Jump to content
noghri

cei trei "viteji" care au maltratat o pisica

maltratare animale  

120 members have voted

1. 1. E corecta pedeapsa primita?

• Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult.
      95
    • Da, e corecta,au fost prinsi,asta e.
      25
  2. 2. E buna o astfel de mediatizare, oricat de socante ar fi imaginile si subiectul? (poate incercati sa va si argumentati decizia,dar fara sa calcam prea mult in teritoriul cenzurii,acolo fiind alta poveste)

• Da
      75
    • Nu
      45

Recommended Posts

Posted

G man...hmm sa vz ce as rade eu cu lacrimi daca te-as vedea legat cu scotch in curtea scolii si mazgalit cu markerul de unii mai mari si mai tari ca tne...voinicul meu ( asa cum au patit copiii aia din Constanta)

PS iubitor de caini...inseamna ca ai drept partenera o canisha ceva?

Posted

@LeX LuTHoR

Don't be a b!tch si nu mai fa haz de necaz

i am trully ofended !!! dar ce vrei sa fac ? adica daca ash pretinde ca....:( sunt...:-s....:((((( profund afectat !!!!!! si ca nu am dormit 2 nopti pentru ca m-am gandit ce a simtit matza m-ati accepta ? mi-ar creste testiculele mai mari ? Vanilla Ice ar deveni o vedeta rap ? :( nu prea cred si sincer nici nu imi pasa. si voi continua sa fac sto' cand este loc pt asta. nu am venit sa zic...da-l drecu pe O.Paler cand a murit ca oricum era batran, nu am inceput sa bocesc cand l-au omorat pe W.Tookie si nici un am zis ca am plans la sf filmului Titanic. Am zis doar ce am vazut. Iar in acest moment vad ca toti sunteti "uniti" pentru ce ?

poate intr-o zi vei ajunge in locul lor

imposibil...sunt biped.(yes all of the time)

Who's u're idol ? Razboinicu' Jiji Becali ?

parca ziceai ca nu e frumos sa iti bati joc de alte fiinte

Tind sa cred ca in Romania, prostia devine un hobby pt. unii ...

Pai daca ar sti cineva atunci tu ai fi acea persoana. ^_^

Poate in gandu' tau ma injuri dar ... asta e realitatea

dar nici nu te cunosc O_o...am motiv sa te injur ? and don't worry, daca ash avea ash face-o fara ezitare. :P

Tind sa cred ca voi nu intelegeti ca eu sunt amuzat de situatie in ansamblu. nu de filmu ala cu "matza zburatoare" si in nici un caz de "suferintza" ei sau de "placerea" celor care o torturau. ;)

@Lancelot

legat cu scotch in curtea scolii si mazgalit cu markerul de unii mai mari si mai tari ca tne

poate ca pe tine te poate tine legat scotch-ul O_o + am trecut de ceva vreme de curtea scolii. sorry

PS iubitor de caini...inseamna ca ai drept partenera o canisha ceva?

esti prea usor, nici nu incep sa fac sto de tine...

Posted

sunt...:-s....sad.gif(((( profund afectat !!!!!! si ca nu am dormit 2 nopti pentru ca m-a mgandit ce a simtit matza m-ati accepta ?

Da nu ti-a spus nimeni sa bocesti, doar ca felul in care reactionezi la acele acte barbare, ne lasa rece ... poate pe mai multi.

Pai daca ar sti cineva atunci tu ai fi acea persoana. happy.gif

Pe bune ? Ti se pare ca ma refeream la tine ? Pai ... daca te simti asta e ...

Tind sa cred ca voi nu intelegeti ca eu sunt amuzat de situatie in ansamblu. nu de filmu ala cu "matza zburatoare" si in nici un caz de "siferintza" ei sau de placerea celor care o torturau. wink.gif

Per ansamblu zici ? Nu te amuza "matza zburatoare" sau placerea cu care o torturau ? Pai din linkul acela unde era conversatia aia pe mess cu prietenul tau, reiese ca te amuza exact contrariul.

