Jump to content
noghri

cei trei "viteji" care au maltratat o pisica

maltratare animale  

120 members have voted

1. 1. E corecta pedeapsa primita?

• Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult.
      95
    • Da, e corecta,au fost prinsi,asta e.
      25
  2. 2. E buna o astfel de mediatizare, oricat de socante ar fi imaginile si subiectul? (poate incercati sa va si argumentati decizia,dar fara sa calcam prea mult in teritoriul cenzurii,acolo fiind alta poveste)

• Da
      75
    • Nu
      45

Recommended Posts

Posted

Decat deloc.Cei de la pro tv vor avea grija de impactul acestei petitii.Noi sa ii ajutam.

da, dar nu e corect sa dai atatea date personale pentru cam nimic.

Posted

oricum astea au facut zarva sa vada lumea cat de milosi si de cu bne intentii sunt ei ..dar nu cred ca se va face nimik in aceasta privinta , desi ceea ce se intampla e foarte trist , si pentru asemenea fapte ar trebui niste pedepse aspre nu o sa se intample nimik... :happy1:

Posted

foamea de audienta. chiar nu vad rostu unei astfel de stiri la TV. cati nu au chinuit in tinerete pisici? se stie ca sunt "rezistente la soc". cati nu le-au taiat unghiile, nu le-au legat saculeti de picioare, nu le-au torturat pana la moarte? e adevarat ca si copii aia au gresit filmandu-se...dar totusi, s-a ajuns prea departe.

p.s.: nu am avut si nici nu am astfel de preocupari, tot ce am spus a fost din vazute/auzite. dar asta nu inseamna ca o sa incep sa le dau in cap copiilor pt fapta lor.

+1

1-2 milioane amenda, sau cateva saptamani in inchisoare... cei care vreti sa-i impuscati: sunteti mai rai decat ei.

De cand au inceput oamenii sa le pese mai mult de un rahat de animal decat de proprii lor semeni?

Posted

da, dar nu e corect sa dai atatea date personale pentru cam nimic.

Datele personale nu sunt facute publice, si nu, nu este pentru "cam nimic".Decat sa stam si sa ii criticam pe cei cu pricina, spunand cum ar trebui legi mai dure, sanctiuni mai mari.. mai bine facem ceva intradevar folositor, nu crezi ?

Posted

Patronul parca de la nush ce club de fotbal din diviza B a fost omorat din bataie de niste tigani care furasera o minge de fotbal de'a clubului, cand incerca sa o recupereze..

Unde sunt cele 7 pagini in care il plangem pe omul ala si ii injuram pe tiganii aia?

oT: Da, nu

A fost urat, trist, tragic ce au facut dar totusi e doar un pisic, daca esti atent prin preajma blocurilor e imposibil sa nu vezi vreun caine sau pisica care sa fi murit de foame sau pe sosele calcati de masini.

Posted

bai frate ce cretini. asa ar trebui sa le faca si lor politia sa se joace fotbal cu ei prin sectie

si crezi ca nu s-au jucat deja ? /:)

oick, nu te obosi. viatza acelui om si a altor sute nu e destul de importanta pentru a initia o petitie. in plus, mor prea multi zilnic deci deja ne cam obisnuim. dar matze omorate in bataie e cv mai rar, deci orice biped ar realiza ca e mai batator la ochi asta.>_<

Posted

Studio Martin gazduieste, in aceasta seara, o petrecere-campanie impotriva torturarii animalelor organizata, printre altii, de FWD Agency, Love Events si Nights.Ro. Sub sloganul "Stop torturii animalelor!", timp de o noapte, vor mixa DJ-ii Negru, Pagal, Faster, Fady, Marika, Vania, Thornado, Marco Briguglia, Pitfall, Mara, Alin Prada, Livio, Max & Conik, Monochrome (live act), Livio & Roby si Gojira. Daca vrei ca aceia care maltrateaza animalele sa raspunda pentru faptele lor, ia atitudine si semneaza petitia ce-ti va fi pusa la dispozitie la intrarea in club. Intrarea este libera, pentru iubitorii de animale!

s-a mai postat asta?

