Guest Invisible Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Magazin din Constanţa, jefuit cu un pistol de jucărie Un bărbat este căutat de Poliţie după ce a jefuit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un magazin alimentar din Constanţa, el ameninţând vânzătorul cu un pistol despre care poliţiştii cred că este de jucărie.Potrivit subinspectorului Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5.00, un bărbat - care a avea faţa acoperită cu un material textil, iar pe cap purta o şapcă - l-a ameninţat pe vânzătorul magazinului alimentar cu un pistol. El i-a cerut vânzătorului banii din casa de marcat şi un pachet de ţigări.Întregul eveniment a fost filmat, magazinul fiind dotat cu sistem de supraveghere video.Poliţiştii încearcă să stabilească identitatea bărbatului în baza înregistrării video. În timpul jafului, bărbatul avea zona inferioară a feţei acoperită cu material textil de culoare neagră, pe cap purta o sapcă de culoare deschisă şi era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi şi o cămaşă cu mânecă lungă de culoare deschisă.Vânzătorul a povestit anchetatorilor că bărbatul are aproximativ 30 de ani, între 170 – 175 centimetri, iar la una din mâini, în zona degetelor, pe partea superioară, prezintă mai multe zgârieturi recente, în curs de cicatrizare.Persoana ameninţată nu a suferit leziuni, iar vizionarea imaginilor video a arătat faptul că pistolul folosit este de dimensiuni mici, de culoare neagră, probabil de jucărie. Prejudiciul cauzat se ridică la 400 lei. Ştirea a fost publicată pe terminalul MEDIAFAX în data 15.09.2007 la ora 17:15 Link to comment
shb Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 cu sigurantza o sa il gaseasca..mai ales daca prezenta acea zgarietura pentru jaf cam 15 ani de jilava ia nu? Link to comment
Fallout Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 cu sigurantza o sa il gaseasca..mai ales daca prezenta acea zgarietura pentru jaf cam 15 ani de jilava ia nu? oho, la ce competenta e politia romana il prind peste 100 de ani si o sa faca puscarie 400 de ani. sa fim seriosi, nu ii prind pe aia care stiu cine sunt, dar pe asta despre care nu stiu nik. Link to comment
spriTewus Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 lol daca era de jucarie cred ca observa vanzatorul si nu cred ca se speria prea tare de hot. Oricum o sa-l prinda politia :right: Link to comment
LeX LuTHoR Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Cu pistol de jucarie ... ce oameni ma ... romani ... Link to comment
KooX Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Rar se intampla sa il gaseasca pe infractor Link to comment
Ahilosu Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 natie mai inventiva si mai curajoasa ca romanii rar gasesti. Link to comment
PulsatioN Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 omg , pistol de jucarie .... Romania :/ Link to comment
ShoX Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 lol daca era de jucarie cred ca observa vanzatorul si nu cred ca se speria prea tare de hot. Oricum o sa-l prinda politia :right:Am acasa o bricheta in forma de pistol nici nu iti dai seama k e bricheta...deci nu ai de unde sa-ti dai seama B). Link to comment
xNeo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Pff in romania e posibil orice =)). Maine vezi ca un infractor a jefuit o banca si a furat nustiu cate miliarde cu o bricheta in forma de pistol cum a spus si ShoX :P. Link to comment
TwentyTwo Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 mda romania ce sa facem pistol de jucarie Link to comment
Flake Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 N-aveau buget baietii..si ca traim in Romania..a zis ca merge si cu Chinezaraie de jucarie :D Link to comment
iLoveCalifornia Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 ))) doamne cum sa fii asa prost sa nu-ti dai seama ca e de jucarie )))))) , doamne si mai zice lumea ca romanu nu-i inventiv )) Link to comment