Jump to content
xNeo

Un caz şocant de cruzime împotriva animalelor a pus pe jar poliţia din Buzău. Mai mulţi tineri au ucis în chinuri o pisică, într-o scară de bloc şi, f

Recommended Posts

Un caz şocant de cruzime împotriva animalelor a pus pe jar poliţia din Buzău. Mai mulţi tineri au ucis în chinuri o pisică, într-o scară de bloc şi, foarte mândri de isprava lor, au postat imaginile pe internet.

Imaginile circulă pe internet de câteva zile şi, în scurta prezentare care le însoţeşte, scrie că sunt filmate în Buzău.

Poliţia s-a sesizat din oficiu şi a arătat imaginile tuturor patrulelor de stradă, precum şi poliţiştilor comunitari, în speranţa că va recunoaşte cineva scara de bloc unde a avut loc măcelul, ca un prim pas spre identificarea făptaşilor.

Tinerii riscă să primească o amendă contravenţională de cel mult 2.000 de lei. Aşa sancţionează o lege adoptată în 2004 supunerea unui animal la acte de cruzime sau la rele tratamente. O lege prea blândă, spun iubitorii de animale, şi care, din păcate, nici nu prea este luată în serios.

Din numeroasele cazuri cu animale maltratate sau ucise în chinuri prezentate până acum de posturile de televiziune, cele mai multe au rămas nesoluţionate. Când poliţiştii au aplicat totuşi legea, sancţiunile nu au avut niciun efect.

Sursa si aveti si video.

OMG :( Ce imi vine sa le bag un blestem acuma si sa ii bag in .......... :angry1: Ce oameni dom'le ... :(

PS : A mai fost postat si la Discutii Generale povestea asta

PSS : Ms de video, eram curios

LE : Pe cuvant ca daca i'as prinde i'as bate cu paru pana le'as rupe oasele ... pt. oamenii de genu nu am nici un fel de sentiment de mila, as putea sa ii vad intr-o balta de sange si nu m'ar interesa dar pentru animalele astea nevinovate ... pfff ce oameni labili psihic.

nu stiu daca administratorii acestui forum m-or da afara... dar

in M**tii M**ii lor de cretini, cum sa chinuie un animal asa.

altii da (prin padurile tropicale sau mai stiu eu unde) sau vanatorii ucid, dar sa torturezi un suflet, parca e dementa!!!

ca o mica nota, nici mie nu-mi plac pisicile sau cainii, dar nu ma apuc sa torturez un suflet.

Sper sa-i prinda pe jegosii aia si sa-i dea pe sticla sa vada si bunicii lor si profesori si anturajul lor si toata lumea cu cine stau de vorba...jegosii :gun: X-( :violent: :box: :angry1: :shocking::sniper: :gun2: :ceuameni:

hey fratilor SCULAREA!cazurile sunt EXTREM de multe,nu ma refer doar la cruzime fata de animale,dar si cruzime fata de oameni,cred ca ati vazut la stiri pe antena cu oamenii strazii cum bat batranii ramasi pe singuri pe strada.acele filmulete filmate de pizza_boy sunt foarte VECHI leam vazut acum cateva luni pe YOUTUBE,deci la cate sunt postate pe net,ar trebui cate 10 cazuri pe zi!

hey fratilor SCULAREA!cazurile sunt EXTREM de multe,nu ma refer doar la cruzime fata de animale,dar si cruzime fata de oameni,cred ca ati vazut la stiri pe antena cu oamenii strazii cum bat batranii ramasi pe singuri pe strada.acele filmulete filmate de pizza_boy sunt foarte VECHI leam vazut acum cateva luni pe YOUTUBE,deci la cate sunt postate pe net,ar trebui cate 10 cazuri pe zi!

faza cu batranii mi se pare .. intr-un fel.. nu mai au aia mult de trait orqum, dar nici sa il bati bine nu e corect. sa nu fiu off.

ont: nu le doresc fericire in viata.. sa ii moara mama la fiecare care a facut asta, ca doar parintii i-au crescut!

Guest stebro82

eu unu as vrea sa ii am in fata sa intreb ce i-au facut animalului dupa care sa aplic acelasi tratament si din cand in cand sa ii intreb daca le convine si oricare ar fi raspunsul sa continui pana ii aduc in aceeasi stare in care au adus animalul respectiv mort sau schilodit. numai asa se poate rezolva ceva. nu e vorba de animal sau om e un act de cruzime asupra unei vietati ceea ce inseamna ca acel om are o lipsa la creier deci scapam lumea de astfel de oameni. am ajuns sa ne simtim bine chinuind o vietate. oameni de 2 bani. eu nici nu mai ma uit la tv de frica sa nu mai aud stiri dastea. trebuie sa facem ceva sa scoatem o lege ca in tarile civilizate in care acesti oameni fac puscarie pt astfel de actiuni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...