udvaritibor92 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Sk8board, graffiti, breakdance, C-walk ....
..:: TOBLE ::.. Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 cred k azi am gasit metoda d a nu ma plictisiam ieshit la 8 dim din ksa si am luat 311 pana la roseti...o adevarata aventura in traficul bucurestean...pana si babele injurau. makr a fost fun sa le vad agitand bastonul prin masina
iNm Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 well...suna cel mai bine pana acum dar acum... intalnirea cu lance... nu prea cred :P stii cum e aia "prietenii stiu d c" Cum sa nu il placi pe Lance? el e idolul femeilor si mai ales al barbatilor :D
Lancelot Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 well...suna cel mai bine pana acum dar acum... intalnirea cu lance... nu prea cred :P stii cum e aia "prietenii stiu d c" u borke my dreams acum..o sa ma uit si eu la peretii astia dusmani si albi..gandindu-ma cine esti ...si dc refuzi o intalnire amabila cu un biet suflet ratacit? ptr canibalul redus mintal...WTF bine ca nu iti dai prietenele sa le incerce prietenii tai intai...sa iti zica ei daca sunt chiar BUNE ...ar fi o idee s anu mai pierzi tu timpul si sa iti strici imaginea construita cu atata sudoare ( daca ar mai avea locuri la Circul Globus cu siguranta ar angaja un dresor de pinguini salbatici imbracat la sacou mov si cu 10 pierce-uri ...Groovie baby) Toble hmm dar si o excursie la Timisoara..sa have a date cu Edel..e comparabila cu un sport extrem..poti sa incerci te va scoate cu siguranta din rutina
..:: TOBLE ::.. Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 u borke my dreams acum..o sa ma uit si eu la peretii astia dusmani si albi..gandindu-ma cine esti ...si dc refuzi o intalnire amabila cu un biet suflet ratacit? ptr canibalul redus mintal...WTF bine ca nu iti dai prietenele sa le incerce prietenii tai intai...sa iti zica ei daca sunt chiar BUNE ...ar fi o idee s anu mai pierzi tu timpul si sa iti strici imaginea construita cu atata sudoare ( daca ar mai avea locuri la Circul Globus cu siguranta ar angaja un dresor de pinguini salbatici imbracat la sacou mov si cu 10 pierce-uri ...Groovie baby) Toble hmm dar si o excursie la Timisoara..sa have a date cu Edel..e comparabila cu un sport extrem..poti sa incerci te va scoate cu siguranta din rutina don't be sad lance, pastreaza-te pt 28-29
napstar77 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ma asteptam Vreau sa zic ca sa iti dezvolti fizicul doar pentru o tipa, nu are nici cea mai mica logica, dar in caz ca vrei pentru tine acel fizic, sa ai un corp sanatos atunci e foarte bine. Daca e sa ai pe cineva, atunci sa te aleaga pentru cine si ce esti tu, nu ca ai un corp frumos. Nu zic sa nu te imbraci mai frumos sau mai stiu eu ce ... P.S : Da-mi un pm daca mai vrei sa discutam, aici facem prea mult off-topic. un fizic mai atragator iti va aduce mai multa incredere in tine :) btw ... veniti in TM ? :D
Deian69 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Edited :)am vazut ca se vb lucruri serioase asa ca ma abtin :P
Edelweiss Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 un fizic mai atragator iti va aduce mai multa incredere in tine :) btw ... veniti in TM ? :D tztztz. cata rautate. vin eu in tm Toble hmm dar si o excursie la Timisoara..sa have a date cu Edel..e comparabila cu un sport extrem..poti sa incerci te va scoate cu siguranta din rutina dada, forza Timisoara :D poti incerca, multi au incercat, dar de reusit... anyways, intuitia imi spune ca toble ar avea mai multe sanse :D Edited :) am vazut ca se vb lucruri serioase asa ca ma abtin :P evident, se oragnizeaza gather timisoara, cu toble invitata de onoare :)
