Jump to content
noghri

cei trei "viteji" care au maltratat o pisica

maltratare animale  

120 members have voted

1. 1. E corecta pedeapsa primita?

• Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult.
      95
    • Da, e corecta,au fost prinsi,asta e.
      25
  2. 2. E buna o astfel de mediatizare, oricat de socante ar fi imaginile si subiectul? (poate incercati sa va si argumentati decizia,dar fara sa calcam prea mult in teritoriul cenzurii,acolo fiind alta poveste)

• Da
      75
    • Nu
      45

Recommended Posts

Guest <Raziel>
Posted

copii prosti ,ce altceva mai vreti ,traim in Romania 8-|

#prea blanda pedeapsa ..

Posted

m-am inregistrat aici numai pentru a scrie urmatoarele randuri: KGuard, iti promit ca daca dau de tine te calc in picioare. ia zi, crezi ce spun?

nu cred :)

@ ceilalti: nu am probleme, am l-am consultat =)

inca ceva.. e viata mea, o duc cum vreau, nu ma veti schimba voi pe mine.

Posted

http://www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor se aduna voturi pt a face ceva impotriva violentei asupra animalelor...va rog frumos...hai sa facem ceva pt aceste suflete...intrati...semnati...sa salvam un sufletzel!!!!sunt stapana de pisica si este inacceptabil sa chinui un suflet lasat de Dumnezeu!!!! :(

done. Poate prin mass-medie si de rusinea fata de aceasta se fa face ceva , macar in cazurile extreme.

http://www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor se aduna voturi pt a face ceva impotriva violentei asupra animalelor...va rog frumos...hai sa facem ceva pt aceste suflete...intrati...semnati...sa salvam un sufletzel!!!!sunt stapana de pisica si este inacceptabil sa chinui un suflet lasat de Dumnezeu!!!! :(

done. Poate prin mass-medie si de rusinea fata de aceasta se fa face ceva , macar in cazurile extreme.

Posted

ee. wtf :|

si eu am omorat pisica.. biggrin.gif

sa nu ma laud.. am aruncat o pisica sub rotile de la tren..

nu mintesc :-"

si te-ai simtit mai puternic facand asta...? te-a facut sa pari cool ? gg o tu zeu olimpic :ceuameni:

teribilism.. am doar 16 ani :X
sper ca nu toata generatia ta gandeste la fel, ca altfel ne-am dus de rapa de tot

ps:

asta este.. eu unu nu prea suport pisicile..
nici eu nu suport atitudinea ta dar nu te arunc pe sina de tren :whistle:

inca ceva.. e viata mea, o duc cum vreau, nu ma veti schimba voi pe mine.
Asa gandea si Elena Ceausescu.. pana au impuscat-o.

Ontopic:

cel putin un sejur in scoala de corectie

+

Cred ca de asemenea o evaluare psihologica nu ar strica..ptr micii nazisti
Posted

copii idioti care se plictisesc si nu traiesc,sau nu au cunoscut inca greutatile vietii findca parintii le asigura totul.

daca ar trebuii sa mearga la sapa sunt sigur ca nu ar mai fi in stare de asa ceva

ps kguard idiot...daca ai ajuns 16 ani si tot gandire de rahat ai,e rau.

nu a fost vina ta ca ai fost maltratat si refuzat de societate in copilarie dar nu vrei trece de pasul asta.cel putin de la mine ai un ignore

Posted

Dak eram din Bacau sau in c oras stau scursorile alea, imi luam cativa prieteni si mergeam cu batele dupa ei sa-i cautam, sa vezi cum ar fi cazut ei d p scari, numai home-runuri as fi dar. Asta e doar o mica sugestie, posibilitatile sunt nelimitate, am citit cateva carti cu c se intampla in lagarele d concentrare asa k a am ceva idei.

P.S. "dak eu eram din Bacau"... nu stati cei care sunteti din Bacau, u can do it, i know ucan B)

Posted

P.S. "dak eu eram din Bacau"... nu stati cei care sunteti din Bacau, u can do it, i know ucan B)

Posted

baietii nu sunt din Bacau , sunt din Buzau , si din intamplare cunosc buzaul foarte bine pt ca am rudele acolo , asa ca planuiesc o vizita la Buzau

Posted

Penibil, aia din Africa mor de foame cu sutele(da, stiu ca nu asta e subiectul acum)si voi va strofocati aiurea pe'aici pt o pisica, oricum nu puteti sa faceti nimic, care de care mai viteji, bleah.auzi, ala cica merge cu batele sa'i bata pe aia,celalalt zmeu face o vizita =)) ARNOLDZILOR

Posted

Penibil, aia din Africa mor de foame cu sutele si voi va strofocati aiurea pe'aici pt o pisica, oricum nu puteti sa faceti nimic, care de care mai viteji, bleah.

