Jump to content
..:: TOBLE ::..

salvati copiii plictisiti

Recommended Posts

Posted

Cum ar fi? :D

Mu season 2 =)) .

Glumesc . Sub sloganul plictiseala e constructiva : apuca de sport pt conditia fizica generala , improvizeaza un sac de box si atarnal pe perete ..iar cand plictiseala intervine ia-l la pumni si picioare . Si se mai pot face multe alte chesti , de exemplu eu am citit pe net niste paragrafe , cam lungi ce e adevarat , de natura psihologica in care te invata cum sa-ti dai seama daca cineva te minte sau nu... era o chestie destul de interesanta ....putem continua la infinit.

Banuiesc ca multi dintre noi sufera de plictiseala acuta :) la care se instaleaza si lenea.

Posted

Ipoteza aia deja ma face sa ma joc cu cutitul pe vene:|

PS cauta pe un site de matrimoniale..acolo sigur poti avea succes..la cati ciudati gasesti sigur nu te vei plictisi

mai erau ceva date la problema...lipsit de prieten(a) MOMENTAN:D. tanarul este obligat sa stea departe de prieten(a) pt o perioada...si tocmai pt k se obishnuise cu un anumit stil d viata acum se plictiseste

Apucate de MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

hell no! :P

Posted

Plictiseala decurge din lipsa unui scop, a unei finalitati. De exemplu, joci un MMO. Il joci, joci si incepi sa te saturi. De ce? Pentru ca joaca asta nu are o finalitate. Nu exista un ideal pe care sa-l atingi.

Daca incepi sa inveti o limba straina, scopurile ar fi sa poti purta o conversatie cu un vorbitor nativ si sa poti citi fara probleme un text in limba respectiva. In momentul in care vizualizezi scopul respectiv, parca activitatea in cauza te atrage mai mult.

Sportul are ca scop mentinerea unei forme fizice bune.

Citirea unei carti are ca scop insusirea mai multor informatii despre ceva (in cazul cartilor cu caracter documentar) sau aflarea deznodamantului (in cazul beletristicii).

Scopul micilor afaceri pe care le-am recomandat este evident: sa ai mai multi bani decat in momentul in care demarezi "proiectul".

Cu alte cuvinte, ca sa nu va plictisiti, gasiti o finalitate pentru tot ce faceti.

Posted

Cum ar fi? :D

Sa-ti traiesti viata, nu sa-ti creasca radacini in birou.

Sportul este sansa ta care iti va aduce numai placere + prieteni + fizic + prietena.

Posted

Sportul este sansa ta care iti va aduce numai placere + prieteni + fizic + prietena.

Stai linistit, fizicul nu inseamna nimic aproape (in caz ca vrei sa ai o prietena curva ...)

In legatura cu plictiseala, cea mai usoara cale ar fi sa iti schimbi stilul de viata pe care il ai.

Posted

Cum adica "fizicul nu inseamna nimic"? Detaliaza, te rog.

Ma asteptam =))

Vreau sa zic ca sa iti dezvolti fizicul doar pentru o tipa, nu are nici cea mai mica logica, dar in caz ca vrei pentru tine acel fizic, sa ai un corp sanatos atunci e foarte bine.

Daca e sa ai pe cineva, atunci sa te aleaga pentru cine si ce esti tu, nu ca ai un corp frumos.

Nu zic sa nu te imbraci mai frumos sau mai stiu eu ce ...

P.S : Da-mi un pm daca mai vrei sa discutam, aici facem prea mult off-topic.

Posted

Apucate sa joci Mu sport distractiv stai ca un maniak la pc :banghead:

asta faci u sau cum?

@ Eu zic sa parctici un sport ceva, sa`ti faci noi preteni, distractii alea alea(dka ai bani le ai pe toate) si din putinu pe care`l ai, da numai sa sti sa tii pe cineva langa tine ;)

Posted

hai ca ti-am facut planu! pe 21 mergi cu mine la munte! pana atunci fa ce au zis oamenii mai sus!

well, no can do... dar 10x big time pt oferta

Apucate sa joci Mu sport distractiv stai ca un maniak la pc :banghead:

Mu, no way am mai zis :D fara suparare :tiphat:

mai, dar daca tanarul bucurestean ar fi... "o tanara" ?

la traseiste, cum a zis cineva nu poate sa mearga :P

Posted

well, no can do... dar 10x big time pt oferta

Mu, no way am mai zis :D fara suparare :tiphat:

mai, dar daca tanarul bucurestean ar fi... "o tanara" ?

la traseiste, cum a zis cineva nu poate sa mearga :P

cu placere! treaba ta! iese distractie rau!

daca e o tanara, sunt sigur ca se gaseste un traseit si pt ea =)) sau un peste

Posted

mah iti zic eu ce sa faci ... daca esti slab si arati cat de cat bine si ai preferabil parul mai funky (al meu are 10 culori :P ) iti dai vreo 5-10 pierce-uri ... si iesi pe strada preferabil imbracat elegand din cauza contrastului intre costum pantofi si parul tau cu piercinguri si ai sa atragi multe priviri ... fetele sunt atrase de multe ori ... damn my smiley piercing hurts :)) deci te faci si cu prietena si prieteni nu-ti mai trebuie :)) , nu sta in casa ca faci burta :P nu te duce la sala ca doar fetele urate se uita dupa musculosi :))

ps: daca ai burta sau muschi eu zic sa te lasi de treaba ... nu stiu ... apuca-te de wow , girls r not for u m8 :))

