Guest razvanelc34 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ce va place sa facetzi cu persoana iubita?despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general) .. la voi in relatia a inceput sa apara acea "monotonie"/plictiseala,in care ti se pare k il cunosti pe celalalt la perfect,iti place la nebunie sa stai langa el,dar parca subiectele de discutie se diminueaza pe fiece zi(evident nu putetzi vorbi 12-15h/24h,dar nici sa tacetzi cand va plimbatzi nu merge),iar lucrurile facute impreuna par sa se repete din ce in ce mai mult..P.S. mie nu mi s-a intamplat inca faza cu monotonia,dar stiu k multe relatii din cauza asta s-au dus pe apa sambetei....si cine face misto pe aici e fie cretin,fie fara experienta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 mda .. nu sti ce sa mai scoti ^_^? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 mda .. nu sti ce sa mai scoti ^_^?mda ... ti-as recomanda sa o lasi mai moala cu spamul <_<eu unul nu am fost niciodata in situatia de a avea o relatie care sa fie monotona / plictisitoare :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 $3x p.s.: am o gramada de persoane iubite :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahilosu Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ce va place sa facetzi cu persoana iubita?despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general) .. la voi in relatia a inceput sa apara acea "monotonie"/plictiseala,in care ti se pare k il cunosti pe celalalt la perfect,iti place la nebunie sa stai langa el,dar parca subiectele de discutie se diminueaza pe fiece zi(evident nu putetzi vorbi 12-15h/24h,dar nici sa tacetzi cand va plimbatzi nu merge),iar lucrurile facute impreuna par sa se repete din ce in ce mai mult..P.S. mie nu mi s-a intamplat inca faza cu monotonia,dar stiu k multe relatii din cauza asta s-au dus pe apa sambetei....si cine face misto pe aici e fie cretin,fie fara experienta ..probabil tu esti cel fara experienta de pe aici, pentru ca e greu sa cred ca te poti plictisi alaturi de persoana iubita dar din moment ce nu mai ai ce discuta cu prietena ta, e destul de clar ca ceva nu e bine, poate nu e ea cea mai potrivita pentru tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 cand esti cu persoana potrvita ( iubita) nu ai cum sa te plictisesti,sa apara acea stare de monotonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 cand esti cu persoana potrvita ( iubita) nu ai cum sa te plictisesti,sa apara acea stare de monotonie.Adevarat ! ;)Ce imi place mie sa fac cu persoana iubita ? as zice dar se lasa cu warn :D jockin' ... imi place cel mai mult sa ma plimb si multe altele ... si cu ea nu ma plictisesc niciodata ...Evident, tu ai nevoie de ajutor.Daca era pana aici puteai sa postezi in celelalte topicuri facute pe tema asemanatoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy. Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Parerea mea este ca un moderator ar trebui sa inchida topicul acesta.Deja asemenea topicuri sunt chiar banale,sunt n topicuri despre acelasi lucru,in plus se face spamm aiurea si nu se ajunge nicaieri.Chiar am urmarit toata vara forumul si numai topicuri dinastea s-au deschis,e chiar bataie de joc.Si ca sa nu fiu acuzat ca fac spamm,voi ramane si on topic:Asa cum spuneau si cei de mai sus,cand esti cu prietena iubita nu ai cum sa te plictisesti si chiar daca s-ar intampla acest lucru,discutati despre aceasta si o rezolvati cumva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 OFF : Close topic please :pray: ON : sa ne plimbam cu masina :D cheltui 100 euro pe sapt numai la benzina :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 pai din moment ce ai ajuns la gradul de iubire (da, iubire, nu ce au pustanii din ziua de azi), nu ai cum sa te plictisesti cu persoana respectiva, din start se presupune ca v-ati ales pt ca aveti multe lucruri in comun si aveti despre ce discuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stargate Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Cel mai mult imi place cand ne certam la MU :D Cel mai putin imi