Jump to content
noghri

cei trei "viteji" care au maltratat o pisica

maltratare animale  

120 members have voted

1. 1. E corecta pedeapsa primita?

• Nu, a fost in cadrul legii,dar legea trebuie inasprita si clar ar merita mai mult.
      95
    • Da, e corecta,au fost prinsi,asta e.
      25
  2. 2. E buna o astfel de mediatizare, oricat de socante ar fi imaginile si subiectul? (poate incercati sa va si argumentati decizia,dar fara sa calcam prea mult in teritoriul cenzurii,acolo fiind alta poveste)

• Da
      75
    • Nu
      45

Recommended Posts

Posted

Kguard , dute drq si inchidete in camaruta ta din pod ca esti vai de capu tau ..... nu stiai si tu cum sa iesi in evidenta si te ai gandit sa o faci asa....

cum poti sa compari un om care omoara un animal pentru a supravietui cu unul care il omoara pentru a rade putin .... si eu am 16 ani da cred , ca dak aveam 7 tot aveam creierul de 3 ori mai mare ca al tau ....

tu crezi ce zici ? nu prea prea ;)

multi dintre voi vb asa.. i-as impusca, i-asi omora etc.. voi chiar credeti ce ziceti ? :\

Posted

multi dintre voi vb asa.. i-as impusca, i-asi omora etc.. voi chiar credeti ce ziceti ? :\

wanna bet ?

Dar sa luam partea buna: credeti ca vor mai fi in siguranta atunci cand ies din casa?

Binenteles ca da!

Sa luam un exemplu paralel : in oras sunt pe putin 10-15 persoane cu dosare deschise in special pentru vatamari corporale(adica ciomageli cu haita) a cate min. 3-4 persoane fiecare(uni dintre ei fiind chiar politai :lol:) (astea fiind semnalate , ca batai sunt la saptamana fara sa intervina nimeni) la care s-ar mai adauga si multe acte de vandalism .... carora nimeni nu le face nimic , politia ca le-a intrat morcovu in fund (pe deoparte e normal.....de-a lungul timpului cativa au fost saltati , dosarele au ajuns la parchet...si acolo s-au oprit din diferite motive) , iar concetatenii iar nu fac nimic (ca nu sunt sprijiniti de politie) ... si in felul asta s-a creat o mica mafie a orasului ... banuiesc ca nu e singurul orasel in care treburile stau asa. Revenind , daca astfel de persoane pt acte mult mai grave o duc destul de binisor , nu as vedea dc unii care au omorat o pisica sa nu scape cu bazmaua curata.

Posted

saracutu de tine... ai fost refuzat de societate in copilarie ??? :dontknow: ;)

Posted

Voi credeti ca politia romana nare alte treburi decat sa alerge dupa maltratori de pisici? Cand sunt violatori, criminali, talhari si tot felul de oameni in libertate .

Kguard bine ca ai fost singer Gl & HF

Posted

Binenteles ca da!

Sa luam un exemplu paralel : in oras sunt pe putin 10-15 persoane cu dosare deschise in special pentru vatamari corporale(adica ciomageli cu haita) a cate min. 3-4 persoane fiecare(uni dintre ei fiind chiar politai :lol:) (astea fiind semnalate , ca batai sunt la saptamana fara sa intervina nimeni) la care s-ar mai adauga si multe acte de vandalism .... carora nimeni nu le face nimic , politia ca le-a intrat morcovu in fund (pe deoparte e normal.....de-a lungul timpului cativa au fost saltati , dosarele au ajuns la parchet...si acolo s-au oprit din diferite motive) , iar concetatenii iar nu fac nimic (ca nu sunt sprijiniti de politie) ... si in felul asta s-a creat o mica mafie a orasului ... banuiesc ca nu e singurul orasel in care treburile stau asa. Revenind , daca astfel de persoane pt acte mult mai grave o duc destul de binisor , nu as vedea dc unii care au omorat o pisica sa nu scape cu bazmaua curata.

