gexy Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Sporturi Extreme :DVorba lui Diabolik multe sporturi extreme in diferite feluri :right:
fr33Sh Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 a ajuns linkmania site de matrimoniale ...
Mysterio Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 a ajuns linkmania site de matrimoniale ...iti place spam`ul prea mult ? puteai sa nu postezi daca nu iti place sau daca tot ai postat sa fii ONTOPiC .. <_<
Sabotor78 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ce va place sa facetzi cu persoana iubita?despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general) .. la voi in relatia a inceput sa apara acea "monotonie"/plictiseala,in care ti se pare k il cunosti pe celalalt la perfect,iti place la nebunie sa stai langa el,dar parca subiectele de discutie se diminueaza pe fiece zi(evident nu putetzi vorbi 12-15h/24h,dar nici sa tacetzi cand va plimbatzi nu merge),iar lucrurile facute impreuna par sa se repete din ce in ce mai mult..P.S. mie nu mi s-a intamplat inca faza cu monotonia,dar stiu k multe relatii din cauza asta s-au dus pe apa sambetei....si cine face misto pe aici e fie cretin,fie fara experienta ..ahahahahahama rog, daca zic Gangbong ma crezi?upsssss, am incurcat o litera :P
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ahahahahahama rog, daca zic Gangbong ma crezi?upsssss, am incurcat o litera :P*o=a
iReal Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 e normal sa te plictisesti la un momentdat te plictisesti si de altee lucruri nu neaparat de prietena(iubita) mai repede sau mai greu . inventeaza ceva :) joacate putin...
Guest razvanelc34 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 cred k de pe urma plictiselii se destrama multe relatii care trec de 3-4 luni,deoarece fiecare din cei doi incearca sa vina cu ceva nou,iar deseori se intampla sa o dea in bara..multzi zic k timpul isi pune amprenta,se concretizeaza sentimentele dar apare si monotonia,in care ti se pare k il cunosti pe celalalt de 1 viatza,stii cum reactioneaza,parca deja nimic nou nu mai poate aparea..si cand nimic nou nu mai poate aparea nu facetzi decat sa stati impreuna,timpul parca ramane in loc,o placere continua...i guess that's love..and love can beat any boring situations...crek aici se inchide topicu...eventual mai postati in leg cu subiectu si restul commenturilor ... o viatza cat mai placuta tuturor
Fane Spoitoru Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 69, si tot felu de nebuneli sa merem la disco, in oras, la munte/mare si toate chestile care nu tin de scoala/serviciu p.s de unde scoateti toate topicurile astea? fara baza :D inainte sa se termine scoala erau vre-o 5 numai cum sa cuceresti o fata acuma dupa ce le-ati cucerit nu stiti ce sa faceti cu ele? lol wtf !?
MobiuS Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 :blink: sper ca macar de data asta sa-si i-a warn up ... ca vad ca ii prieste spammu.iti place spam`ul prea mult ? puteai sa nu postezi daca nu iti place sau daca tot ai postat sa fii ONTOPiC .. <_<de parca voi ati fi postat ontopic :nanana: OT:intreab-o ce-ti trece prin cap si daca ai noroc iote ca pica un subiect de conversatie
Thade Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 am o relatie de aproape 2 ani si nu e deloc plictisitoare, ne vedem i nfiecare zi(acum ca e vacanta), cumparam clatite, ba inghetata(cand era mai cald), popcorn, mai merge si la pizza, ma mai cearta ca fumez, in mare parte radem, nimic nu e monoton :D
c1ocan Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nu am avut nici o relatie unde sa intervina "plictiseala"OT:in club la un suk,pizza,film nu exista sa nu ai ce face in secolul asta :)
Guest FRANKOTIRADORE Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Unii dintre voi supraestimeaza treaba asta cu iubirea..se poate intampla la orice varsta...ca e de amploare sau intensitate mai mica sau mai mare, asta variaza de la o varsta la alta, treaba e ca sa nu te plictisesti .... sa ai obiective comune cu el/ea. Dupa topicu asta o sa se lase cu dj aligator gen.'.
ShadyMonto Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 de parca voi ati fi postat ontopic :nanana: OT:intreab-o ce-ti trece prin cap si daca ai noroc iote ca pica un subiect de conversatieDaca citeai un pic mai in urma topicul vedeai ca mi-am oferit o parere la obiect destul de binisor detaliata , iar daca macar te chinuiai sa citesti cum trebuie primul post + daca te straduiai un pic mai mult poate ofereai un raspuns mai complet , sau poate macar observai fraza : despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general).Cat despre sfatul tau : intreab-o ce-ti trece prin cap si daca ai noroc iote ca pica un subiect de conversatieRaspunsul ei o sa fie : "pai mai nimic" ... iar tu o sa insisti ca bou' ca altceva nu ai ce sa faci ... si aia o sa creada ca esti cu capu'.^^Comentariu asta l-am facut doar ca sa fiu un pic mai OnTopic. :nanana:
rldx Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 in club la un suk,pizza,film nu exista sa nu ai ce face in secolul asta :)parc, mall
Burne Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 tot ... ceea ce este normal sa se intample intre un cuplu.
Darky Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 cand esti cu persoana potrvita ( iubita) nu ai cum sa te plictisesti,sa apara acea stare de monotonie.asa crezi u, dupa un timp intr`o relatie apare si starea aia de monotonie si chiar daca e persoana potrivita peste 1an peste 10ani tot apare o monotonie intr`o relatie..imi place sa fac tot ceea ce se poate face intr`o relatie.