Mir@no1 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 wtf :blink: , lol , uitati-va aici Mie mi se pare comic , voua nu ? : http://www.metacafe.com/watch/826238/funny...ng_orange_logo/ Singura parte proasta e ca se vede neclar , deci nu mai spuneti asta odata va rog ... VIZIONARE PLACUTA , ASTEPT PARERI ! PS : Uitati-va pana la final :D ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 1. nu ai postat unde trebuie. trebuia sa postezi la FunMania 2. nu am ras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Tu te-ai pus pe deschis topicuri aiurea? ai nv neaparat de warn? P.S : Filmul nu mi-l deschide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 nici mie nu-mi deschide filmupoate ai alt linksi da, trebuia postat la FunMania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mir@no1 Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 http://www.metacafe.com/watch/826238/funny...ng_orange_logo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Pfffiiiiuu , ce pierdere de timp , hai va rog eu faceti ceva cu post-ul asta ... si daca se poate si un warn mic la initiatorul lui (nu e prima oara cand "intamplator" incurca sectiunile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwentyTwo Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 mie mil place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mir@no1 Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 ShadyMonto -->> nu te mai baga in seama , la cat spam ai facut aici , ar trebuii sa primesti si tu warn , acu sa vedem ce zice adminu .MS MULT ALL CARE APRECIAZA FILMUL }{ Nu e cine stie ce , dar e funny :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 eu tare am impresia ca ai 13 ani }{e moderator, adminul e cu totul altceva ;)btw filmul sucks bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 btw filmul sucks badI agree. Anyway,i'm fan Vodafone. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Mutat la Funmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Mutat la Funmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mir@no1 Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 ShadyMonto - spre deosebire de tine , eu macar fac ceva , macar ma pot lauda ca eu am facut filmul , sa vad ce ai facut u , dak asa mult te bagi in seama .Deci , filmul e facut de mine , va zic ca fapt divers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 ShadyMonto - spre deosebire de tine , eu macar fac ceva , macar ma pot lauda ca eu am facut filmul , sa vad ce ai facut u , dak asa mult te bagi in seama .Deci , filmul e facut de mine , va zic ca fapt divers ! o spui de parca ai facut o opera de arta ... e o porcarie , pierdere de timp si spam pe forum , asa ca lasa ifosele de copil mic si nu mai face spam . nu e nimic amuzant in tot topicul asta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Personal nu am ras deloc ... doar am zambit putin la vederea omuletului si mi-a adus aminte de reclama care chiar a fost funny ... daca vrei sa faci un filmulet funny cu personajul asta mai chinuieste-ti imaginatia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysterio Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Topic aiurea .. stau 4 minute sa ma uit la o jucarie cum da din maini .. Waaaaaw ce interesaaant <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 ShadyMonto - spre deosebire de tine , eu macar fac ceva , macar ma pot lauda ca eu am facut filmul , sa vad ce ai facut u , dak asa mult te bagi in seama .Deci , filmul e facut de mine , va zic ca fapt divers !ShadyMonto -->> nu te mai baga in seama , la cat spam ai facut aici , ar trebuii sa primesti si tu warn , acu sa vedem ce zice adminu .Si acum raspunsuri , care nici macar nu vin din partea mea :eu tare am impresia ca ai 13 ani }{o spui de parca ai facut o opera de arta ... e o porcarie , pierdere de timp si spam pe forum , asa ca lasa ifosele de copil mic si nu mai face spam . nu e nimic amuzant in tot topicul asta ...Have a nice day ! :tiphat: , sfatul meu : stinge calculatorul si pune mana pe carte ca prostia are picioare mai scurte ca minciuna , poate intre timp te interesezi si afli care e sensul cuvantului spam / off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Connection Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 cel mai not funny video ever..Discutii generale?Wtf?Bine ca a fost mutat..The movie <- Sucks3-4 minute de o jucarie cu aţă care da din maini?No thanks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noghri Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 iti provoaca genul de senzatie ca tocmai ai irosit o buna parte din viata uitandu-te la acest clip...ma sunt si rateuri..oricum, nu o lua in nume de rau,e doar o parere personala, intamplator pe aceeasi lungime de unda cu a altora...^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAD_DMX Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Funny?`{O_o}`...NU Link to comment Share on other sites More sharing options...