Raekw0N Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Un motociclist ceh si-a pierdut cunostinta în urma unui accident produs pe o pista sportiva, iar când s-a trezit a constatat ca poate vorbi la perfectie limba engleza, relateaza site-ul Ananova. Matej Kus (18 ani) abia daca stia câteva cuvinte în engleza înainte de accident. El si-a pierdut cunostinta pentru 45 de minute, iar când s-a trezit i-a întrebat pe medici - într-o engleza perfecta - unde este si ce s-a întâmplat. Expertii spun ca a suferit de o tulburare extrem de rara, Sindromul Accentului Strain, ce poate fi cauzata de o lovitura puternica la cap, care afecteaza partea din creier responsabila cu vorbirea.sursa Link to comment
RaifalM3n Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 lol ...ce tare ' ma lovesc si eu vreau sa am accent :> Link to comment
prince VEGETA Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Un motociclist ceh si-a pierdut cunostinta în urma unui accident produs pe o pista sportiva, iar când s-a trezit a constatat ca poate vorbi la perfectie limba engleza, relateaza site-ul Ananova. Matej Kus (18 ani) abia daca stia câteva cuvinte în engleza înainte de accident. El si-a pierdut cunostinta pentru 45 de minute, iar când s-a trezit i-a întrebat pe medici - într-o engleza perfecta - unde este si ce s-a întâmplat. Expertii spun ca a suferit de o tulburare extrem de rara, Sindromul Accentului Strain, ce poate fi cauzata de o lovitura puternica la cap, care afecteaza partea din creier responsabila cu vorbirea. sursa lol oare cu matematica nu merge Link to comment
ReNuX Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Nu se poate asa ceva <_< Link to comment
shb Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 ba da se poate...am mai auzit de cateva cazuri asemanatoare..pare destul de absurd dar este posibil Link to comment
Fallout Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 inseamna ca e valabila teoria unora pe care i-am vazut la discovery, cum ca omul la nastere stie toate limbile lumii! putin probabil, dar...in fine! Link to comment
Nimeni Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 bine ca nu vorbea extraterestra :( Link to comment
LeX LuTHoR Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Ce chestie tare :) mi-ar placea sa ma lovesc si eu asa :) Link to comment
KooX Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Macar sa nu aibe traume mai tarziu Link to comment
noghri Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 bine ca nu vorbea extraterestra :( ce e aia "extraterestra"?..... :rolleyes: Link to comment
Diabolik_01 Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 A avut noroc pe el . Bv lui Link to comment
Mysterio Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Ciudat .. Poate ar trebuii sa faca si romanii asa .. sa invete ROMANA .. pe care multi "pusti" n`o pot pronunta bine :) Link to comment
{Strik3} Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 )) nu sunt prea sigur ca e posibil asa ceva ..but oh well brb caut un ciocan..pt ca mereu mi-am dorit sa invat germana Link to comment
Ghiba Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Wtf e imposibil.... adica practic noi ne nastem cu toate informatiile existente si cu raspunsuri la toate intrebarile posibile, dar trebuie doar sa le "activam" ? Totul se face invatand... Mi se pare o aberatie si in plus poate ala stia engleza dinainte si a vrut doar sa-si faca publicitate ? Link to comment
Sasuke Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 iee ma duc cu bicileta ma plinb si dau cu capu de copac si stiu engleza :) da cu romana si istoria si genmana nu pot sa le stiu pe toate?? :D Link to comment
Ahilosu Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 sursa e marele ziar click. e clar. Link to comment
TwentyTwo Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 cum zice Ghiba noi ne nastem cu toate ? numa trrebuie sa le activam? Link to comment
Flake Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Va dati seama ca dupa o asemenea lovitura sunt si repercursiuni.. sigur a patit si ceva mai grav..oricum chestia este una ciudata...ne face sa ne gandim la cat de inteligent este creierul uman. Link to comment