Jump to content
LeX LuTHoR

Cai batutit si chinuiti !

Recommended Posts

M-am gandit sa postez asta in topicul cu pisica, dar am zis ca e mai bine separat.

Departe de lumea civilizată, România rămâne un loc în care animalele sunt schingiuite fără milă.

Un bărbat din Gorj şi-a înhămat calul la trei căruţe cu roţile blocate şi l-a bătut pâna când animalul, turbat de durere, a rupt lanţul cu care era legat.

Omul a spus senin că a vrut numai să arate cât de puternic este calul său. Grav este faptul că bărbatul va fi doar amendat, iar animalul va continua să sufere în curtea lui.

Deşi trecătorii erau îngroziţi, nimeni nu a îndrăznit să intervină. Un poliţist a încercat timid să-l potolească pe bărbatul care-şi chinuia calul. Nu există încă nicio lege care să-i ia animalul din proprietate.

Între timp, poliţiştii i-au identificat pe cei doi tineri care au bătut fără milă un cal în apropiere de Sibiu. Animalul era înhămat la o căruţă plină cu piatră. Poliţiştii i-au căutat astăzi pe tinerii de 17 şi 18 ani, ca să-i anunţe că vor primi amenda. Cei doi tineri au fost citaţi să se prezinte luni la poliţie.

În ultima lună, alte trei cazuri asemănătoare au şocat România. Câţiva localnici din Sfântu Gheorghe au agăţat un bolovan de gâtul unui cal şi l-au bătut fără milă. Au fost amendaţi fiecare cu 600 de lei.

Aceeaşi pedeapsă, mult prea mică după cum spun asociaţiile de protecţie a animalelor, au primit şi trei bărbaţi din Suceava. Ei şi-au omorât pur şi simplu în bătaie calul.

Şirul incidentelor violente pare fără sfârşit. Alţi doi bărbaţi din judeţul Sibiu au bătut calul cu bâta până l-au lăsat fără suflare. Singura vină a animalului era că obosise şi nu mai putea trage la deal căruţa plină cu o tonă şi jumătate de nisip. Şi ei au primit aceeaşi pedeapsa fără însemnătate, 600 de lei.

Sursa & Filmulet

Da...am vazut si eo p animal planet asa numita "Politie a animalelor" mi se pare o idee buna..knd va fii in Romania?...Uhmmm never :rofl1: asa cva doar in Romania se poate intampla...cm am vazut akm nu de mult faza cu aceea pisica batuta pna a murti d niste tineri....wsm :violent:

ROmania o tzara de kkt...fara legi si nimik...unu fura de foame o paine...ia 10 ani... :hair:

word

Asa e in romania iei 10 ani ca furi o paine si ca omori un cal sau il chinui iti da doar o amenda 8-|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...