Jump to content
Agr3siv

Anunt. Urban Culture.

Recommended Posts

Daca sunteti in Bucuresti in perioada 22-23 septembrie, nu pierdeti ocazia sa participati la "Festivalul dintre Blocuri". E un eveniment "urban culture" care se va desfasura in parcul din spatele Palatului de Justitie (zona Unirii). Actiunea face parte din campania KARTIER si va cuprinde, pe durata celor doua zile: hip-hop, street-dance, graffiti, street-ball, expozitii in aer liber, video-proiectii nocturne, precum si multe tombole unde se vor oferii premii din partea sponsorilor. ATENTIEEE ! Va puteti inscrie la concursurile de biking, street-ball si street-dance trimitand mesaje la alexhoria@yahoo.comAceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. (nu uitati sa va treceti numele, telefonul)

Intamplator, sunt putin in tema cu acest eveniment si in legatura cu street-ball-ul pot sa va spun ca terenul (adica cosul) pe care se va juca e unul improvizat de niste prieteni iar eu unul ma joc acolo de cativa ani. Era vorba sa fie schimbat panoul de primarie dar ultima oara cand am fost pe acolo, acum vreo 5 zile nu era nimic facut. Din cate am inteles numarul e limitat, vreo 20 de persoane. Oricum, street-ball e mult spus..vroiam sa lamuresc :) Macar vreme frumoasa sa fie .

@edit : rpd si ahilosu...te tin pe bara daca vii =))

Intamplator, sunt putin in tema cu acest eveniment si in legatura cu street-ball-ul pot sa va spun ca terenul (adica cosul) pe care se va juca e unul improvizat de niste prieteni iar eu unul ma joc acolo de cativa ani. Era vorba sa fie schimbat panoul de primarie dar ultima oara cand am fost pe acolo, acum vreo 5 zile nu era nimic facut. Din cate am inteles numarul e limitat, vreo 20 de persoane. Oricum, street-ball e mult spus..vroiam sa lamuresc :) Macar vreme frumoasa sa fie .

@edit : rpd si ahilosu...te tin pe bara daca vii =))

puteam sa jur ca de ala e vorba :)

Programul evenimentelor:

SAMBATA 22 septembrie:

Ora 12.00: - Concurs de street-ball - Arena cu surprize - Tombola - Graffiti

Ora 15.00: - Concurs de street dance

Ora 16.30: - Concert “MY BAND”

Ora 17.00: - Tombola

Ora 17.30: - Concurs de street dance

Ora 18.30: - Concert Dinu Maxer si invitatii sai

Ora 19.30: - Cinema nocturn

DUMINICA 23 septembrie:

Ora 12.00: - Concurs de trial biking - Concurs de street dance (finala) - Arena cu surprize

- Tombola - Evenimente interactive “I LOVE BUCHAREST”

Ora 16.30: - Concert hip-hop: ARSSURA, PACO, GURU

Ora 17.00: - Tombola

Ora 17.30: - Concurs de street dance (finala)

Ora 19.30: - Cinema nocturn

Ieri a fost foarte frumos. Astazi poate e si mai tare. :D Toata lumea este asteptata.

Asa este :lol:. Am ras de ei, ma durea burta...

Astazi nu am avut posibilitatea sa ajung mai devreme, am intarziat si am apucat... strangerea :D. Lumea strangea boxele si afisele cu sponsori iar eu cu berea in mana: Cine e nascut in ianuariee, hai sus ! hai sus!... Ce-ati facut ma?... Cam asa ceva :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...