Posted

Patronul parca de la nush ce club de fotbal din diviza B a fost omorat din bataie de niste tigani care furasera o minge de fotbal de'a clubului, cand incerca sa o recupereze..

Unde sunt cele 7 pagini in care il plangem pe omul ala si ii injuram pe tiganii aia?

oT: Da, nu

A fost urat, trist, tragic ce au facut dar totusi e doar un pisic, daca esti atent prin preajma blocurilor e imposibil sa nu vezi vreun caine sau pisica care sa fi murit de foame sau pe sosele calcati de masini.

eu o plang pe pisica .. , nu pe om , de ce ? Pentru ca omul ii face rau la pisica nu pisica la om ;) . Si nu din cauza unei pisici romania ii asa de tampita .. , ce din cauza omului , deci prefer sa traiesc cu o pisica decat cu jiji` becali pe langa bloc ;) . Asa ca nu mai ziceti voi ca nu conteaza viatza unei pisici .. ca va faceti de 2 ori mai prosti !

Edit : as vrea sa ne vedem totzi o shatra de pisici in viatza urmatoare daca va fii una :)) , shi sa ne radem una de alta cat de funny e sa ne luam shuturi de sa zburam metrii intregi prin aer. Sa vezi atunci cate vietzi are o pisica :))

Posted

eu o plang pe pisica .. , nu pe om , de ce ? Pentru ca omul ii face rau la pisica nu pisica la om ;) . Si nu din cauza unei pisici romania ii asa de tampita .. , ce din cauza omului , deci prefer sa traiesc cu o pisica decat cu jiji` becali pe langa bloc ;) . Asa ca nu mai ziceti voi ca nu conteaza viatza unei pisici .. ca va faceti de 2 ori mai prosti !

Edit : as vrea sa ne vedem totzi o shatra de pisici in viatza urmatoare daca va fii una :)) , shi sa ne radem una de alta cat de funny e sa ne luam shuturi de sa zburam metrii intregi prin aer. Sa vezi atunci cate vietzi are o pisica :))

cel mai inteligent post din astea 7 pagini :blink:

Posted

@EazyE

si pe tine de 3x tinand cont de faptul ca nimeni nu a zis ca viatza acelei matze nu valoreaza nimica. doar ca sunt alte lucruri mai importante, MULT mai importante care nu primesc la fel de multa atentie. dar na, cum am zis voi sunteti superficiali si prefacuti si o tineti mortzish pe a voastra.

nu va zice nimeni sa nu va sustineti "cauza" cum credeti voi ca e mai bine, doar ca sunteti prea orbiti de ea si faceti sa para ca moartea brutala a acelei matze este de proportzii intergalactice. acum cateva zile un om a fost omorat pentru ca a incercat sa isi apere "proprietatea" (antrenorul din liga secunda de fotbal). pentru el nu vad ca e facut vreun thread...dar cum am zis si in postul de mai sus, oameni mor zilnic dar o matza moare mai rar :|

Edit: acuma am vazut ce ai mai adaugat. faza cu in alta viatza. ba taticule, tu chiar ai o imaginatie bogata =))))

Posted

si pe tine te 3x tinand cont de faptul ca nimeni nu a zis ca viatza acelei matze nu valoreaza nimica. doar ca sunt alte lucruri mai importante, MULT mai importante care nu primesc la fel de multa atentie. dar na, cum am zis voi sunteti superficiali si prefacuti si o tineti mortzish pe a voastra.

