..:: TOBLE ::.. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Cine as fi eu s-o numesc intr-un fel? E treaba ei cum isi traieste viata.sorry, trebuia sa bag quote , pt k nu ma ref la c ai zis uera pt nuclear cannibal, ideea a fost a lui
ShadyMonto Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 mah iti zic eu ce sa faci ... daca esti slab si arati cat de cat bine si ai preferabil parul mai funky (al meu are 10 culori ) iti dai vreo 5-10 pierce-uri ... si iesi pe strada preferabil imbracat elegand din cauza contrastului intre costum pantofi si parul tau cu piercinguri si ai sa atragi multe priviri ... fetele sunt atrase de multe ori ... damn my smiley piercing hurts ) deci te faci si cu prietena si prieteni nu-ti mai trebuie ) , nu sta in casa ca faci burta nu te duce la sala ca doar fetele urate se uita dupa musculosi )ps: daca ai burta sau muschi eu zic sa te lasi de treaba ... nu stiu ... apuca-te de wow , girls r not for u m8 )[...]ma rog nu am avut niciodata o prietena sa ii placa "solizii" decat am cunoscut proaste care nu aratau destul de bine pt un baiat dragutz si cautau scuze gen "conteaza ce e inauntru"chestia cu corpul nu inseamna nimic e poate in imaginatia ta ... am avut o groaza de prietene si chiar daca la un moment dat toate mi-au zis ca sunt un nesimtit un ignorant si chestii dinastea tot am fost cu ele o perioada de timp si ne-am simtit bine ... deci caracterul nu conteaza ... pt o aventura daca arati bine ... iti pune aia un calus in gura , ma rog nu iti pune ca are nevoie de gura ta ... dar ... te bate si tot taci si executi @ontopic prima mea sugestie a fost sa atragi fete ... daca vrei baieti e mai greu ... chiar nu stiu cum e cu baietii ... da-i add lu unu ( eventual ii iei id-ul de la hi5 ) si invita-l la o bere pe banii tai [...]Esti cumva fata ?Nu este fata , este.... citindu-l pe 4 Real "la pamant" . Multe alte minunati scrise de el mai gasiti si pe la alte sectiuni ;) . :lol:
Nuclear Cannibal Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 4 real cate prietene ai avut in viata ta ? nu stai ... vezi care e problema ... eu cand imi fac o prietena ma duc la amici si intreb ... vrei sa te combini cu ea ? ala da ... ii intreb pe toti ... daca sunt de parere ca e buna ... atunci hop si eu pe ea ... nu umblu cu uratele ... nu stiu ce prietene ai tu ... exemplu cu hi5 hai sa fim seriosi si un copil de clasa a 2-a isi dadea seama ca faceam misto , dar poate ca tu esti gay si sti cum sa iei finutz baietzeii de pe hi5. chiar mi-ar place sa vad ce e de capul tau 4 real in real life ca ai gura prea mare ... recunosc nu am pic de caracter si nu sunt sincer nici cu mine insumi dar macar am prietene BUNE , ok nu mult timp pt ca mi-e lene si imi place sa dorm , uite merg cu tine la orice ora oriunde si iti arat ca o sa ma fac cu una mai buna ca a ta ... nu ma lua pe mine cu dineastea ... nu am 30 de ani sa caut sotie ... cunteaza sa fie multe si sa arate bine Mda... inca unul care poate atrage atentia doar aratand ca un papagal. Si faza cu muschii... nu cred ca are rost sa-ti cer sa explici, pentru ca, in mod sigur, vin alte aberatii.Pai, daca toate ti-au zis ca esti nesimtit si ignorant (a doua trasatura o confirm) si pe tine nu te deranjeaza, ai o mare problema. Si pentru ce dracu' sa inviti la bere baietii de pe Hi5?Nu stiu cum as putea sa-ti spun la modul finut, asa ca-ti spun direct: esti la pamant.Uite cine dadea de inteles ca ascultatorii de rap sunt idioti...bine cu muschii am eu o fixatie de a mea ... nu arat ca un papagal ... sunt chair elegant as putea zice , chair imi palce la costum doar ca contrastul dintre 10 piercuri si parul mov cu costum imi atrag multe priviri , implicit priviri de fete , implicit prietene.ce nu imi place la voi astia cu rap vreti sa pareti maturi si porcarii , bai amice eu cel putin am 18 ani , daca vreau sa merg seara cu o fata in herastrau sa ma imbat in parc sau sa fumez si dup'aia sa o ard acolo pe aia asta fac. daca esti matur la 14 ani cu ce te ajuta ? cand o sa stai si tu la masa la 50 de ani cu copii si prietenii de familie ... ala o sa poata sa povesteasca si el nebunii din copilarie , cum a fugit de acasa cu 1000E , prietena si 10 grame de hasis la sinaia 1 saptamana si tu o sa taci ca ti-ai pierdut copilaria ...@ ONTOPIC sau mai am o propunere ... du-te si combina-te cu una din cluburi de drogati ... macar pt o seara te simti bine , stiu ca nu iti plac cluburile , dar iei niste speed sau ma rog ... restu si nu mai conteaza nimic. ..