"[...] te crezi prea mic sa'ncerci sa schimbi un pic?"

ba numai noi putem schimba ceva , nu pe moment dar pe viitor presati de opinia publica (daca aceasta se face auzita) statul va trebui sa i-a o atitudine serioasa . "we got to start making changes [...] let's change the way we life , the way we eat , the way we treat each other".

Cat despre africa , toate la randul lor ;) .

PS : am dat versurile alea exemplu fiindca Tupac a reusit prin muzica sa schimbe atitudinea si legile unuia dintre cele mai mari popoare din lume. :cool2:

PS2:defapt versurile postate sunt din cauza lipsei de persoane care frecventeaza subforumu "Hip-Hop/Rap" :P

Posted

Penibil, aia din Africa mor de foame cu sutele(da, stiu ca nu asta e subiectul acum)si voi va strofocati aiurea pe'aici pt o pisica, oricum nu puteti sa faceti nimic, care de care mai viteji, bleah.auzi, ala cica merge cu batele sa'i bata pe aia,celalalt zmeu face o vizita =)) ARNOLDZILOR

tipule , se pare ca n-ai inteles nimic din topicul asta , si nici din viata . ia du-te tu si canta la alta usa

Guest Wild Rose
Posted

ee. wtf :|

si eu am omorat pisica.. :D

sa nu ma laud.. am aruncat-o sub rotile de la tren..

nu mintesc :-"

Ti-ai gasit si cineva pe masura! Unii mai fac si treburi din astea ca sa se simta mai barbati, cred... :rolleyes: De obicei se dovedesc a fii cei mai penibili! Foarte tare, ai castigat la capitolui "I have no brain!"

un singur cuvat: LAME!

Edit: Cat despre cei care se bat in piept mare si tare ca le-ar rupe picioarele celor 3 infractori, eu zic sa o lasati mai moale cu afirmatiile. Avand replici de genul, recunoasteti ca si voi sunteti la fel, nu va deosebiti cu nimic de ceilati 3 viteji. Cati dintre voi ati luat o pisica de pe strada sa o ingrijiti, daca tot tineti asa mult la animale? Cati dintre voi nu au avut animale acasa si cand s-au plictisit de ele le-au abandonat? Asa e in romania. Cu totii avem ceva din ce au cei 3 indivizi, numai ca ne este frica sa recunoastem. Este nevoie de mai multe materiale de genul celui difuzat la stiri saptamana trecuta ca sa ne trezim din ignoranta, daca ne vom trezi. Peste cateva saptamani se va uita, parca vad.

Guest Wild Rose
Posted

Ma amuza ca incerci sa pari interesant, pacat ca nu esti! :rofl1:

O conversatie intre 2 copchii easily amused, care nici macar nu mi-a starnit destul interes sa o citesc pe toata... grav! :)

Posted

mi-am exprimat deja parerea aici si desigur ceva mai sumar aici. accept amenintari si alea alea pe privat sau in mail ;)

:lol: altu si mai istet decat toti , apropo frumos discursul : "nu apelati la violaenta pentru a opri violenta." , dar singurul fapt care l-ai comis cand te prapadeai de ras ca se face atata tam-tam pentru o pisica ... este ca asta e unul din muuuullllttte alte asemenea fapte care se comit zi de zi in Romania.

LE : uitasem de parte comica a postului tau : "dar totusi, partea trista este ca voi sunteti prea imaturi pentru a trata acest caz cu seriozitate." <---asta in timp ce tu : "lol , am ras la alea doua suturi [...] eu cred ca si matza poarta aceeasi vina" :lol: =)) ce de talente de intelept pe capu tau =))

Posted

@Wild Rose

pari interesant, pacat ca nu esti!

sunt foarte interesant papushe' :*

O conversatie intre 2 copchii easily amused

daca pt tine "easily amused" e acelash lucru cu a rade cu lacrimi... >_<

@ShadyMonto

pai tre sa ai asemenea faze cand candidezi la presedentia unei tzari....chair si una foarte mica si foarte frustrata

