Jump to content
Mehico

RDS.Link schimba "regula de circulaţie"

Recommended Posts

Posted

Serviciile de acces Internet RDS.Link - Fiber Link şi Cable Link - ofera de acum viteze de navigare şi mai mari, pentru traficul realizat în Internet.

Astfel, toţi cei care deţin un abonament Fiber Link/Cable Link în valoare de 25 Lei şi respectiv 35 Lei/luna (TVA inclus), precum şi cei care vor semna un contract nou pentru acest serviciu, beneficiaza automat începând cu data de 1 octombrie 2007, de noile laţimi de banda în Internet, astfel:

Abonament Fiber Link/Cable Link 25 Lei: 1 Mb/secunda -> viteza noua de pâna la 2 Mb/secunda.

Abonament Fiber Link/Cable Link 35 Lei: 2 Mb/secunda -> viteza noua de pâna la 3 Mb/secunda.

Abonament Fiber Link/Cable Link 45 Lei: viteza de pâna la 4 Mb/secunda.

Posted

eu am obs ca deja a dat drumu la viteza asta (in oradea) am fibrelink de 9$ , s i din internet scot cu 250-260 KB\s , luna trecuta nu trecea de 128 KB\s

..apropo de ce de pe site`ul linkmania , din downloads .. , de ce naiba folosesc banda de internet ? Din cate vad "Linkmania este un serviciu RDS Link " asta nu inseamna ca serverele beneficiaza de fibra optica ? .. mii se pare un mare bullshit sa scoti cu 250 de pe site`u asta .. anyhow

Posted

Oho...viteza s-a marit chiar de ceva timp. Nimeni insa nu a observat pana acum?

:-p

Imi place de ei...spre deosebire de cretinii aia de la RTC, RDS-ul mareste imediat si pt vechii abonati. Cred ca este o viteza suficienta.

Eu astept acum sa fie gratuit si traficul de voce...asa cum este si la UPC si RTC (in retelele fixe).

Posted

Eu nu am inteles, am Cable Link de 9$, momentan trag de pe torrente/net cu 128 kb/s maxim, se va mari ? si la cat ?

p.s. nu am inteles din cele spuse mai sus :-s

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...