place cand adoarme in timpul unui film misto...sau Stargate !!!! :violent: X-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest razvanelc34 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ce va place sa facetzi cu persoana iubita?despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general) .. la voi in relatia a inceput sa apara acea "monotonie"/plictiseala,in care ti se pare k il cunosti pe celalalt la perfect,iti place la nebunie sa stai langa el,dar parca subiectele de discutie se diminueaza pe fiece zi(evident nu putetzi vorbi 12-15h/24h,dar nici sa tacetzi cand va plimbatzi nu merge),iar lucrurile facute impreuna par sa se repete din ce in ce mai mult..P.S. mie nu mi s-a intamplat inca faza cu monotonia,dar stiu k multe relatii din cauza asta s-au dus pe apa sambetei....si cine face misto pe aici e fie cretin,fie fara experienta ..P.S. mie nu mi s-a intamplat inca faza cu monotonia,dar stiu k multe relatii s-au dus pe apa sambetei din cauza monotoniei,probabil nu a fost dragoste adevarata sau eu stiu ce[dar in cazul meu zic k e TRUE LOVE]....deci eu inca ma simt bine,dar ma tem sa nu apara chestia aia ! ! ! cititzi si voi tot si apoi comentatzi....si cine face misto pe aici e fie cretin,fie fara experienta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 poi daca te plictisesti cu persoana iubita e grav... inseamna k ori nu o iubesti cu adevarat ori ea nu te iubeste cu adevarat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 poi daca te plictisesti cu persoana iubita e grav... inseamna k ori nu o iubesti cu adevarat ori ea nu te iubeste cu adevarat....srry pt k am postat de 2 ori eroare de la forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 bah frate ... alt topic ???OT:cand te plictisesti inseamna ca ii ceva putred... sfatu meu: las-o si cauta alta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzur Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Imi place sa joc pool pe mess cu ea ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 cand esti cu persoana potrvita ( iubita) nu ai cum sa te plictisesti,sa apara acea stare de monotonie.word :right: #sa jucam carti pe dezbracate Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoX Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Pai iesi mai des cu ea prin oras la un suc,un club ceva...umpleti timpu cu tot felu de lucruri noi...unele lucruri devin monotone de la un timp de aia trebuie schimbate. :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 ce va place sa facetzi cu persoana iubita?despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general) .. la voi in relatia a inceput sa apara acea "monotonie"/plictiseala,in care ti se pare k il cunosti pe celalalt la perfect,iti place la nebunie sa stai langa el,dar parca subiectele de discutie se diminueaza pe fiece zi(evident nu putetzi vorbi 12-15h/24h,dar nici sa tacetzi cand va plimbatzi nu merge),iar lucrurile facute impreuna par sa se repete din ce in ce mai mult..P.S. mie nu mi s-a intamplat inca faza cu monotonia,dar stiu k multe relatii din cauza asta s-au dus pe apa sambetei....si cine face misto pe aici e fie cretin,fie fara experienta ..Cei care nu se plictisesc niciodata impreuna cu persoana iubita inseamna ca nu au avut relatii mai lungi de cateva luni.Plictiseala intervine chiar daca ai sta si langa Dumnezeu (si deh..El le stie pe toate) , revenind ... daca chiar este dragoste .. plictiseala trece aproape de la sine in max 2 zile.despre ce va place sa discutati cel mai mult(mai exact,nu la general)Pai cele mai lungi discutii sunt pe tema parintilor si cat de mult ne maltrateaza/ignora sau uneori ne ajuta dar mai ales cum fac ei toate astea.