Jump to content
noghri

cei trei "viteji" care au maltratat o pisica

maltratare animale  

120 members have voted

1. 1. E corecta pedeapsa primita?

• Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult.
      95
    • Da, e corecta,au fost prinsi,asta e.
      25
  2. 2. E buna o astfel de mediatizare, oricat de socante ar fi imaginile si subiectul? (poate incercati sa va si argumentati decizia,dar fara sa calcam prea mult in teritoriul cenzurii,acolo fiind alta poveste)

• Da
      75
    • Nu
      45

Recommended Posts

Am avut "neplacerea" sa deschid televizorul ieri dimineata sa ma uit la stiri si printre primele lucruri pe care le-am vazut a fost acea poveste cu "vitejii" care au maltratat o pisica, mandri fiind de fapta lor, si filmand acest lucru. se pare ca au fost prinsi respectivii, dar vor primi doar o amenda de 2000 de lei.

Parerea mea, un lucru mult prea putin pentru ce au facut acesti idioti, avand in vedere ca cel mai probabil amenda o vor suporta parintii. Dar am auzit diverse pareri de ieri pana azi, ba ca e banal ce patesc ei in comparatie cu ce au facut, ba ca ar trebui sa ne gandim ca sunt niste pisici vagaboande etc...Sunt curios si de parerile oamenilor de pe aici. E adevarat ca exista o mare problema in romania cu aceste animale fara stapan, dar nu asta este o cale de a rezolva lucrurile in orice caz, si nu despre asta e vorba in cazul lor (de aceea mi se par penibili cei care incearca sa ii scuze pe acesti cretini). E prea mica "pedeapsa" pe care au primit-o?De ce avem legi atat de limitate?Si mai ales cat de buna a fost mediatizarea acestui caz?..Imaginile prezentate sunt intr-adevar socante, nu sunt genul de chestii care ar trebui vazute la 8 dimineata, 5 dupa amiaza sau 7 seara, dar sunt convins ca daca acest caz nu beneficia de aceasta atentie "mediatica", respectivii pustani se amuzau inca de fapta lor (cum probabil inca o fac de altfel, doar buzunarul parintilor e putin "ars" acum..).

imi pare bine ca sa deschis in sfarsit un topic pe tema asta...am vrut aseara sal fac eu dar am preferat sa astept .

Sper sa le rupa un picior la fiecare' trebuie sa fi retardat sa maltratezi o pisica in halu ala !

daca faceau asa ceva in america sau anglia luau 5 ani pe putzin

M-am uitat o singura data la filmu cu pricina...nu ma pot uita si a doua oara ptr ca vad cum un animal se zbate sa traiasca cand acei retardati o lovesc

Nu este corecta pedeapsa , trebuia sa primeasca cu mult mai mult de atat , totusi pisica aceea e un suflet ..

in alte State daca ar fi facut asa ceva ar primii ogramada de ani de Puscarie nu amenda de 20 milioane..

este bine sa se mediatizeze deoarece poate vor descuraja pe altii sa mai faca astfel de lucruri idoate..

@ daca se poate sa imi dea cineva un link sa vad si eu filmuletzu.. ( asta daca s-a postat pe vreun site ) . Multam

Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult.Mie imi e mila de aceste animale in special de caini ... chiar s-a infiintat acum 2 saptamani la mine in oras un fel de club care sunt pt. protectia animalelor si cu care speram noi ca se va ajunge undeva ... au avut loc niste prezentari in centrul orasului etc, si pana acum acestia au salvat 3 caini din mainile hingherilor ... speram sa se ajunga la mai mult ;) Cred ca o sa ma inscriu si eu cat de curand ... Nu suport sa vad animale chinuite sau sa vad cum da o masina peste un caine sau o pisica ... sau sa vad oamenii cum le mat sau le chinuie ... noi ca oameni ar trebui sa convietuim cu animalele deoarece au si ele un rol si chiar fara unele animale nu am putea trai ... dar omul din ziua de azi gandeste numai pt. persoana lui ... un "comportament" urat care cred eu, nu va disparea prea curand.

LE : am putea sa luam exemplu de la americani ( Organizatia RSPCA ) privind actiunile de salvare a animalelor ... ( Exemplu : emisiunile Salvati Animalele, SOS : Animalele, Politia Veterinara din Houston ... de pe Animal Planet )

nu o sa il postez, dar iti pot sugera sa te uiti pe site-ul celor de la ProTV.

nu ti'am cerut sa il postezi aici.. daca se poate sa mi'l dai pe pm sunt multumit

Word zym3r..desi nu este omenesc asta ar merita ..

Cand o aud cum miauna saraca :( se zbarleste parul pe mine :| aia ar merita un tratament asemanator ... mai mult nu merita ... caci oameni nu le pot zice :|

p.s Ar trebui introdusa pedeapsa cu inchisoarea pt maltratarea animalelor....

btw am mai vazut un film relativ recent cum niste tigani bateau un cal cu lopata pt ca acesta nu putea urca dealul cu o caruta plina cu nisip :|

Nu am citit decat primul topic, insa imi exprim punctul de vedere. Am si eu 2 animale in casa: un motan birmanez si o catelusa pechinez. Chiar daca ele sunt simple animale, au sentimente, au suflet. Se spune ca, cainele este cel mai bun prieten al omului (scuzati cacofonia). Ei cred ca daca maltrateaza o biata fiinta fara ajutor sunt mari zmei, se lauda la ceilalti colegi: "ia uite dom'le sunt mare smecher, m-am batut cu pisica vecinului". In alte tari asa ceva este STRICT INTERZIS si se pedepseste cu inchisoarea pe cand in Romania... ce naiba doar suntem in Romania... Daca as avea puterea as pedepsi pe acei nenorociti foarte aspru. Sunt sanctionati doar cu 2000 lei... vorba lui noghri, degeaba sunt amendati, nu ei o sa plateasca ci parintii lor.

Din moment ce ei bat fara mila un animal fara aparare imi sugereaza lipsa totala de ceva materie cenusie , lipsiti de judecata . Parerea mea e ca e foarte bine sa se mediatizeze aceste cazuri desi starnesc tot felul de reactii in randul populatiei : personal i-as calca in picioare pe aia , dupa ce i-as bate crunt le-as rupe picioarele si as pune o haita de caini pe urmele lor ... doar ca sa vada cum este sa iti bati joc de cineva fara aparare .

foamea de audienta. chiar nu vad rostu unei astfel de stiri la TV. cati nu au chinuit in tinerete pisici? se stie ca sunt "rezistente la soc". cati nu le-au taiat unghiile, nu le-au legat saculeti de picioare, nu le-au torturat pana la moarte? e adevarat ca si copii aia au gresit filmandu-se...dar totusi, s-a ajuns prea departe.

p.s.: nu am avut si nici nu am astfel de preocupari, tot ce am spus a fost din vazute/auzite. dar asta nu inseamna ca o sa incep sa le dau in cap copiilor pt fapta lor.

Nu trebuie sa fie arsi pe rug dar legea in tara noastra e mult prea permisiva ptr genul asta de fapte...cel putin un sejur in scoala de corectie/munca in folosul comunitatii ar trb sa primeasca smecherasii astia de scara blocului

Poate ca stapan de motan >:) sunt subiectiv dar ...eu unul nu faceam lucruri de astea cand eram de varsta lor...

Cred ca de asemenea o evaluare psihologica nu ar strica..ptr micii nazisti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...