nu va zice nimeni sa nu va sustineti "cauza" cum credeti voi ca e mai bine, doar ca sunteti prea orbiti de ea si faceti sa para ca moartea brutala a acelei matze este de proportzii intergalactice. acum cateva zile un om a fost omorat pentru ca a incercat sa isi apere "proprietatea" (antrenorul din liga secunda). pentru el nu vad ca e facut vreun thread...dar cum am zis si in postul de mai sus, oameni mor in zilnic dar o matza moare mai rar :|

desteptule , moartea une`i pisici in halu ala rezulta romania = primitiva , moartea calului langa shosea cu beregata taiata si strangulat , tarat prin noroi si 'spanzurat' tras de o carutza , crezi ca face imaginea romaniei sa arate cumva ? sau chiar nici aia nu conteaza , da fix cum sa conteze cum arata romania. DACA ASTEA NU IS PUSE LA PUNCT , CUM DRACU VREI SA ITI PESE DE O PERSOANA , DACA DE UN BIET ANIMAL CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU PROBLEMELE UMANE MOARE INTRUN ASA FEL ???

.... doamne feri ce va poate gura jur

Posted

ce pot sa cer de la unu care are scris la locatie "under your mother". :| i rest my case.

incearca sa vezi problema in felul asta. un tip te ameninta cu pistolul la cap, dar tu oricum ai cancer la coaie. care problema necesita o rezolvare mai rapida ?

hint= cancerul la testicule merge operat. dupa cate am auzit este in mare parte 99.9% sigur.

Posted

daca animalele nu si`ar lua asa rau bataie .. , inseamna ca lumea ar avea mai multa mila , daca ar avea mai multa mila , pistolu ala nu ar sta la cap , daca pistolu nu ar sta la cap romania ar avea o conducere mai buna , daca conducerea ar fii mai buna , topicu asta nu ar fii existat.

G-Man .. nu te lua de testiculele mele .. , e vorba de pisici ;) , in legatura cu locatia mea ,am dreptul la libera alegere din cate stiu , si poate nu vreau sa stie toata lumea de unde is.

Posted

@EazyE

nu vad nici un motiv pentru care sa iti mai raspund ontopic. fa si tu propozitzii, fraze, gandeste raspunsul o leaca' si apoi vorbim.

iar faza cu testiculele, era doar exemplu. nu te ataca.

@JustLove

IN LAGAR DE CONCENTRARE... Hitlere ai uitat cativa indivizi

imi place contrastul dintre nick-ul si avatarul tau si continutul ultimilui post. you rulll !!!!! =))

PS: am auzit acum multa vreme ca pentru asemenea afirmatzii poti sa faci parnaie. puscaria si lagarele de concentrare sunt 2 lucruri total diferite. iar pedepsele capitale au motive/scopuri diferite in sistemul democratic fatza de cel nazist

Posted

eu sunt de parere ca nu trebuiau pedepsiti ... eu prefer sa calc in picioare un caine sau o pisica decat sa bat un om ... dar se pare ca ar trebui sa ma reprofilez. ce i-au facut mah ? mare lucru ... eu i-am dat lu una cu ciocanu in cap si am aruncat-o in soba ... mirosea a mici :) , inca un lucru sensibililor , am uitat oricum ce persoane umbla pe forum aici ... mai lente sa zic asa ...

WTO Announces Formalized Slavery Market For Africa ce parere aveti de asta ? a auzit cineva de G.A.T.T/W.T.O , P.N.A.C sau alte organizatii de genul ? aia distrug milioane de oameni cu politicile lor de a avantaja marile corporatii si alte porcarii si voua va e mila de animale ... cui ii e mila de ele inseamna ca e la fel de destept ca o pisica ... sunt atatea lucruri groaznice in lumea asta care li se intampla oamenilor si nimeni nu poate face nimic pt cine stie Operation Iraqi Liberation (O.I.L.) nu stau sa explic si astea ... hai cius ... mai bine asasinam pisici decat oameni

Posted

ma uimiti ... pisica e problema aici ? pe pisica sa o ia dracu .. si asa are 9 vieti ^^ problema e in mod evident foamea de audienta si cei 3 viteji care au nevoie de mai mult sau mai putin tratament, sa te ei de cei mai slabi ca tine pentru propriul amuzament nu`i un semn prea bun.

