Jump to content
Mehico

RDS.Link schimba "regula de circulaţie"

Recommended Posts

Serviciile de acces Internet RDS.Link - Fiber Link şi Cable Link - ofera de acum viteze de navigare şi mai mari, pentru traficul realizat în Internet.

Astfel, toţi cei care deţin un abonament Fiber Link/Cable Link în valoare de 25 Lei şi respectiv 35 Lei/luna (TVA inclus), precum şi cei care vor semna un contract nou pentru acest serviciu, beneficiaza automat începând cu data de 1 octombrie 2007, de noile laţimi de banda în Internet, astfel:

Abonament Fiber Link/Cable Link 25 Lei: 1 Mb/secunda -> viteza noua de pâna la 2 Mb/secunda.

Abonament Fiber Link/Cable Link 35 Lei: 2 Mb/secunda -> viteza noua de pâna la 3 Mb/secunda.

Abonament Fiber Link/Cable Link 45 Lei: viteza de pâna la 4 Mb/secunda.

eu am obs ca deja a dat drumu la viteza asta (in oradea) am fibrelink de 9$ , s i din internet scot cu 250-260 KB\s , luna trecuta nu trecea de 128 KB\s

..apropo de ce de pe site`ul linkmania , din downloads .. , de ce naiba folosesc banda de internet ? Din cate vad "Linkmania este un serviciu RDS Link " asta nu inseamna ca serverele beneficiaza de fibra optica ? .. mii se pare un mare bullshit sa scoti cu 250 de pe site`u asta .. anyhow

Oho...viteza s-a marit chiar de ceva timp. Nimeni insa nu a observat pana acum?

:-p

Imi place de ei...spre deosebire de cretinii aia de la RTC, RDS-ul mareste imediat si pt vechii abonati. Cred ca este o viteza suficienta.

Eu astept acum sa fie gratuit si traficul de voce...asa cum este si la UPC si RTC (in retelele fixe).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...