+ eu nu vin pe forum sa zic ca am suferit alaturi de matza aia si ca vreau sa ii bat pe aia care au chinuit-o. deci nu se pune tata' =))) ce zic eu si ce ziceti voi sunt 2 lucruri diferite. la voi e altceva, la voi e demagogie curata. imi retrag tot ce am spus daca aia 3 o sa ia macar o palma de la cineva (si nu ma refer la parinti sau de la prietena, bunici si matushi' )

Iar acuma ca m-ati provocat, o sa pun o intrebare cat de cat ontopic. Ce e mai grav, nepasarea sau demagogia ? (accept un singur raspuns pentru ca nu's crucea rosie)

Posted

Aducetiva aminte de cazul de la stiri cand un betivan isi batea caii ca nu puteau sa iasa cu caruta din santul in care intrase betivanul cu carutza ... si k deasemenea si acel taran nu a avut o pedeapsa asa de aspra .... sau romii din ferentari care bateau caii de placere si au fost sanctionati doar cu o amenda ... In alte tari aceste fapte sunt sanctionate drastic , chiar cu inchisoare pe viata , eu sunt un mare iubitor de animale si zic cu mana pe inima k mie rusine de politia romana care nu face nimik ultima vreme , este mult mai pedepsit cel care fura o paine ca sa aiba pe masa ce manca decat unul care bate si omoara :|TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL !!!

Posted

@ShadyMonto

pai tre sa ai asemenea faze cand candidezi la presedentia unei tzari....chair si una foarte mica si foarte frustrata

+ eu nu vin pe forum sa zic ca am suferit alaturi de matza aia si ca vreau sa ii bat pe aia care au chinuit-o. deci nu se pune tata' =))) la voi e altceva, e demagogie curata

Cu prima parte nu am inteles unde bati , asa ca nu o comentez.

A doua parte :"+ eu nu vin pe forum sa zic ca am suferit alaturi de matza aia " ; tu vi pe forum ca sa zici ca te-a amuzat actul de violenta :mellow: <--- aha ! i get it ! sau nu? fa-ma sa inteleg ...si dc parerea unui user care zice ca e trist de ce se intampla devine inutila/incredula ; iar parerea ta ca a fost hilar de comic actul de violenta devina ceva deosebit. ?

LE : mai usor cu editu G-man:P ca apoi deviem de la discutie . stai sa mai citesc odata ce ai editat si daca e nevoie revin si eu cu un edit. :D

LE2 : e ok...doar adaugasei o intrebare , la care iti raspund eu : nepasarea si ignoranta !

Demagogie se poate numi si ce faci tu ;).

Posted

sa iti raspund in mare de ce parerea mea este mai valabila...pentru ca e realista. nu consider ca sunt dumnezeu si am venit aici sa va fac prosti sau cv de genu. doar ca o mare parte care vb despre acest subiect chiar sunt. nu ma refer la cei care spun ca le pare rau de matza aia si nici la cei care spun ca trebuie luate masuri pentru a inaspri legile, ma refer la cei care zic ca vor sa ii bata pe indivizi aia. :|

da, am ras cu lacrimi la asta

G-Man (25/09/2007 9:19:38 PM):

G-Man (25/09/2007 9:19:47 PM): deci la asta am ras cu lacrimi

nu ai impresia ca video-ul asta e putin* cam exagerat ? adica sa oferi recompensa ? that's like freaking hilarious. ce urmeaza? hai facem un mob, luam tortze, furci & coase si mergem din casa in casa pana dam de vinovatzi dupa care ii linsham ?

*= extrem

Mai citeste in dex ce inseamna demagogie please. :| de ignoranta ma poti acuza dar demagogie in nici un caz.

Posted

G-Man ... se pare ca si tu ai probleme la fel ca si KGuard.Spre deosebire de tine el macar a spus-o mai scurt si la obiect, nefiind amuzat.Tind sa cred ca in Romania, prostia devine un hobby pt. unii ... Who's u're idol ? Razboinicu' Jiji Becali ? Mie sincer nu mi se par amuzante filmele de genu' ... dar ma rog, unii au un umor sadic.Poate in gandu' tau ma injuri dar ... asta e realitatea ... la unii nu le pasa ... daca tot nu va pasa, atunci nu va aratati indiferenta prin mijloace de batjocura si sadism ...

LE : Si ia gandeste-te putin ... tie ti-ar placea sa joace altii fotbal cu tine sau mai stiu eu ce ? Nu cred ... ei bine, baga de seama ca si animalele au un suflet si dreptul la viata la fel ca tine ... so ... don't be a b!tch si nu mai fa haz de necaz ca poate intr-o zi vei ajunge in locul lor ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...