ShadyMonto Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 4 real cate prietene ai avut in viata ta ? nu stai ... vezi care e problema ... eu cand imi fac o prietena ma duc la amici si intreb ... vrei sa te combini cu ea ? ala da ... ii intreb pe toti ... daca sunt de parere ca e buna ... atunci hop si eu pe ea ... nu umblu cu uratele ... nu stiu ce prietene ai tu ... exemplu cu hi5 hai sa fim seriosi si un copil de clasa a 2-a isi dadea seama ca faceam misto , dar poate ca tu esti gay si sti cum sa iei finutz baietzeii de pe hi5. chiar mi-ar place sa vad ce e de capul tau 4 real in real life ca ai gura prea mare ... recunosc nu am pic de caracter si nu sunt sincer nici cu mine insumi dar macar am prietene BUNE , ok nu mult timp pt ca mi-e lene si imi place sa dorm , uite merg cu tine la orice ora oriunde si iti arat ca o sa ma fac cu una mai buna ca a ta ... nu ma lua pe mine cu dineastea ... nu am 30 de ani sa caut sotie ... cunteaza sa fie multe si sa arate bine bine cu muschii am eu o fixatie de a mea ... nu arat ca un papagal ... sunt chair elegant as putea zice , chair imi palce la costum doar ca contrastul dintre 10 piercuri si parul mov cu costum imi atrag multe priviri , implicit priviri de fete , implicit prietene.ce nu imi place la voi astia cu rap vreti sa pareti maturi si porcarii , bai amice eu cel putin am 18 ani , daca vreau sa merg seara cu o fata in herastrau sa ma imbat in parc sau sa fumez si dup'aia sa o ard acolo pe aia asta fac. daca esti matur la 14 ani cu ce te ajuta ? cand o sa stai si tu la masa la 50 de ani cu copii si prietenii de familie ... ala o sa poata sa povesteasca si el nebunii din copilarie , cum a fugit de acasa cu 1000E , prietena si 10 grame de hasis la sinaia 1 saptamana si tu o sa taci ca ti-ai pierdut copilaria ...@ ONTOPIC sau mai am o propunere ... du-te si combina-te cu una din cluburi de drogati ... macar pt o seara te simti bine , stiu ca nu iti plac cluburile , dar iei niste speed sau ma rog ... restu si nu mai conteaza nimic. ..Hai ca aici intervin si eu , sa o luam de la capat : -> 4 Real sau multi altii de pe forum (baieti) te-ar baga sub masa ...asta din cate te-ai descris tu.->daca faci toate lucrurile alea inainte sa-ti iesi cu o fata inseamna ca esti incapabil mintal sa iei o decizie pe cont propiu --- lucru pe care chiar tu il afirmi :recunosc nu am pic de caracter si nu sunt sincer nici cu mine insumi .... si da ai multe prietene bune si proate facute gramada . (apropo de astea gasesti si la sosea)->tu chiar arati ca un papagal ... asa ca nu o mai da in diverse.->noi astia cu Rap chiar avem o mentalitate ferm superioara gandiri tale .... ocupate tu cu jefuit parinti si cheltuit banii pe curve , si lasa-ne pe noi sa ne facem banii si viitorul singuri ca sa avem ce sa-ti dam cand tu oi cersi peste 20 ani ca sa-ti iei tigari ;).