(procesul etapei) Ar mai fi discutiile pe seama copilariei ... sau amintirile din relatie impreuna cu mici dezvaluiri mai mult sau mai putin rusinoase/nepermise la vremea aceea :P . Se mai intind pe termen lung si contradictiile despre cum vede fiecare lumea sau unele lucruri care sunt in centrul atentie pe moment. Daca vrei sa mai scapi de monotonie ia-o in parc la o samanta si la o sticla de Cola(sau ce va place) iar temele de discutat o sa apara de la sine din nevoie de a impartasii temerile & placerile sau parerile curente unei persoane apropiate (conditia fiind sa existe increderea necesara<--se dobandeste prin mult timp petrecut impreuna).ce va place sa facetzi cu persoana iubita?Aici as putea sa enumar o gramada de lucruri : plimbari prin parc , iesiri la terase , sa mancam amadoi , filme , Age of Empire 2 in retea :Psau pur si simplu sa ne jucam(gadilat , alergat , glumit ..etc) .... dar nimic nu se compara cu noptile / dupa amiazele / diminetile (sau ce s-o nimeri) in pat (chiar si atunci cand dormim) <--- atunci e libertatea si sentimetul cel mai puternic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest razvanelc34 Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Cei care nu se plictisesc niciodata impreuna cu persoana iubita inseamna ca nu au avut relatii mai lungi de cateva luni.Plictiseala intervine chiar daca ai sta si langa Dumnezeu (si deh..El le stie pe toate) , revenind ... daca chiar este dragoste .. plictiseala trece aproape de la sine in max 2 zile.Pai cele mai lungi discutii sunt pe tema parintilor si cat de mult ne maltrateaza/ignora sau uneori ne ajuta dar mai ales cum fac ei toate astea.(procesul etapei) Ar mai fi discutiile pe seama copilariei ... sau amintirile din relatie impreuna cu mici dezvaluiri mai mult sau mai putin rusinoase/nepermise la vremea aceea :P . Se mai intind pe termen lung si contradictiile despre cum vede fiecare lumea sau unele lucruri care sunt in centrul atentie pe moment. Daca vrei sa mai scapi de monotonie ia-o in parc la o samanta si la o sticla de Cola(sau ce va place) iar temele de discutat o sa apara de la sine din nevoie de a impartasii temerile & placerile sau parerile curente unei persoane apropiate (conditia fiind sa existe increderea necesara<--se dobandeste prin mult timp petrecut impreuna).Aici as putea sa enumar o gramada de lucruri : plimbari prin parc , iesiri la terase , sa mancam amadoi , filme , Age of Empire 2 in retea :Psau pur si simplu sa ne jucam(gadilat , alergat , glumit ..etc) .... dar nimic nu se compara cu noptile / dupa amiazele / diminetile (sau ce s-o nimeri) in pat (chiar si atunci cand dormim) <--- atunci e libertatea si sentimetul cel mai puternic.apreciez raspunsul tau si felul in care l-ai dat...ms .. iar pt restul ticalosilor care fac misto,duce-ti-va la CS sau la MUul vostru k altceva nu avetzi mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelGirl Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 pai din moment ce ai ajuns la gradul de iubire (da, iubire, nu ce au pustanii din ziua de azi), nu ai cum sa te plictisesti cu persoana respectiva, din start se presupune ca v-ati ales pt ca aveti multe lucruri in comun si aveti despre ce discuta.word :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiba Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Sa joc barbut cu ea si s-o chelesc de bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiugm Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayana Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Nu pot sa cred ca toata lumea de aici a gasit dragostea absoluta si trece printr-o eterna stare de euforie care nu se mai termina. Ever.Acum sa va spun cum stau lucrurile dupa ce iesim din basm... in orice cuplu exista indragosteala initiala, care e doar o furtuna de hormoni, si da, e foarte placuta. In acest timp ajungeti sa va cunoasteti, discutii nesfarsite... Problema e ca starea asta de regula e trecatoare, durata de timp variind in functie de individ... apoi urmeaza betonarea relatiei.. cu sentimente domoale si profunde. Da, aici se poate intampla sa dispara din vechile subiecte de discutii, dar faptul ca fiecare are o viata separata de cea de culpu ar trebui sa va tina destul de prinsi in subiecte noi de discutii. Uneori tacerea face mai mult decat 1000 de cuvinte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 tot :blink: sper ca macar de data asta sa-si i-a warn up ... ca vad ca ii prieste spammu. Link to comment Share on other sites More sharing options...