Jump to content
Mir@no1

wtf

Recommended Posts

ShadyMonto - spre deosebire de tine , eu macar fac ceva , macar ma pot lauda ca eu am facut filmul , sa vad ce ai facut u , dak asa mult te bagi in seama .

Deci , filmul e facut de mine , va zic ca fapt divers !

o spui de parca ai facut o opera de arta ... e o porcarie , pierdere de timp si spam pe forum , asa ca lasa ifosele de copil mic si nu mai face spam . nu e nimic amuzant in tot topicul asta ...

ShadyMonto - spre deosebire de tine , eu macar fac ceva , macar ma pot lauda ca eu am facut filmul , sa vad ce ai facut u , dak asa mult te bagi in seama .

Deci , filmul e facut de mine , va zic ca fapt divers !

ShadyMonto -->> nu te mai baga in seama , la cat spam ai facut aici , ar trebuii sa primesti si tu warn , acu sa vedem ce zice adminu .

Si acum raspunsuri , care nici macar nu vin din partea mea :

eu tare am impresia ca ai 13 ani }{

o spui de parca ai facut o opera de arta ... e o porcarie , pierdere de timp si spam pe forum , asa ca lasa ifosele de copil mic si nu mai face spam . nu e nimic amuzant in tot topicul asta ...

Have a nice day ! :tiphat: , sfatul meu : stinge calculatorul si pune mana pe carte ca prostia are picioare mai scurte ca minciuna , poate intre timp te interesezi si afli care e sensul cuvantului spam / off topic.

iti provoaca genul de senzatie ca tocmai ai irosit o buna parte din viata uitandu-te la acest clip...ma sunt si rateuri..oricum, nu o lua in nume de rau,e doar o parere personala, intamplator pe aceeasi lungime de unda cu a altora...^^.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...