..:: TOBLE ::.. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [...][...]Nu este fata , este.... citindu-l pe 4 Real "la pamant" . Multe alte minunati scrise de el mai gasiti si pe la alte sectiuni ;) . :lol:a dar ms... te-ai deranjat sa le citesti? nu stiam k e postul interzis pt mine
ShadyMonto Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 a dar ms... te-ai deranjat sa le citesti? nu stiam k e postul interzis pt mine :blink: ? in ce mod ai fost implicata in post-ul meu? :blink:
4 Real Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Nuclear, o sa-ti raspund, desi cred ca o fac degeaba. Pentru ca esti prea redus.In primul rand, am 19 ani, asa ca poti sa nu te mai lauzi ca esti major. Apropo, ai asteptat pana la 18 ani ca sa bei alcool, sa fumezi droguri si sa faci sex? Baiatule, la 16 ani facusem chestiile astea si destule altele. Dar vine o varsta la care te maturizezi si iti dai seama ca iarba si betiile nu isi au rostul (cel mult ocazional). In al doilea rand, faptul ca tu ii intrebi pe toti daca o tipa li se pare buna, pentru ca apoi sa te combini cu ea, imi demonstreaza ca esti lipsit de personalitate, pareri si gusturi proprii. Ceea ce, la 18 ani, este grav. Pentru ca este caracteristic oamenilor numiti, generic, "tarfe".In al treilea rand, cu prietenele se lauda doar sclavii. La fel cum se lauda si cu banii sau cu mobilul. Probabil ca n-ai inteles ca prietenele alea bune despre care vorbesti nu inseamna nimic. Pentru ca ai recunoscut si tu: te plac pana isi dau seama ce fel de om esti. Cu alte cuvinte, esti placut doar daca joci un rol.Vrei sa ma vezi in "real life" (ca "viata reala" nu suna destul de bine pentru tine)? Perfect! Vorbim si stabilim o intalnire. Si stam cateva ore in oras. Dar nu ca sa facem concursuri de agatat. Pentru ca nu simt nevoia sa-ti demonstrez tie ca stiu sa vorbesc cu o fata. De fapt, nu stiu sa "vorbesc cu o fata cu care vreau sa ma combin". Stii de ce? Sunt acelasi om si cu fetele de care sunt interesat, si cu prietenii, si cu profesorii. Cred ca esti prea tampit si ca sa intelegi ce inseamna drogurile.N-are rost sa mai lungesc discutia. Din moment ce iti bagi un kilogram de metal in fata, iti vopsesti parul in 10 culori, te lauzi ca ai prietene bune care te parasesc repede, spui ca numai fetele urate sunt atrase de indivizii bine facuti, ti se pare extraordinar sa te droghezi, sa furi bani de la parinti si trambitezi ca esti rasist, nu poti fi altceva decat un mic frustrat care incearca sa atraga atentia si sa denigreze tot si-ar dori sa fie (impiedicandu-l un mic element: propria mentalitate de invins).Urmatoarea noastra discutie in contradictoriu va avea loc doar fata in fata. Sper sa nu vii drogat.Toble, scuze pentru offtopic.
..:: TOBLE ::.. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [...] [...] Nu este fata , este.... citindu-l pe 4 Real "la pamant" . Multe alte minunati scrise de el mai gasiti si pe la alte sectiuni ;) . :lol: pei zii tu la cine t ref ^
ShadyMonto Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 pei zii tu la cine t ref ^ La canibalul nuclear .... tot la el s-a reverit si TyreXel cand a intrebat daca este fata.
qwertyz0r Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 (edited) start counting sheep!Spam Edited September 18, 2007 by Invisible
..:: TOBLE ::.. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 La canibalul nuclear .... tot la el s-a reverit si TyreXel cand a intrebat daca este fata.well I'm really sorry :( pt neintelegere :tiphat:
JustLove Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 legat de ce s-a sugerat prin topicul acesta, idei precum cititul unei carti (care sa iti placa preferabil) este chiar buna... incearca, experimenteaza mai multe, in final o sa gasesti una sa iti placa... sau ceva pe calculator... gen arhitectura ? de ce nu, ai zis de jocuri, poate un sims ? ti-ai putea construi un mic univers virtual in care sa te refugiezi pana rezolvi problemele din viata cotidiana.
..:: TOBLE ::.. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 come on just... u stii kre e buba.... sims jukm knd aveam 14 ani...