In fine daca ne certam nu ajungem niciunde ... fiecare vede situatia din alta prisma si cu asta basta ... dar asta nu inseamna ca trebe sa faci misto

Posted

dar faci sa sune ca si cum eu zic ca cei 3 sunt nevinovati...si asta CLAR nu e ceea ce spun.

anywayz, corect. daca voi ziceti ca am dreptate atunci inseamna ca am dreptate !!!

eu ramane de parere ca e prea mediatizat cazul, voi ramaneti la ideea ca o sa ii linshatzi pe aia 3...toata lumea e fericita pana la adanci batranetze sau pana mai apare un filmuletz din romania pe youtube. (sau la TV... ).

Si editeaza mai incet textul, e greu sa vad pe ce cale te contrazic !!!!! O_o Iar faza editata cu hug-ul era mai originala decat asta.

PS: daca cineva mai are ceva de zis eu astept...every post makes my wee-wee bigger ^_^

Posted

Ahoho ... dar nu a zis nimeni ca ai dreptate nici macar eu ... am zis ca fiecare cu punctul lui de vedere atata tot ... si in legatura cu acel hug, nu avem ce discuta.Dupa cum bine ai vazut am editat deoarece nu era tocmai cazul ... dar daca ai nevoie, just BUZZ me ;) :P

Era mai originala ? F. bine ... gandestete ca ea inca mai e acolo ... si o sa editez mai usor ca sa vezi pe ce cale imi poti demostra ca afirmatiile tale scad in ochii mei.

Eu zic sa incheiem aici "disputa" dintre noi 2 ca oricum nu ajungem niciunde din moment ce fiecare are teoriile lui.GL !

LE pt. rldx : In caz ca nu ai observat, am terminat cu off-topicurile, cel putin eu.Citeste randul de deasupra si vei vedea.

Posted

sa nu ma mai bat cu morile...am votat

"Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult."

"E buna o astfel de mediatizare, oricat de socante ar fi imaginile si subiectul? (poate incercati sa va si argumentati decizia,dar fara sa calcam prea mult in teritoriul cenzurii,acolo fiind alta poveste)"

- Nu, deoarece exista lucruri si mai grave.

Happy now ? Imagine IPB

Posted

sa iti raspund in mare de ce parerea mea este mai valabila...pentru ca e realista. nu consider ca sunt dumnezeu si am venit aici sa va fac prosti sau cv de genu. doar ca o mare parte care vb despre acest subiect chiar sunt. nu ma refer la cei care spun ca le pare rau de matza aia si nici la cei care spun ca trebuie luate masuri pentru a inaspri legile, ma refer la cei care zic ca vor sa ii bata pe indivizi aia. :|

da, am ras cu lacrimi la asta

nu ai impresia ca video-ul asta e putin* cam exagerat ? adica sa oferi recompensa ? that's like freaking hilarious. ce urmeaza? hai facem un mob, luam tortze, furci & coase si mergem din casa in casa pana dam de vinovatzi dupa care ii linsham ?

*= extrem

Mai citeste in dex ce inseamna demagogie please. :| de ignoranta ma poti acuza dar demagogie in nici un caz.

Cu placere : demagogie : Înşelare a opiniei publice prin promisiuni mincinoase, discursuri bombastice etc., practicată de cineva pentru a-şi crea popularitate; <-- in ultima parte lasi impresia ca te incadrezi , sti si tu asta . Btw..nu folosesc cuvinte carora nu le stiu sensu' , asa ca daca crezi ca am facut vreo greseala , mai intai informeaza-te tu. (daca tot ma iei cu dex'ul pun pariu ca nu stiai ca 'patetic'* este o lauda ;) )

A doua chestiune : "parerea mea este mai valabila...pentru ca e realista" <--- parerea ta este una teribilista nu realista .... iar viziunea ta despre intamplarea petrecuta este un pamflet.

