copite.Uite aici exact ce spuneai :rofl1:http://www.220.ro/Calul_asuprit-13180.html Link to comment
Guest Siloh Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Uite aici exact despre ce spuneai :rofl1: http://www.220.ro/Calul_asuprit-13180.html asta ar merita unii oricum super tare faza Link to comment
Guest Sm0k3 Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 ROmania o tzara de kkt...fara legi si nimik...unu fura de foame o paine...ia 10 ani... word Asa e in romania iei 10 ani ca furi o paine si ca omori un cal sau il chinui iti da doar o amenda Link to comment
rldx Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Cand vad ca unii se amuza pe aceasta cale, mi se face greata! Link to comment
O'NeiLL Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 ROmania o tzara de kkt...fara legi si nimik...unu fura de foame o paine...ia 10 ani... si aia care fura miliarde nu ia nimik ... romania tara tuturor posibilitatilor :dooh: ce'as vrea sa le dea si calu o copita in fata :sef: ai draq tzigani Link to comment