vexx Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 come on just... u stii kre e buba.... sims jukm knd aveam 14 ani... de unde esti..poate ne plictisim impreuna hmm..parca ai zis ca esti fata..imi cer scuze daca am inteles gresit.Trebuie sa ai o prietena buna,iti sugerez sa iesiti maine la o plimbare ,ca e duminica, intr`un parca dupaia la un suc la o terasa...pt luni mai vb :cool2: @ pt domul care se lauda cu fetele lui. Cunosc multi ca tine..cunosc care sunt si mai rai...sunt in stare sa`si fure prietena unul altuia numai ca sa demonstreze ca e mai bun ,ca e mai frumos :blink: .Intr`un fel ai dreptate esti tanar si incerci sa te distrezi la maxim ..dar nu te`ai gandit niciodata ca poate si fetele alea pe care le agati tu...sunt cu tine doar pt ca...esti o ciudatenie? (fara a te jigni) ..si pt ca asta le face si pe ele sa para mai "cool" in ochii cunoscutilor..sa isi faca un fel de firma pe spatele tau? ...ca na tu ai avut multe fete frumoase si daca ele sunt cu tine inseamna ca si ele is frumoase..si tot felu de ipoteze :) edit: tu te lauzi cu fetele tale frumoase ...pun pariu ca fiecare din cei care au postat aici au prietena frumoasa...pt ca fiecare percepe "frumosul' in alt fel
Zym3r Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ba asta Nuclear Cannibal si alti gigolo de agatati pustoaice la fel de labile psihic ca voi pe haifaive, aruncati-va in cap, eu unul v-as calca in picioare pe toti
zook Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ba asta Nuclear Cannibal si alti gigolo de agatati pustoaice la fel de labile psihic ca voi pe haifaive, aruncati-va in cap, eu unul v-as calca in picioare pe toticalm prietene , nu merita :)
D3@7h Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 sa-si incerce venele cu lama..........altceva nu cred ca poate face. eventual 2-3 prieteni imaginari foarte multe pachete de tzigari si trece viata
Chris567567 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ce sa faci cand esti plictisit?Citesti ce s-a scris pana acum in forumul asta eu unul am fost pe jos cand l-am vazut pe cannibal cum s-a facut de "mandra minune", dar mai ales cum l-au desfintat 4 real si shadymonto
Ghiba Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 mah iti zic eu ce sa faci ... daca esti slab si arati cat de cat bine si ai preferabil parul mai funky (al meu are 10 culori :P ) iti dai vreo 5-10 pierce-uri ... si iesi pe strada preferabil imbracat elegand din cauza contrastului intre costum pantofi si parul tau cu piercinguri si ai sa atragi multe priviri ... fetele sunt atrase de multe ori ... damn my smiley piercing hurts deci te faci si cu prietena si prieteni nu-ti mai trebuie , nu sta in casa ca faci burta :P nu te duce la sala ca doar fetele urate se uita dupa musculosi ps: daca ai burta sau muschi eu zic sa te lasi de treaba ... nu stiu ... apuca-te de wow , girls r not for u m8 Parca ai fi Ronald McDonald la costum ^_^ Probabil atragi multe priviri, dar asta nu inseamna ca esti admirat. Cu siguranta mi-ai atrage si mie privirea pentru 1 sec, pentru ca in a 2-a secunda as fi pe jos in coma de la atata ras. Pierce-ul intr-adevar doare, am avut 3 in ureche sus si m-am debarasat de ei. Conteaza sa te duca capul nu sa ai o bucata de metal pe fata. 4 real cate prietene ai avut in viata ta ? nu stai ... vezi care e problema ... eu cand imi fac o prietena ma duc la amici si intreb ... vrei sa te combini cu ea ? ala da ... ii intreb pe toti ... daca sunt de parere ca e buna ... atunci hop si eu pe ea ... nu umblu cu uratele ... nu stiu ce prietene ai tu ... exemplu cu hi5 hai sa fim seriosi si un copil de clasa a 2-a isi dadea seama ca faceam misto , dar poate ca tu esti gay si sti cum sa iei finutz baietzeii de pe hi5. chiar mi-ar place sa vad ce e de capul tau 4 real in real life ca ai gura prea mare ... recunosc nu am pic de caracter si nu sunt sincer nici cu mine insumi dar macar am prietene BUNE , ok nu mult timp pt ca mi-e lene si imi place sa dorm , uite merg cu tine la orice ora oriunde si iti arat ca o sa ma fac cu una mai buna ca a ta ... nu ma lua pe mine cu dineastea ... nu am 30 de ani sa caut sotie ... cunteaza sa fie multe si sa arate bine bine cu muschii am eu o fixatie de a mea ... nu arat ca un papagal ... sunt chair elegant as putea zice , chair imi palce la costum doar ca contrastul dintre 10 piercuri si parul