Posted

ps: daca ai burta sau muschi eu zic sa te lasi de treaba ... nu stiu ... apuca-te de wow , girls r not for u m8 :))

Esti cumva fata ? :rofl1: sunt destule fete carora le plac baietii solizi ( fie ca sunt grasi, fie ca au muschi ) si care chiar arata bine !btw corpul nu inseamna nimic... e doar un paravan ;) degeaba iti place cum arata daca el e un badaran si tu esti o finuta

@ot asa cum zicea si Burne cauta un loc de munca

Posted

Esti cumva fata ? :rofl1: sunt destule fete carora le plac baietii solizi ( fie ca sunt grasi, fie ca au muschi ) si care chiar arata bine !btw corpul nu inseamna nimic... e doar un paravan ;) degeaba iti place cum arata daca el e un badaran si tu esti o finuta

ma rog nu am avut niciodata o prietena sa ii placa "solizii" decat am cunoscut proaste care nu aratau destul de bine pt un baiat dragutz si cautau scuze gen "conteaza ce e inauntru"

chestia cu corpul nu inseamna nimic e poate in imaginatia ta ... am avut o groaza de prietene si chiar daca la un moment dat toate mi-au zis ca sunt un nesimtit un ignorant si chestii dinastea tot am fost cu ele o perioada de timp si ne-am simtit bine ... deci caracterul nu conteaza ... pt o aventura daca arati bine ... iti pune aia un calus in gura , ma rog nu iti pune ca are nevoie de gura ta ... dar ... te bate si tot taci si executi :)

@ontopic prima mea sugestie a fost sa atragi fete ... daca vrei baieti e mai greu ... chiar nu stiu cum e cu baietii ... da-i add lu unu ( eventual ii iei id-ul de la hi5 ) si invita-l la o bere pe banii tai :)) sau ... ia-ti o bicicleta si mergi cat vezi cu ochii ... preferabil nu prin buc dar ma rog ... sau mai ai o solutie dormi toata ziua ... dai capul pe state , ochii peste cap , iti ti respuratia pana nu mai poti 1:30min + si iti zic eu ca adormi la comanda fara bataie de cap sa astepti lumea pana mergi pana te inalnesti cu iei ... nebunii ... alegerea e a ta ....

Posted

chestia cu corpul nu inseamna nimic e poate in imaginatia ta ... am avut o groaza de prietene si chiar daca la un moment dat toate mi-au zis ca sunt un nesimtit un ignorant si chestii dinastea tot am fost cu ele o perioada de timp si ne-am simtit bine ... deci caracterul nu conteaza ... pt o aventura daca arati bine ... iti pune aia un calus in gura , ma rog nu iti pune ca are nevoie de gura ta ... dar ... te bate si tot taci si executi :)

Nu toti gandim la fel, eu sunt de parere ca, (virgula) corpul este doar un paravan. Tu te referi doar la aventuri, dar relatiile de lunga durata nu o sa mearga niciodata atata timp cat atractia este doar fizica.

P.S. Te-ai gandit daca fetele alea aveau un interes ?

Posted

mah iti zic eu ce sa faci ... daca esti slab si arati cat de cat bine si ai preferabil parul mai funky (al meu are 10 culori :P ) iti dai vreo 5-10 pierce-uri ... si iesi pe strada preferabil imbracat elegand din cauza contrastului intre costum pantofi si parul tau cu piercinguri si ai sa atragi multe priviri ... fetele sunt atrase de multe ori ... damn my smiley piercing hurts :)) deci te faci si cu prietena si prieteni nu-ti mai trebuie :)) , nu sta in casa ca faci burta :P nu te duce la sala ca doar fetele urate se uita dupa musculosi :))

Mda... inca unul care poate atrage atentia doar aratand ca un papagal. Si faza cu muschii... nu cred ca are rost sa-ti cer sa explici, pentru ca, in mod sigur, vin alte aberatii.

ma rog nu am avut niciodata o prietena sa ii placa "solizii" decat am cunoscut proaste care nu aratau destul de bine pt un baiat dragutz si cautau scuze gen "conteaza ce e inauntru"

@ontopic prima mea sugestie a fost sa atragi fete ... daca vrei baieti e mai greu ... chiar nu stiu cum e cu baietii ... da-i add lu unu ( eventual ii iei id-ul de la hi5 ) si invita-l la o bere pe banii tai :)) sau ... ia-ti o bicicleta si mergi cat vezi cu ochii ... preferabil nu prin buc dar ma rog ... sau mai ai o solutie dormi toata ziua ... dai capul pe state , ochii peste cap , iti ti respuratia pana nu mai poti 1:30min + si iti zic eu ca adormi la comanda fara bataie de cap sa astepti lumea pana mergi pana te inalnesti cu iei ... nebunii ... alegerea e a ta ....

Pai, daca toate ti-au zis ca esti nesimtit si ignorant (a doua trasatura o confirm) si pe tine nu te deranjeaza, ai o mare problema. Si pentru ce dracu' sa inviti la bere baietii de pe Hi5?

Nu stiu cum as putea sa-ti spun la modul finut, asa ca-ti spun direct: esti la pamant.

Uite cine dadea de inteles ca ascultatorii de rap sunt idioti...

Posted

si tu cum ai numi o fata kre agatza baieti p hi 5 doar k sa aiba o aventura?

Cine as fi eu s-o numesc intr-un fel? E treaba ei cum isi traieste viata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...