Mafie?! Hai sa nu vorbim despre asa ceva in cazul de fata. Ce crezi ca le face unul cu dosar penal pentru vatamare corporala unora care au omorat o pisica? O sa-i admire? O sa zica "lasa-i, ca s-au distrat si ei"?

Sau unul suficient de curajos (sau nebun) cat sa se bata cu 3-4 oameni deodata? Ala cum va percepe gestul lor de a tortura o pisica lipsita de aparare?

De ce crezi ca in inchisori violatorii si pedofilii au viata cea mai grea, chiar daca pe acolo violurile se tin lant?

Posted

Well, spre deosebire de voi, eu nu sar pe kguard. A facut asta e, era mic, probabil prea mic sa-si dea seama realist de faptele facute.

Cat despre "vitejii" aia. Eu zic ca au incurcat-o. Pe plan social.

Posted

Daca ar conta parerea mea si am trai in secolul XVI i-as lega de 4 cai in directii diferite si le-as da drumul la cai. Dar cum nu traim in secolul XVI si suntem in secolul XXI un glont in ceafa nu ar strica + valoarea glontului sa fie platita de familie. Daca ar fi sa raspundem la violenta cu violenta e singura metoda plauzibila. Iar pentru cei ce omoara oameni nevinovati si chinuiesc batrani fara locuinta batandu-i cu bata i-as trimite la "ocne" sa munceasca pe toata viata fara echipament de protectie in mina 24/24 doar paine si apa (asta cu ratia desigur) daca omori un criminal nu ii faci nici un fel de rau din contra ii faci bine. Deobicei criminalii si cei care comit fapte violente munca silnica e cel mai bun remediu impotriva lor.

Posted

Daca ar conta parerea mea si am trai in secolul XVI i-as lega de 4 cai in directii diferite si le-as da drumul la cai. Dar cum nu traim in secolul XVI si suntem in secolul XXI un glont in ceafa nu ar strica + valoarea glontului sa fie platita de familie. Daca ar fi sa raspundem la violenta cu violenta e singura metoda plauzibila. Iar pentru cei ce omoara oameni nevinovati si chinuiesc batrani fara locuinta batandu-i cu bata i-as trimite la "ocne" sa munceasca pe toata viata fara echipament de protectie in mina 24/24 doar paine si apa (asta cu ratia desigur) daca omori un criminal nu ii faci nici un fel de rau din contra ii faci bine. Deobicei criminalii si cei care comit fapte violente munca silnica e cel mai bun remediu impotriva lor.

Hmmmm esti cam rau dar asta esti tu :nanana: ar trebui aia atarnati in copac sa le pui muzica sinfonica timp de 10 ore sa nu aiba voie sa adoarma dupa 10 ore dat foc la copac pana vine flacara la ei ,ei stiind ca vor muri fara sa le zica nimenea ca ii va scoate cineva de acolo intreband cineva mai maltratati?

Cam asta ar merita :bananadance2:

Posted

bai ce animale,sunt multe cazuri din astea,sincer nu cred ca trebuia dat la tv cand asta se intampla de multi ani cu pisici si caini.

nici un caine nu cred ca ar face asa cu o pisica

Posted

Este total inacceptabil ce au facut acei "oameni", si da, sunt de acord cu mediatizarea acestor imagini, insa impuscarea/bataia/arderea/spanzurarea/etc. nu ar rezolva nimic, practic nu am fi mai presus de ei. O adevarata pedeapsa ar fi munca in folosul comunitatii, inchisoarea pe o perioada foarte lunga, ca sa realizeze ce au facut

si apropo de ce a zis cineva mai sus, cu omoratul porcilor etc.

in primul rand, iti zic eu, pana si un porc poate cat de cat sa se apere singur, pe cand o pisica nu poate face nimic + ca porcul este SACRIFICAT si nu omorat, ucis

interesant ar fi fost daca acei "oameni" ar mai fi avut curajul sa faca asa ceva cu o alta pisica? sa zicem un leu, o pantera...