mov cu costum imi atrag multe priviri , implicit priviri de fete , implicit prietene. ce nu imi place la voi astia cu rap vreti sa pareti maturi si porcarii , bai amice eu cel putin am 18 ani , daca vreau sa merg seara cu o fata in herastrau sa ma imbat in parc sau sa fumez si dup'aia sa o ard acolo pe aia asta fac. daca esti matur la 14 ani cu ce te ajuta ? cand o sa stai si tu la masa la 50 de ani cu copii si prietenii de familie ... ala o sa poata sa povesteasca si el nebunii din copilarie , cum a fugit de acasa cu 1000E , prietena si 10 grame de hasis la sinaia 1 saptamana si tu o sa taci ca ti-ai pierdut copilaria ... @ ONTOPIC sau mai am o propunere ... du-te si combina-te cu una din cluburi de drogati ... macar pt o seara te simti bine , stiu ca nu iti plac cluburile , dar iei niste speed sau ma rog ... restu si nu mai conteaza nimic. .. Nu umblii cu urate ? Clar.... Ai o parere prea buna despre tine. Apropo nu mai incerca sa glumesti in posturile tale, deoarece simtul umorului la tine este direct proportional cu coeficientul (cacofonie, nu-i bai)tau de inteligenta + aspectul tau fizic, adica nul. Ai prietene BUNE ? Bune de ce dragul meu ? De dus in spania la capsuni ? Nu am postat pentru ca te-ai luat de "rap", eu unul sunt un manelo-rocker(indragit de mai multe persoane decat ai sa cunosti tu in toata viata ta) copilaros in anumite ocazii, prietenos cu cine merita, suficient de matur in gandire, foarte serios si corect cand trebuie si pe deasupra stiu sa ma si inpun cand este necesar. Asta ca sa ma laud ca si tu ai facut-o. Apropo vezi ca lauda de sine nu miroase a bine. Apropo ca tot vorbeai ca la fizicul tau dezordonat se uita mai multe fete decat la un tip "cu muschi" ca sa spun asa. Ciudat eu personal am observat exact opusul, dar traim in lumi paralele. Eu in lumea reala, iar tu in cartierul pe care ti l-ai construit in sims. In fine eu unul prefer sa-mi ocup timpul cu alte activitati pentru ca ceea ce faci tu mi se pare de-a dreptul penibil. Si pe sfarsit sa te descriu intr-un singur cuvant ........... TRIST !!!
iNm Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ghiba tocmai i-ai distrus visele astuia raule :(
Edelweiss Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 recunosc nu am pic de caracter si nu sunt sincer nici cu mine insumi dar macar am prietene BUNE , ok nu mult timp pt ca mi-e lene si imi place sa dorm , uite merg cu tine la orice ora oriunde si iti arat ca o sa ma fac cu una mai buna ca a ta ...wow, cred ca esti visul fructelor. singurul lucru trist e ca exista cu adevarat destule fetite prostute care atunci cand vad pe strada un maimutoi cu 10 piercinguri pe fata si parul mov considera din start ca in spatele mastii trebuie sa se acunda eu stiu ce fel de pseudofilosof sau pseudoartist preocupat de sensurile existentei. ghiba si 4 real, :right: @TOBLE:ia-l pe lance de manutza si iesiti la un suc :)sau daca chiar nu ai chef de nimeni si nimic... un remediu pentru plictiseala un pic mai ciudat poate - imbraca-te in ceva care iti sta bine in mod cert, machiaza-te discret si fa-ti o freza avantajoasa - in principiu, trebuie sa stii ca arati bine, ceea ce-ti va da incredere sa mergi pe strada cu capul sus si sa zambesti trecatorilor. next, ia-ti mp3 playerul (walkmanul wtv), o carte si eventual un aparat foto. ia-ti si ceva bani, cat sa-ti ajunga de o cafea, ceva de mancare, un pahar de vin si un bilet de metrou. petrece o dupamasa placuta in oras, plimba-te prin cat mai multe locuri (de preferinta aglomerate, vrei sa scapi de depresie), fa o pauza la o cafenea si citeste din carte la o cafea, fa poze la tot ce ti se pare interesant si nu ezita sa vorbesti cu necunoscutii :) asta am facut eu de cateva ori... nu de alta, dar atunci cand sunt extrem de plictisita, nu suport sa stau in casa.
..:: TOBLE ::.. Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 well...suna cel mai bine pana acum dar acum... intalnirea cu lance... nu prea cred :P stii cum e aia "prietenii stiu d c"
Valek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Daca respingi orice idee, nu vei ajunge nici unde.
uTzu Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 cauta-ti de munca sau apucate de un sport ;)
Sasuke Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 hehe gaseste o prieten(a) si fa.... cu ea )))))))))))))))))) si dupaia da foc la presedinte :D