A treia chestiune : "ma refer la cei care zic ca vor sa ii bata pe indivizi aia." <--- sunt pur si simplu useri care daca li s-ar oferi sansa iar snopii in bataie pe cei care au facut una ca asta , in principal din doua motive : iubitori de pisici sau pt ca au cunoscut/au avut de'aface cu astfel de persoane si au inceput sa urasca categoria lor (in ultima parte de oameni , ma integrez si eu)

A patra chestiune : da, am ras cu lacrimi la asta

<--- da clipul este foarte exagerat , insa atata timp cat personajul nu este prins de politie nu pot decat sa-i admir determinarea de a-si atinge scopurile :clap: . Exemplu : daca eu ajung sa te urasc , si as avea bani destui incat sa pot pune pe cineva care nu are deloc sa te bata mar ... tie sau oricui altcineva de pe forumul asta i s-ar parea ceva amuzant?(nu conteaza motivul pt care as face asta : un geam/o pisica/un forum/o ciognire...etc.)

A 5-a chestiune : Tind sa cred ca voi nu intelegeti ca eu sunt amuzat de situatie in ansamblu. nu de filmu ala cu "matza zburatoare" <--aici banuiesc ca nu are rost sa-ti dau citate din primul tau post al acestui topic.

*=am dat acel exemplu fiindca 'patetic' este unul din cuvintele cele mai prost folosite din limba romana.

Ti-am dat 'punch back' aproape la toate afirmatiile tale. Daca nu mai ai nimic de zis pana maine la ora asta .... you're done :D.

PS:offff....mie dor de nitica conversatie incinsa pe "Hip-Hop/Rap" , apropo ai pierdut niste flameu-uri ca la carte .... copii ce sa le fac , cum vin asa si pleaca (dupa numai 2 zile :D) <---actionez mai rpd ca samponu anti-matreata(numai ca eu inlatur 'talentele') =))

Guest <Kristi>
Posted

Niste pustani care asta au invatat de la parinti, mai mult ca sigur ca provin din familii dezorganizate in care barbatu isi bate femeia beat fiind, nimeni nui intreaba unde se duc si de ce revin tarziu acasa, la scoala daca i-au un 5 de trecere sarbatoresc cu o sticla de ceva ieftin ascunsi intr-un wc public sau intro scara de bloc, in viata personala au foarte putini prieteni iar pe cei care ii au sint doar niste tovarasi de nelegiuiri pentru care intelesul cuvantului "prieten" le este ceva strain.

Ok, dupa ce am citit fiecare post cu atentie am vazut ca tinerii nu admit tratamentul inuman de care s-a "bucurat" acel animal, desigur cativa care au vrut sa iasa in evidenta au comentat mai dur prefacandu-se ca nu li s-a inmuiat inima la drama care se desfasura pe ecran. Da e doar un animal, da nu poti condamna un om la moarte pentru uciderea cu bestialitate a unei pisici,caine,cal...., dar daca din copilarie acest tip de oameni nu au ce invata de la parinti (care mai mult ca sigur ca au facut sau inca ar face la fel), o lege care sa le interzica astfel de lucruri ar fi bine venita, iar pedepsele sa fie cel putin copiate dupa modelul american (pentru ca cel englezesc e mai putin dur). In cazul minorilor as propune si o ancheta sociala deoarece repet, problema pleaca din familie si mi se pare normal ca si parintii sa plateasca pentru ceea ce fac odraslele lor.

In concluzie sustineti adoptarea acestei legi, si hai sa incercam sa fim mai buni.

O zi buna tuturor :tiphat:

Posted

DA dar stati sa vedeti ca nu numai pisicile sunt maltratate de niste incompetenti ca cei 3 din cazul cu pricina , ci majoritate animanleleor din toate tarile sunt maltratate , de ex ieri la stiri s-a pus pb la majoritatea cazurile de maltratare si s-a ajuns ca odata pedepsite aceste vietati care pana la umra sunt ca niste prieteni , nu au nici o vina , si ma repet s-a pus pb ca de acum in colo o sa fie o lege prin care stapanii acestor animale care care la fac sa sufere sa se conformeze cu dosar penal ... si chiar puscarie !!! SPERAM SA SE DEA LEGEA !!!

