Jump to content
lifedesignerboy

how to see invisible fara buddyspy?

Recommended Posts

Posted

cum vad cine e pe invisible,dar nu cu buddy spy...stiam k e un link[deci mi-a mers mie si cred k inca mai e da nu-l mai am :-??] "http://. ... =xulescu13" si vedeai despre xulescu dak e online sau offline...acu ma chinui sa gasesc linku ala din nou :( .. il stie cineva..va rog frumos

Posted

mai este si alta metoda ... ii dai invite la respectivul la o conferinta si daca iti da eroare nu e on, daca te lasa in conferinta si el nu intra sau zice not now sau care e mesajul de deny ... e on :P

Posted

alta metoda. daca ai primit cumva vreodata un mail de la acel user si il mai ai in arhiva, acceseaza-l si cred ca iti apare pe undeva pe acolo "online" in dreptul nickului.

Posted

exista ceva si mai simplu , va logati frumos la yahoo pe site , va duceti la Addresess langa Mail si va arata toti userii din lista voastra de ym chiar daca sunt pe invisible acolo ii arata online ;)

Posted

exista ceva si mai simplu , va logati frumos la yahoo pe site , va duceti la Addresess langa Mail si va arata toti userii din lista voastra de ym chiar daca sunt pe invisible acolo ii arata online ;)

nu merge...

daca vrei sa stii daca e online, dar pe inv ii dai buzzuri pana se plicitseste, pana la urma raspunde sau iti da ignore.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...