Mare lucru .. au torturat o pisica .. pfffff altu ar fi mancat-o, hai sa va vad ca a-ti face rau si bucatarilor care fierb raci de vii pentru o gustare oarecum buna, sau sa va vad ca dati dreptate ursului care ataca vre-un camper intr-o oarecare padure sau mistretului care se plictiseste in delta.

uimitor ...ar trebui o stire pe tema asta

Posted

Nuclear Cannibal, MisterDevil, urmeaza sa fitzi tocatzi de vii de niste flower-power-cat-lovers. apropo, cine a jucat postal 2 STP ? man, can cats silence a rifle or what ?!??! =))

eu sincer ii intzelegeam sa faca atat tam tam daca locuiau intr-o tzara precum finlanda, elvetia, sau altze tzari (100%) civilizate, in care cea mai mare problema la ei este un moft la noi. dar fix in romania ??? c'mon !!!

Posted

eu sunt de parere ca nu trebuiau pedepsiti ... eu prefer sa calc in picioare un caine sau o pisica decat sa bat un om ... dar se pare ca ar trebui sa ma reprofilez. ce i-au facut mah ? mare lucru ... eu i-am dat lu una cu ciocanu in cap si am aruncat-o in soba ... mirosea a mici :) , inca un lucru sensibililor , am uitat oricum ce persoane umbla pe forum aici ... mai lente sa zic asa ...

WTO Announces Formalized Slavery Market For Africa ce parere aveti de asta ? a auzit cineva de G.A.T.T/W.T.O , P.N.A.C sau alte organizatii de genul ? aia distrug milioane de oameni cu politicile lor de a avantaja marile corporatii si alte porcarii si voua va e mila de animale ... cui ii e mila de ele inseamna ca e la fel de destept ca o pisica ... sunt atatea lucruri groaznice in lumea asta care li se intampla oamenilor si nimeni nu poate face nimic pt cine stie Operation Iraqi Liberation (O.I.L.) nu stau sa explic si astea ... hai cius ... mai bine asasinam pisici decat oameni

faci cinste nickului tau daca e adevarat ce-ai facut cu pisica aceea (numai un primitiv ar face asa ceva unei fapturi fara aparare )... in privinta asasinarii oamenilor , a sclaviei etc , ce stii tu despre asta ? esti cumva ceva expert ? anyway threadul asta a fost creat impotriva violentei asupra animalelor asa ca daca nu esti on topic mai bine abtine-te !

Guest Blaidy
Posted

eu sunt de parere ca nu trebuiau pedepsiti ... eu prefer sa calc in picioare un caine sau o pisica decat sa bat un om ... dar se pare ca ar trebui sa ma reprofilez. ce i-au facut mah ? mare lucru ... eu i-am dat lu una cu ciocanu in cap si am aruncat-o in soba ... mirosea a mici , inca un lucru sensibililor , am uitat oricum ce persoane umbla pe forum aici ... mai lente sa zic asa ...

Mai bine omor 10 oameni decat 1 animal.

Aici nu fapta a contat, a contat scopul ei ...

Posted

=)) un pisic de aproximativ 2 luni tocmai a fost calcat de o masina, am anuntat frumos pro tv`ul pentru ca asa ceva nu se poate.. soferul trebuie sa plateasca cu moartea pentru crima comisa

o alta pisica a murit de ciuda in timp ce se uita la cea calcata de masina, nimeni nu vrea sa stie macar cat de adanc erau gandurile pisicii

sa nu ma intelegi gresit .. iubesc animalele :

http://misterdevil.8m.net/images/2.jpg

http://misterdevil.8m.net/images/1.gif

http://misterdevil.8m.net/images/mascota_ilp.gif

dar sa le ia dracu de pisici ca au de unde sa moara, nu e cazul sa se arunce in omuleti cu amezi si amenintari

p.s. daca se va simti careva mai bine stiind asta : pisicu ala a mancat bine in seara respectiva, a 2-a zi a fost de negasit.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...