Posted

lui ShadyMonto am sa ii raspund in prv.

iar referitor la acest caz. sunt de parere ca cei care abandoneaza animalele pe strada au aceeasi vina si merita ceeasi pedeapsa ca si cei care le bat/omoara.

Posted

ee. wtf :|

si eu am omorat pisica.. :D

sa nu ma laud.. am aruncat-o sub rotile de la tren..

nu mintesc :-"

era greu sa dai la doctorul veterinar 10lei casa nu simta nimica pisica?

^^

asta este.. eu unu nu prea suport pisicile..

poate fiecare sa zica ce vrea.. :| putin imi pasa :)

nici mie nu imi prea placi hai sa te omor...

Posted

Dacă vrei ca cei care maltratează animalele să răspundă pentru faptele lor, ia atitudine şi semnează această petiţie.

Petiţia cu semnăturile va ajunge la Parlamentul României.

Petitie

Posted

Dacă vrei ca cei care maltratează animalele să răspundă pentru faptele lor, ia atitudine şi semnează această petiţie.

Petiţia cu semnăturile va ajunge la Parlamentul României.

Petitie

nu cred ca asa ceva poate avea efect.

Kguard...stiu un psiholog bun.

Posted

este bine sa se mediatizeze deoarece poate vor descuraja pe altii sa mai faca astfel de lucruri idoate..

la ce bun sa mediatizeze ma ? te auzi "tastand" sa prinda si alti idioti ideii din astea ? 8-| ma rog .. eu tot numi dau seama ce rost au stirile astea ... is numa pt rating 8-| ... un buletin de stiri ar trebuii sa cuprinde chestii de real interes ... ceo facut RO in relatiile cu alta tara ... ce fac parlamentarii ***** cu bani nostrii ... ce rezultate obtin sportivii nostrii la diversele competitii de nivel international ... nu kkturi din astea de stiri .. ca Badea Gheorghe sio facut de cap cu capra in hambar... 3 retarzi au chinuit o matza ... si nu mai stiu ce 8-|

like geeeez 8-|

Posted

meritau mult mai mult si btw chiar dak nu suporti pisicile nu tre sa faci asa ceva :|

Posted

ee. wtf :|

si eu am omorat pisica.. :D

sa nu ma laud.. am aruncat-o sub rotile de la tren..

nu mintesc :-"

esti un ciudat!

oameni ca tine nu prea gandesc de felu lor :blink:

sincer daca eram din oras cu baietii aia, ii bagam si pe ei intr-o scara si ii bateam de se pisau pe ei.

stiu ca am si eu un animalut acasa, si daca ar pati ceva ar fi crima

Posted

De acu toti ii bateti / omorati pe astia care maltrateaza animalele...asa e omul, nu aveti ce-i face...ca face puscarie, cand va iesi se va cuminti ? nu prea cred...btw cand sunteti adolescenti nu va mai ganditi la alte lucruri decat sa impresionati prietenii...nu tin partea nimanui, eu unul nu as da intr-un animal dar multe comentari ale voastre sunt ca "i-ati omora, i-ati calca in picioare", dar de fapt 1 din 10 care au spus asta cred ca au lovit un animal...

p.s. generatia asta e diferita de generatiile anterioare, nu zic ca-s mare..am 17 ani si eu..stiu cum e, dar inainte era mult mai diferit decat acu ;)

:tiphat:

Posted

KoLaN sa ma sugi de pula chiar daca iau ban , acum am vazut ce ai zis , bai lake , de asta suntem ultima tara din lume , fii mai open minded , daca te transformi in halu asta cand moare o matza , dapai cand moare mata ce mai faci ? te sinucizi ? .

Inainte ce fel crezi ca isi prindeau oamenii haleala ? omorand animale , ori ca omori un peste ori ca omori o matza tot kktu ala e .

Nu am omorat niciodata un animal , sau dat in el , dar nu imi pasa pur si simplu .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...