@Kguard

nu sunt deloc de acord cu ce ai facut tu

sa zicem, erai mic, nu gandeai, nu stiai daca era bine sau nu, insa asa ceva nu este o fapta demna de lauda

Intrebarea importanta este : ACUM ai mai face asa ceva unui animal?

Posted

Lol "sa raspundem la violenta cu violenta e singura metoda plauzibila". Trec peste exprimarea cel putin ciudata, dar chestia asta te pune pe aceeasi treapta cu vitejii ce au batut pisica. Si vad ca e plin topicul cu asemenea raspunsuri. Toti i-ati bate, nenoroci, maltrata sau viola pe cei care au chinuit o pisica. Asta inseamna ca nici voi nu judecati mai mult decat ei. Din nefericire nu exista o metoda prin care sa plateasca pentru ce au facut si tot raul a fost facut in urma cu ceva timp cand parintii lor nu i-au educat si nu i-au invatat de ce nu ar trebui sa chinuie alte fiinte.

Nu pot sa nu ma gandesc ce viitor luminos va avea tara noastra cu asemenea elemente (ca oameni nu le pot spune) in societate.

Posted

ee. wtf :|

si eu am omorat pisica.. :D

sa nu ma laud.. am aruncat-o sub rotile de la tren..

nu mintesc :-"

Omule ai probleme serioase...ti-as recomanda un psihiatru! :ceuameni:

Posted

Am vazut stirea in cauza acum ceva zile la "tembelizor" si am ramas fara cuvinte. Pedeapsa este oricum prea mica, avand in vedere ca in tarile mai rasarite din punct de vedere legislativ, astfel de fapte se platesc cu ani grei de inchisoare.

Din cate stiu o lege mult mai aspra stagneaza de luni bune, fondatorul ei fiind acuzat de multe ori de gradul ei ridicat din punct de vedere al pedepsei. Vorba celui de la postul de televiziune care a difuzat reportajul respectiv "Propunere a ramas!"

Guest duminica
Posted

m-am inregistrat aici numai pentru a scrie urmatoarele randuri: KGuard, iti promit ca daca dau de tine te calc in picioare. ia zi, crezi ce spun?

Posted

Imi pare rau k nu sunteti si voi din bz k mine........cica unul din baieti este satanist.....si eu sunt satanist dar eu sunt satanist traditional ......eu nu ma leg de animale , nu fac sacrificii si alte porcari de genu......Akm adun info despre acesti baieti :angry1: stati fara grija k nu vor scapa doar q amenda :box: ...o sa le para rau de tot si o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa se mai ia de animale nevinovate.....si eu am 3 pisicute , birmaneze.aksa ( 1 motan si 2 fetite) si cand am vazut pe net clip m am gandit k ar fi a mea si .......las k nu scapa iei asa de usor .......o sa cerseasca mila ascultati voi la mn :angry1: :angry1: :angry1:

Posted

Imi pare rau k nu sunteti si voi din bz k mine........cica unul din baieti este satanist.....si eu sunt satanist dar eu sunt satanist traditional ......eu nu ma leg de animale , nu fac sacrificii si alte porcari de genu......Akm adun info despre acesti baieti :angry1: stati fara grija k nu vor scapa doar q amenda :box: ...o sa le para rau de tot si o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa se mai ia de animale nevinovate.....si eu am 3 pisicute , birmaneze.aksa ( 1 motan si 2 fetite) si cand am vazut pe net clip m am gandit k ar fi a mea si .......las k nu scapa iei asa de usor .......o sa cerseasca mila ascultati voi la mn :angry1: :angry1: :angry1:

:right: avem baza in tine :right:

m-am inregistrat aici numai pentru a scrie urmatoarele randuri: KGuard, iti promit ca daca dau de tine te calc in picioare. ia zi, crezi ce spun?

un om pus pe fapte :clap:

Linkmania usor-usor incepe sa adune oameni cat mai seriosi. :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...