Jump to content
ArCade`

O tânără este gata să-şi vândă un rinichi pentru a-şi termina facultatea.

Recommended Posts

Sărăcia îi împinge pe tineri la gesturi extreme! După ce o fată de 16 ani din Constanţa s-a sinucis pentru că părinţii nu-şi permiteau să o trimită la un liceu bun, o altă tânără este gata să-şi vândă un rinichi pentru a-şi termina facultatea.

Fata susţine că ştie riscurile la care se expune, dar nu-i pasă: vrea mai mult de la viaţă. Pare hotărâtă, mai ales că şi prietenul ei a apelat la această soluţie.

Anunţurile curg pe Internet. Cei mai mulţi donatori au până în 35 de ani. Îşi oferă rinichii şi pe 5.000 de euro, dar şi pe 20.000. Tânăra din Constanţa cere 12.000. Motivul este stupefiant: o îndârjire uluitoare. Venită în disperare de cauză, din păcate. Tinerii nu se gândesc deloc la riscuri. O banală infecţie a unui rinichi unic poate avea consecinţe grave.

Donarea benevolă de organe contra unor sume de bani este ilegală. Autorităţile nu pot lua însă masuri, câtă vreme nu au dovezi.

Singurul organ pe care l-as da unei rude in stare critica ar fi ficatul..si anume nu tot..ci doar o parte mica..deoarece ficatul este singurul organ din corp care se regenereaza .. Deci in 3-4 luni ficatul meu ar reveni la aprox 75% din marimea lui initiala..la fel si la celalalt pacient.

' date='Oct 12 2007, 20:52' post='2290752']

e veche dar nu neaparat pentru a plati faculta....ci pentru droguri/bautura si alte prosti...

Acum mai putin de 2 saptamani am vazut stirea, cu un interviu al unei fete, unde spunea ca a ramas fara sprijin din partea sorei sale si cum programul nu ii permitea sa lucreze.. si a ajuns la prostitutie.

Si recent am vazut cum mai multe studente faceau acelasi lucru..

Tre sa imi vind rinichii pentru cel putin 5000 de euro sa imi iau un N95 si un PC nou..

Omg ce oameni eu nu as da nic din mine pt o suma de bani mai bine lucrez pana mor decat sa ma expun acestor prostii ca un batran de 80 de ani bogat sa mai traiasca inca 1 an...si asa va trebui sa mor dar nu as vreau din aceasta cauza. :pumn:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...