..:: TOBLE ::.. Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 10x big time :D dc mai raman p plaiuri mioritice, nu se stie... dar sa fie invitatie pt 2 persoane :P
Ghiba Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 dar sa fie invitatie pt 2 persoane De ce ? Vrei sa vin cu tine ? Eu chiar vreau s-o vad pe edel :>
Lancelot Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 De ce ? Vrei sa vin cu tine ? Eu chiar vreau s-o vad pe edel :> nu e recomandat decat in urma unui curs de autoaparare PS Toble in curand iti vei gasii tu ocupatia sunt sigur PPS Edel..orgoliul asta...nu e nimic;;) deja la ce sfaturi ai dat cred ca vei deveni un fel de guru
..:: TOBLE ::.. Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 De ce ? Vrei sa vin cu tine ? Eu chiar vreau s-o vad pe edel :> :P in poze? don't be mad nu e recomandat decat in urma unui curs de autoaparare PS Toble in curand iti vei gasii tu ocupatia sunt sigur PPS Edel..orgoliul asta...nu e nimic;;) deja la ce sfaturi ai dat cred ca vei deveni un fel de guru :D pei poate acum o sa treaca timpul mai rpd, altceva knd ai vesti oricum dc mai fac vreo plimbare la ore "sexy" prin bucuresti o sa ma distrez copios
Diabolik_01 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 cred k azi am gasit metoda d a nu ma plictisiam ieshit la 8 dim din ksa si am luat 311 pana la roseti...o adevarata aventura in traficul bucurestean...pana si babele injurau. makr a fost fun sa le vad agitand bastonul prin masina :clap: Problema rezolvata. Fa Asta in fiecare zi si nu te mai plictisesti :rofl1:
noghri Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 fiecare minut in traficul bucurestean intre 7:00 si 21:00 reprezinta o aventura...probabil ca nu e plictisitor, dar daunator psihicului este in orice caz ^^
BlueGamer Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ipoteza: se da una bukta tanar bucurestean, lipsit de prieten(a), care nu incepe scoala saptamana viitoare, care nu le are d nici o culoare cu jocurile p net si nici cluburile.well .... find a girlfriend .. maybe she has an ideea ^_^
PureSoul Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gaseste-ti prietena/prieteni,iesiti la un baschet/fotbal sau orice alt sport...Faceti niste sporturi extreme,ajungi la spital in coma,si asa nu te plictisesti cam 3 zile sau mai mult,si dupa repeti iar ce ti-am zis ! :)
..:: TOBLE ::.. Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Gaseste-ti prietena/prieteni,iesiti la un baschet/fotbal sau orice alt sport...Faceti niste sporturi extreme,ajungi la spital in coma,si asa nu te plictisesti cam 3 zile sau mai mult,si dupa repeti iar ce ti-am zis ! :)la spital... nu mai vreau :( in + acolo e si mai mare plictiseala
ChoWdeR Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cum ar fi? :Dsa taci din gura, si nu mai face spam!ont: totul e sa vrei! vorba aia.. NU sti-te invatam, nu poti- te ajutam, nu vrei- te obligam. poate te intereseaza ceva .. cauta o carte, poate te intereseaza istoria... eu cand ma plictisesc.. tatal meu are o biblioteca ( acasa, adica o gramada de carti) ma uit ce este si ma pun sa citesc ce imi pica in mana si ma intereseaza. daca te enerveaza sa citesti.. poate ai noroc prin curte la prieteni.. faci rost de o fata.. te duci joci un fotbal.. nu e posibil sa nu gasesti ceva pe placul tau. ceva tot te intereseaza. hai bafta!
..:: TOBLE ::.. Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 si-mi amintesc c ins mahmureala :blink:
liquidz Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 joaca lineage 2 ... cand jucam uitam de toti :) ... dar , nu te juca prea mult ca devine daunator :D
gexy Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 1)Sa isi aleaga un sport extrem.2)Sa viziteze situl www.linkmania.ro (Unde este plin de jocuri distractive)3)Mai lasati scoala :tiphat: